-świetne zawieszenie -Bardzo dobre zegary, na których widać wszystko w pełnym słońcu -Wygodna pozycja za kierownicą -Opony Maxxisa( w wersji 200i, takie same jak u markowej konkurencji konkurencji) -Bardzo pojemny, podświetlany schowek -Obsługa "wszystkiego" ze stacyjki(bak i schowek, zapłon) -oparcie dla pasażera -stelaż pod kufer -ekonomiczne i niezawodne silniki
Piotr, nie przelicytujesz mnie!
Kymco możesz porównywać z SYMem, który jest tak samo drogi lub bardziej od Kymco, ale nie z Keewayem.
Widziałem ND i widziałem jego cenę, nic takiego za te pieniądze.. a ty widziałeś Quantum 2? duży, 2 x tarcza, duża stopniowana kanapa, duży schowek, ciekłokrystaliczne wielofunkcyjne zegary, itp, a cena o połowę niższa.
aha, po moim trupie- siedziałbyś o suchym pysku do końca życia;p
taaa...chyba z 2008r!
Piotruś, że tak Ci powiem śląskim zwyczajem: "Ciulaj las, a nie nas!" 8)
Nie dostałbyś ani jednego piwa, bo kasków z kurtkami na bank nie zmieścisz.
O reszcie to nawet nie wspomne. Poczytaj sobie s.net i znajdź tam jednego właściciela Kłantuma, który nie miał usterki. Ale najpierw przejrzyj tematy co się w nich sypie- potem Ci- największe pierdoły, ktyóre tylko uprzykrzają życie.
Powiem Ci szczerze, że w moich oczach jesteś totalnie skompromitowany, po tym co napisałeś, ale looz- kontuujmy tą dyskusje :D
Pierwsze wersje Quantuma też mnie się nie podobają, ale jest już Quantum 2 model 2010, jak mogą być usterki jak na wiosnę wszedł do sprzedaży?? i nie chodziło mi o kaski z kurtkami czy zmieszcze czy nie, ale o stosunek ceny do jakości, a Kymco ma wygórowane ceny nie zależnie od modelu, wszystko mają drogo, cenią się jak by mieli nie wiadomo co, a w gruncie rzeczy takie same chinole jak inne.. Yamaha X-max 250 rocznik 2009 jest na allegro za 14tyś, nie wierzysz sprawdź. Amen Alleluja!!
Czy S9 jest drogie? Jest w cieczy, ma dwie tarcze i silnik nie do zajechania- znajdź drugi taki skuter w takiej cenie! tanie nie są, ale wiem za co płace! Ja wiem, o którym modelu pisałeś, bo jestem w temacie.
Dlaczego keeway czy Zipp nie robią kariery na zachodzie europy, tylko Kymco ma tam największą sprzedaż i wygrywa porównania. Czyżby tylu ludzi się myliło, a Ty miałbyś racje?
Jechałeś jakimś Kymkaczem kiedyś? Gadałeś z posiadaczami? Zapytałeś mechaników co mówią o tych sprzętach?
Kolego! jest takie powiedzenie "każda sroka swój ogonek chwali" jechałem Kymco bo akurat tak się składa że mam 2 szt, People 150 i Agility 50, ale ja tak bardzo ich nie chwale bo to nie są pierwsze moje skutery.. Swoją drogą odnosze wrażenie jakby ta strona była sponsorowana przez importera Kymco.. A co do S9 to już staroć,dobre może były 10 lat wstecz, z tym swoim krótkim siodełkiem dobre dla dzieci. Skąd Twoja wiedza że Keeway nie jest popularny na świecie? otóż jest ta marka bardzo znana szczególnie w USA, w stanach marka Keeway jest znana z tego co ja wiem od ponad 25 lat kiedy skutery nie były jeszcze tak popularne jak dziś.