Jak oceniacie to forum !! Jak wam sie podoba

To co pokazales to nie jest asymetria. Inna sprawa, taki poprostu mamy layout. Szerokosc forum jest 800px. Headera ciut mniejsza. Co do owej rejestracji, jak mi się cos wymysli, co mogloby tam byc, to zmienie. Narazie nie mam koncepcji wiec zostanie tak jak jest.

Daj tam “Wyloguj” :P. Bo teraz zwróciłem uwagę, że tego nie ma…

Wylogowujesz się automatycznie wyłączając stronkę.

yrch napisał:

Wylogowujesz się automatycznie wyłączając stronkę.

Regis nie wie co tam dać to dałem propozycje... Nie zawsze wyloguje... Niekiedy sesja się zachowuje.

Nikikin napisał:

(...)... Nie zawsze wyloguje... Niekiedy sesja się zachowuje.

trochę mi czasu zajęło mi szukanie opcji wyloguj aż w końcu to olałem

wrona napisał:

Nikikin napisał:

(...)... Nie zawsze wyloguje... Niekiedy sesja się zachowuje.

trochę mi czasu zajęło mi szukanie opcji wyloguj aż w końcu to olałem

No i bardzo dobrze, bo na razie takiej opcji nie ma ;-)

na pewno lepsze od starszego i bardziej przejrzyste. Ale jedno mnie denerwuje ze avartar dopiero od powyzej 20 postów. A tak to git.

dałem 5, poniewaz ta wersja forum jest o niebo lepsza od poprzedniej tylko tak dalej :mrgreen:

git 5

forum jak najbardziej jest ok :] tylko trochę w regionalnych zachodniopomorskie oprocz kilku osob przestalo zyc:/

A ja daje 5… Forum chodzi szybciej, jest milsze dla oka, bardziej przejzyste, nie ma spamu(na razie :mrgreen: ), sa fajniesze emoty, jest więcej bajerkow(moze niepotrzebne… ale mi się podobaja)… no i jest cudny SHOUTBOX :smiley: :564: Regis :564: :mrgreen:

Co tu dużo mówic? Dają 5, ponieważ sądzę, że wiele osób może wycięgn?c z tego forum wiele przydanych informacji. Przyk?adł : Niedo?wiadczony i poczłtkujący motocyklista wchodząc tu po kilku godzinach wie już jaki zakupić sprzęt, aby nie zmarnowac pieniędzy i później nie ?ażowac! Pozdrawiam

5 - to samo co przedmówca :smiley:

5 - wiele przydatnych rzeczy i zawsze ktoś chętny do pomocy. :stuck_out_tongue:

5 - Dlaczego 5? Ponieważ forum mi się podoba ^^

5 :arrow: znacznie lepsze od poprzedniego

4 :arrow: Denerwuje mnie to ze jak jest na stronie głównej kilka podanych nająwieśszych tematów to gdy do nich wejdą nie loguje się automatyczni i gdy chce coś napisać muszę wejść na forum od nowa. Kurwa :lol: :stuck_out_tongue:

[5] bo nie ma syfu i ogulnie jakoś się zrobić przejąysto :mrgreen: :mrgreen:

ja też 4 daje bo taki błąd że jak się jest niezalogowanym i wejdzie w jakiś temat i naciśnie odpowiedz po czym zaloguje to wywala nas do strony głównej i trzeba do tego tematu wchodzić od nowa ;/ wkurzające te trochę :frowning:

Bardzo fajne forum dużo lepsze :wink: Na pewno niż było :stuck_out_tongue: