Jaki skuter jest dobry do stuntu?

jak w temacie. i nie mówcie że się na wszystkim da bo na czymś jest dużo łatwiej a na czymś prawie się nie da. Może jakieś opinie użytkowników tego skutera. to będzie mój drugi skuter tylko do stuntu!

Da tylko trochę szkoda sprzetu.

No ja go mam go do kupienia za 500zł. Dlaczego szkoda? Ta honda ma podobno bardzo dobre przyspieszenie. A i ona jest z 1992.

da się stuntować a to ma bęben z przodu???

Właśnie nie wiem. Ale za 800zł się opłaca brać(podniosą cenę:()?

Jak ma bęben to stoppie będzie bardzo ciężko zrobić. Nie bardzo się opłaca a jakiegoś Sliderka nie możesz kupić???

oczywiście że slidera mogę ale za taką cenę nic nie ma. a zresztą co za 800zł wyrwać? To ma bęben z przodu ale podobno wyjebiaszczy. kumpel przynajmniej tak mówił.

a może poszukaj jakiegos bw’s starego

http://moto.allegro.pl/item371766560_super_skuter_za_mala_kase_.html nic nie ma ciekawego. a o bw’s nie ma co marzyć. Może wy dajcie jakiś linkk bo ja nic znaleźć nie mogę. Ale ta honda tact się nie nadaje. No przyspieszenie ma lepsze od mojego do 60. A mam w swoim kymco zamontowane sportowy tłumiczek wario, rolki i nne duperele. ta honda leci 60 ale przypieszenie do maxa ma nieziemskie. a więc dlaczego nie. wstawi się stelażyk krasze i gitara.?

Wiesz co na wszystkim da się stunowac nawet na rowerze ;] i na chinskim gównie musisz tylko pociwiczyc

No jasne, że się da!!! Za taką cenęto bierz i stuntuj! Pozdro

żeby stuntować trzeba mieć do tego dużo dobrych chęci i na wszystkim postantujesz

czyli lepiej brać tego piaggio zipa? czy tą honde??

Ja bym brać Piaggio Zipa! Miałem okazje takiego kupić (zablokowanym dało rade na koło postawić i miał super przyspieche do 45 no bo wiadomo - blokady). Ale zrobić na mnie bardzo dobre wrażenie i go polecam :smiley:

Nie nie da się stuncię tą hondą, jest do dupy, fee, ble bu… Człowieku, muwie ci coś czego nie chcesz słyszeć, NA WSZYSTKIM SIE DA! Nie ma że boli, na jednym trudniej, na innym łatwiej. NIE MOC A TECHNIKA ZROBI Z CIEBIE ZAWODNIKA! Bez odbioru. szzzz.

no ja wiem że na wszystkim się da ale np na KYmco bet&win czyli moim obecnym na 120%się nie da. bo ma 11l bak z przodu ma . a wiec nie mów że na wszystkim bo nie na wszystkim. bez odbioru kszszszs :slight_smile:

Sie da… kumpel latal na 1 kole seryjnym…

To jest fizycznie nie możliwe!!! jakąś

Zebros… Dokladnie to powinny byc “Nie sprzet, a technika robi z ciebie zawodnika”. Niby Apka Area 51 się nie da wheelie, a mi się udalo :stuck_out_tongue:

to ja zapraszam chętnych do wawy i niech mi śmiałek jakiśudowodni że się da bo jak nie zobacze to nie uwierze