Kolo gulliver ma też bak z przodu,i przy prawie seryjnym silniku da się latać na kole, Runner też ma ileś tam litrów bak z przodu, a dudasz robić z nim co chciał na dumie. Gabi są różne wersje najczęstsze to: "nie moc silnika, a technika zrobi z ciebie zawodnika" i "nie sprzęt a technika zrobi z ciebie zawodnika" ;-)Kacu napisał:
no ja wiem że na wszystkim się da ale np na KYmco bet&win czyli moim obecnym na 120%się nie da. bo ma 11l bak z przodu ma . a wiec nie mów że na wszystkim bo nie na wszystkim. bez odbioru kszszszs :-)
no ale runner seryjny zapewne ma więcej mocy niż moje kymco!
Tak jak mówił, że na speedzie się nie da stoppie zrobić
A się da jakiś kolo ze s-s.com napierdala ostro na speedzie
A ja jak miałem speeda to też chciałem sprawdzić tą opinie i nawet mi się udało bez większych problemów
Ważna jest technika i wyczucie sprzętu ![]()
Zaczal na nim skakac dopoki nie wrzucil na gume.... a jak zlapiesz piona to moc ci praktycznie nie potrzebna...Kacu napisał:
To jest fizycznie nie możliwe!!!!! jakąś
Ej mala wskazówka. Stunt to nie tylko dawanie na kole. Co mowisz ze się nie da ba b&w, christza itp mozesz robic a to juz jakis stunt
U mnie znajomy też lata taką kaczkę bez tuningu hahahha dobra regulacja pod stunt i sama z gazu wyrywa na koło. Wszystkim się da na kole w 2T ^^
łuku ładnie daje (ziom z s-s.com): jego stoopie na speedzie http://pl.youtube.com/watch?v=gp1aHv5q4v8 cyrkle na wildze która także podobno nie idzie na koło! http://pl.youtube.com/watch?v=p9iXns05wi8 NIEMOŻLIWE? A JEDNAK!! ![]()
no możliwe ale to chyba 4T jak ty mówisz Zebros ! że ta WILDIA czy co tam nie da się na koło a ten gosciu to robi ! TO 4T ?
na wildze kumpla ja za drugim razem latałem na kole bo to ma przód lekki i wystarczy trochę wyczucia. jak bym poćwiczył to bym się cyrkli nauczył.
No na pewno po chwili treningu był hajczer no hander cyrkle walić , nie?Kacu napisał:
na wildze kumpla ja za drugim razem latałem na kole bo to ma przód lekki i wystarczy trochę wyczucia. jak bym poćwiczył to bym się cyrkli nauczył.
bez przesady ale próbowałeś coś na tym robić?? mi się tez wydawało że nie ale na tym się na pewno bardziej da niż na moim.
Przestań się mazać, trenuj a się nauczysz!Kacu napisał:
bez przesady ale próbowałeś coś na tym robić?? mi się tez wydawało że nie ale na tym się na pewno bardziej da niż na moim.
próbuje cały czas jak jeżdże robie przerw i próbuje i ni ch…ja Każdy musi swoje wyjeździć. Koniec OT piszemy na temat!
Witam, posiadam skuterka Zipp Triad 2. Jak na razie jest zablokowany i go docieram… Czy da się na nim cokolwiek zrobić po rozblokowaniu i dotarciu? Miedzy innymi chodzi mi o tzw. wheelie i stojke, czy jest w stanie to zrobić i czy do tego jest potrzebny jakis specjalny sprzetą Nie mam pojecia co to sa jakieś crash pady itp Widzialem na filmiku tylko jak ci, co uprawiaja stunt maja z tylu skutera taka jakas “rame” nad lampa, mozecie mi powiedziec jak brzmia profesjonalne nazwy tego sprzetu? I z gory proszę o odpowiedzi…
Ta “rama” nad lampę to się nazywa 12 bar. Nie potzreba tego montowałzeby latac na gumie. POwtąrze hasąo “Nie moto lecz technika zrobi z ciebie zawodnika” - oznacza to ze na wszystkim się da od motorynki zaczynając a kon?złc na ciezkiej hondzie gold wing