Witam. Nowy jestem na forum, przeszukuję sięć z dobrym forum o skuterach, bo mam swojego zaledwie od miesiąca i chyba znalazłem. Na razie za wcześnie żebym mógł dać ocenę ale pierwsze wrażenie jest OK.
Dzięks za słowa krytyki i pochwały. Teraz się męczymy nad kodowaniem znaków, ale mam nadzieję, że szybko to ogarniemy!
5- jestem tu krótko ale jst git ;] “-” za to, że są krzaczki… xD Jak się pozbędziecie to 5 ;p
daje 4 za krzaczki
5-super forum
Daję 4. Forum jest przejrzyste, można znaleźć wiele cennych informacji. Nie podoba mi się jednak fakt, że co niektóre tematy są usuwane, bo powiedzmy dla co niektórych jest to oczywiste. Jeśli ktoś to wie to okej, ale są też userzy którzy szukają pomocy i ich tematy często lądują w śmiećtniku, są usuwane bo uważa się, że pytają o tak oczywiste rzeczy co dla niektórych. Jeśli temat jest w złym dziale to proszę go przenieść, a nie od razu usuwać
takie moje zdanie, choć może nie jestem tu za długo
Poza tym niektórzy admini nie są zbyt przychylni. Zamiast napisać coś normalnie wyzywają od debili. A takie traktowanie mi się co najmniej nie podoba.(nie chodzi mi o wszystkich, bo co niektórzy są naprawdę dobre ziomy)
pozdrawiam
sqt, zgadzam się z Tobą w 100% - po to jest opcja przenieś, żeby przenosić ale nie do kosza, tylko odpowiedniego działu…
dałem 5 mi się tu podoba i lepszego jak dla mnie tego typu forum nie ma!!!
Dałem 5 ponieważ uważam że forum jest przejżyste i można liczyć na szybką pomoc.
A mi brakuje opcji zgłaszania postów do moderatorów… Bo nie wszystkie posty zauważane przez Was są, a pomoc w porządkowaniu byście jakąś mieli na pewno
A jakoś słuch zagioł o galerii która miałabyś już dawno temu. Zdajęsobie sprawę że nie jest to łatwe. Ktoś się w ogóle zajmuje tym czy już tego nie będzień
Sezon się rozpoczoł więc przydało by się takie coś.
Galeria miała być ale Regis odszedł a obecnych “adminów” to nie obchodzi …
Tak samo mój pomysł z ogólnymi
I mnóstwo innych zgłoszeń wysyłanych przez użytkowników …
min. zgłaszanie postów czy parę innych niedociągnięć nowej odsłony forum >_<