Jaki olej do 2t <40PLN

Witam. Moje pytanie dotyczy oleju do dozownika.?! Więc jaki olej jest najlepszy. W cenie około 40 zł

Catrol r2 racing bike >>>2t

Ja takiego używam i polecam byś może teraz inaczej się one nazywają ale tego pokroju

Castrol

ja używam i polecam olej do silników do pił mechanicznych :mrgreen: . olej jest marki husqarna taki zielony można kupić czerwony różnią się tylko kolorem :wink:
śmigam na tym oleju supcio i jest tańszy niż castrol bo husqarna kosztuje 12zł 0,5 L :->

Razor, powinieneś dostać i trzeciego warna (nic nie mówiąca nazwa tematu), ale znaj moją dobroć i wiedz, że dostałęś ostatnią szansę!! Jacob555

Osobiście polecam Mobila - extra, albo racing.
Ja jeżdżę na extra i nie syfi, a drogi nie jest, chyba z 28PLN.

Podobno castrole są lepsze, ale nie jeździłęm.

Castrole były dobre ale podobno się spaprały… Bardzo dobry jest Motul do 2T półsyntetyczny… Jeździłem na castrolach wszystkich na valvoline i na motulu teraz jeżdżę i jest on on nich lepszy… Polecam Ci tego Motula… według mnie najlepszy do 2T Castrol się spaprał :-/

Przecież jest napisane "Razor, … " no to raczej do niego :stuck_out_tongue: aha i ten Motul jest zielony :slight_smile:

razor5022, jeśli chcesz dobry olej w miare tani to kupuj olej stihla ja na nim śmigam i jest ok albo orlen platinum też spoko olej :slight_smile: ja na nich jeżdże i jest ok miałem tego mobil extra 2t oraz catrola racing 2t to niewięcej to samo tylko że castrol jest syntetyczny a reszta co wymieniłem pół syntetyczne :slight_smile:

Adverion, ile ten motul kosztuje ??

ostatnio kupiłem mobila za 35 zł polecam bardzo dobry

Ja odkąd zacząłem moją przygodę z motorami to leje mobila 2T i nie narzekam. On kosztuje chyba dokładnie teraz 35zł i jest dobry.

Motul kosztuje maksymalnie 38zł

Wszyscy piszą jaki olej jest dobry a napiszcie DLACZEGO tak sądzicie…

Ja np lałem Castrol Racing 2T wprawdzie śmiećrdzi trochę ale bardzo ładnie się spala, nie kopci, tworzy mało nagaru i super smaruje jeśli chodzi o mnie to jeżdżę na nim od początku cylindrów 70ccm i nie mają ani jednej ryski :slight_smile:

W 100% potwierdzam wypowiedź siwego_fact …
CASTROL Power 1 Racing 2T <- leję taki do swojej Deci i fakt faktem lekko przycapuje ( :stuck_out_tongue: ) ale jest good :wink:

Ja przecież napisałem że jeździłem już na wszystkich castrolach do 2T są chyba 2 rodzaje na valvoline i na tym motulu i na motulu najlepiej chodzi! więc miałem co testować… a i jeszcze kiedyś jeździłem na tym z orlena… żenada i tyle :mrgreen:

Castrol Racing 2T ja go leje od początku można powiedziec…przedtem lałem jakis orlena chyba za 12 zeta xD ale castrol o wiele lepszy i prawda jest to, ze capie, szczególnie to czółem jak go rano odpalałem, a co do nagaru to można powiedziec, ze wcale nie było

po mobilu tak nie kopci bardzo

ReKoRd, używa do stihla :mrgreen: a ja do husqarny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

siwy_fact napisał:

Wszyscy piszą jaki olej jest dobry a napiszcie DLACZEGO tak sądzicie...

to samo chciałem napisać pod jakim względem uważacie ze na takim oleju jeździ się lepieją?

ja wcześniej jeździłem na castrol full syntetic , i kosztował mnie chyba z 50zł /1l potem mechanik polecił mi tańszy pól syntetyk 30zł / 1l tez jakiś tam castrola czy czegoś tam ,ogólnie można jeździć wszystkim prócz na mixolach bo to najgorsze gówno !!

Nie no Orlen za 13zł nie jest taki zły :smiley: Jeżdze na nim jakiś czas i nie narzekam. Przy robieniu mieszanki olej bardzo szybko się kończy więc ten olej jest dobrą alternatywą :slight_smile:

tak ale jak się ma cylinder 70 to musi być jakiś lepszy ! :mrgreen: