Jaki skuter jest dobry do stuntu?

Kacu napisał:

no ja wiem że na wszystkim się da ale np na KYmco bet&win czyli moim obecnym na 120%się nie da. bo ma 11l bak z przodu ma . a wiec nie mów że na wszystkim bo nie na wszystkim. bez odbioru kszszszs :-)

Kolo gulliver ma też bak z przodu,i przy prawie seryjnym silniku da się latać na kole, Runner też ma ileś tam litrów bak z przodu, a dudasz robić z nim co chciał na dumie. Gabi są różne wersje najczęstsze to: "nie moc silnika, a technika zrobi z ciebie zawodnika" i "nie sprzęt a technika zrobi z ciebie zawodnika" ;-)

no ale runner seryjny zapewne ma więcej mocy niż moje kymco!

Tak jak mówił, że na speedzie się nie da stoppie zrobić :stuck_out_tongue: A się da jakiś kolo ze s-s.com napierdala ostro na speedzie :stuck_out_tongue: A ja jak miałem speeda to też chciałem sprawdzić tą opinie i nawet mi się udało bez większych problemów :stuck_out_tongue: Ważna jest technika i wyczucie sprzętu :wink:

Kacu napisał:

To jest fizycznie nie możliwe!!!!! jakąś

Zaczal na nim skakac dopoki nie wrzucil na gume.... a jak zlapiesz piona to moc ci praktycznie nie potrzebna...

Ej mala wskazówka. Stunt to nie tylko dawanie na kole. Co mowisz ze się nie da ba b&w, christza itp mozesz robic a to juz jakis stunt

U mnie znajomy też lata taką kaczkę bez tuningu hahahha dobra regulacja pod stunt i sama z gazu wyrywa na koło. Wszystkim się da na kole w 2T ^^

łuku ładnie daje (ziom z s-s.com): jego stoopie na speedzie http://pl.youtube.com/watch?v=gp1aHv5q4v8 cyrkle na wildze która także podobno nie idzie na koło! http://pl.youtube.com/watch?v=p9iXns05wi8 NIEMOŻLIWE? A JEDNAK!! :sunglasses:

no możliwe ale to chyba 4T jak ty mówisz Zebros ! że ta WILDIA czy co tam nie da się na koło a ten gosciu to robi ! TO 4T ?

na wildze kumpla ja za drugim razem latałem na kole bo to ma przód lekki i wystarczy trochę wyczucia. jak bym poćwiczył to bym się cyrkli nauczył.

Kacu napisał:

na wildze kumpla ja za drugim razem latałem na kole bo to ma przód lekki i wystarczy trochę wyczucia. jak bym poćwiczył to bym się cyrkli nauczył.

No na pewno po chwili treningu był hajczer no hander cyrkle walić , nie?

bez przesady ale próbowałeś coś na tym robić?? mi się tez wydawało że nie ale na tym się na pewno bardziej da niż na moim.

Kacu napisał:

bez przesady ale próbowałeś coś na tym robić?? mi się tez wydawało że nie ale na tym się na pewno bardziej da niż na moim.

Przestań się mazać, trenuj a się nauczysz!

próbuje cały czas jak jeżdże robie przerw i próbuje i ni ch…ja Każdy musi swoje wyjeździć. Koniec OT piszemy na temat!

Witam, posiadam skuterka Zipp Triad 2. Jak na razie jest zablokowany i go docieram… Czy da się na nim cokolwiek zrobić po rozblokowaniu i dotarciu? Miedzy innymi chodzi mi o tzw. wheelie i stojke, czy jest w stanie to zrobić i czy do tego jest potrzebny jakis specjalny sprzetą Nie mam pojecia co to sa jakieś crash pady itp Widzialem na filmiku tylko jak ci, co uprawiaja stunt maja z tylu skutera taka jakas “rame” nad lampa, mozecie mi powiedziec jak brzmia profesjonalne nazwy tego sprzetu? I z gory proszę o odpowiedzi…

Ta “rama” nad lampę to się nazywa 12 bar. Nie potzreba tego montowałzeby latac na gumie. POwtąrze hasąo “Nie moto lecz technika zrobi z ciebie zawodnika” - oznacza to ze na wszystkim się da od motorynki zaczynając a kon?złc na ciezkiej hondzie gold wing