Jaki motocykl 125 wybrać? 2t czy 4t?

Teraz konkretnie mam na oku takie modele:
-honda cbr 125
-yamaha yzf r125

i z 2t:
-aprilia rs 125
-honda nsr 125

Poza tymi zostaje hyo, tylko chyba jednak wolałbym coś ze stajni hondy/yamahy bo takich motocykli jest więcej i pewnie łatwiej będzie znaleźć coś ładnego. Silniki w aprilii i hondzie nsr są bardzo awaryjne? Sam nie wiem jak z tym 2t :/ Co doradzicie? Napiszcie co Waszym zdaniem lepsze

musisz chyba wątek od poczatku przeczytać

Polecam aprille rs 125 jeden z najszybszych 125 jakimi
Jeździłem , po małym "tuningu wyciągała 180km/H" można ja tez zrobic fajnie ma street fightera mogę podesłać projekt swojej. Daje rade tez yamaha xt 125x z ktorej jestem obecnie szczęśliwym posiadaczem

a ja polecam poczytać o czym jest rozmowa. Bo jest o czymś o czym legalnie można jeździć na A1

Wombat, a takie 2t jeśli kupimy z wbitym w dowodzie 11kw, a jest odblokowana, to pomijając to, że będziemy jeździć czymś na co nie mamy uprawnień to będą jakieś problemy z rejestracją?

to kup Honde 1100RR zarejestrowaną na 50 i po co ten temat?

Dobra, już nieważne. 2t to głupi pomysł i tyle. Dobrze mówisz, chyba za duże wymagania stawiam względem tej kategorii prawka.

Ostatecznie będę się rozglądał za hyo gt 125, yamaha yzf r125 oraz honda cbr 125 w nowej budzie, bo chyba nie ma już nic więcej sensownego.
Wielkie dzięki za pomoc.

Cześć :)
Odebrałem już swoje "lejce" i rozglądam się za jakimś motocyklem. Problem w tym, że hyosungow gt 125 jest bardzo mało (naked). Mój budżet to ok.6500zł. Może znajdziemy coś innego?
Honda cbr 125 w starej budzie jest zbyt mała, w nowej budzie jest zbyt droga, yzf r125 jest również za droga.