No spoko to wybiorę motocykl sam. Kupiłbym skuter tylko, że nudno się tym jeździ bo nie ma biegów, nie ładnie wygląda i ma gorsze osiągi od biegówek. Ja przecież wiem co chcę. Prosiłem tylko o podanie jakichś fajnych i sprawdzonych motocykli, no dobra to jest forum skuterowe to może odwiedzę inne i poczytam w internecie. No ale mieliście dział 125 to napisałem! No i jakie te rękawice, czy to jest obojętne, zresztą za 150zł to chyba będzie wszystko to samo. To jaki ten kask do 300zł? On będzie bezpieczniejszy od tego za 200 czy tyko będzie miał więcej bajerów?
Za te ponowione "nieładne" skutery odsyłam na strone SHARP tam masz testy kasków, znajdż te min 4 gwiazdki i posprawdzaj ceny.
http://sharp.direct.gov.uk/
Wpadnij do sklepu z kaskami i poprzymierzaj. Zobacz jak działa blenda, oceń wygodę. Nie wszystko kupisz przez internet. Czasami różnica w cenie to bajery, a czasami coś, za co akurat Ty będziesz gotów zapłacić większe pieniądze...
Przecież to jest tylko kwestia gustu :< Może trochę przesadziłem, nie są one nie ładne ale jazda na zwykłym motocyklu jest chyba fajniejsza.
Delthir napisał:
ale jazda na zwykłym motocyklu jest chyba fajniejsza.
To tez tylko kwestia gustu
No i zobacz, ludzie poświęcili Ci tyle czasu i życzliwości, a Ty swoje "nie ładne" i "nie ładne"... Jedne ładne, a drugie nieładne... To wszak kwestia gustu...
Mi po prostu bardziej podobają się normalne motory, nie chciałem nikogo urazić. Ten LS2 ma 4 gwiazdki to chyba nie opłaca się kupować droższego kasku skoro będzie to samo. To rozumiem, że w kwestii 125 nie otrzymam tutaj porady?
otrzymałeś już worek porad. skorzystaj wreszcie z którejś
Nie wiem czemu się tak spinacie... ja tylko pytam. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi jeszcze raz, to chyba tyle. Temat do zamknięcia.
Delthir napisał:
To rozumiem, że w kwestii 125 nie otrzymam tutaj porady?
Mamo!!! Ja rozumiem żeś jeszcze młody, ale ewidentnie masz problem ze zrozumieniem przekazu.
Przepraszam, bez sensu to moje pytanie : )
Sorry za offtopa ale opublikowali przed chwilą ustawę o 125 ... jeśli kogoś to interesuje ;p
Mnie to nie interesuje bo jakiś moderator napisał mi w tytule, że motor na prawko B, a ja będę robił a1 -,-
Polecam bezner bolt cena to około 4000 tys
A tutaj kilka propozycji z Romet http://www.romet.pl/Katalog_motoryzacja,Motocykle_125,101,666,2014.html gdyby ktoś miał dylemat na jaką 125 ccm postawić.
Moim zdaniem nie ma problemu z wyborem 125 -i. Jedynym problemem jest to ile masz kasy. Tym się trzeba kierować. Jeżeli ustalisz półkę cenową i wybierzesz model , wtedy szukasz opini na temat tego modelu i już. Albo Tobie odpowiada albo nie. Nie znalazłeś ?? Nie ?? Szukaj dalej. Tyle. Kieruj się rozsądkiem i ceną. Ja na przykład kupiłem skuter za 6000 PLN, chociarz był podobny za 12000 PLN ale za tyle można już kupić fajne auto. Więc kupiłem za 6000 bo nie było takiego za 8000 bo tyle byłem skłonny wydać. Koniec myślenia.