Jak oceniacie to forum !! Jak wam sie podoba

Elo oceńcie to forum w skali od 1 do 5 pozdrawiam aha napiszecie jeszcze dlaczego daliście taką ocenę a nie inną

Dają 4, ponieważ forum się na razie rozwija i nie ma jeszcze zbyt wielu osób, nie ma dużego ruchu ale dobrze się zapowiada, jest porządek więc jest git :smiley:

Dałem 4 poniewasz stare było jakoś bardziej przejrzyste dla mnie

ja tam dałem 5. Lepsze dużo jest nowe od starego :slight_smile:

dają 4 ponieważ stare forum było bardziej czytelne.

4 za to że dziala mi zobacz posty od ostatniej wizyty oraz mogłem wrócić do starego loginu. Ale cała reszta też na +

Daje cztery, ponieważ to forum jeszcze się tak dobrze nie rozwinęło i tamto stare było dużo lepsze. Mam nadzieję, że to forum będzie rozwinięte tak dobrze jak to stare… Pozdro

Dalem 5, bo jest fajniejsze niz stare, bo jak na razie nie ma smietniku i jest bardziej przejzyste. Lepsze jest to, ze po wejsciu do jakiegos tematu i wyjsciu z powrotem na stronę glowna forum nie odznaczaja się wszystkie nieprzeczytane tematy, wiec zawsze wiadomo co zostalo do przeczytania. U mnie na razie troszkę wolniej chodzi niz stare, ale mysle, ze to kwestia wirusow na kompie juz :stuck_out_tongue:

(usunięty)

1 joke xD dam 4 bo to forum jest trochę inne niz tamte ale za to szybko chodzi + za to ze ma shoutboxa xD

Daje 4 za forum, bo nie ma Bety w Maszynach użytkowników :shock: Pozdro. i mam nadzieje, że to ulegnie zmianie :wink:

ICE_I napisał:

bo nie ma Bety w Maszynach użytakowników

ale jest dział INNE :-) pozdros

ogólnie forum fajne ale wydaje mi się że przydała by się opcja taka jak na starym forum a mianowicie : żeby pokazywało pare ostatnich tematów które powstały ale ogólnie spoko

Coraz bardziej zaczynam się przekonywał do tego forum. Podoba mi się opcja “Ignoruj tematy”. Zignorowałem sobie “skojarzenia” i nie będzie mnie to teraz wkurzać. :slight_smile: EDIT: Dają 4 bo są mały niedociągnięcia. Właśnie zobaczyłem jedno. Jest godzina 8:56 a w jednym z działów jest napisane, że ostatni post został wysłany dzisiaj o 23:39.

Dawno mnie na jednosladzie nie bylo i widzę, ze duzo się zmienia. Wedlug mnie na to forum lepiej się patrzy niz na poprzednie(poprzednie chyba nie zdalo za bardzo egzaminu…). Ogolnie chyba pierwsze forum bylo najlepsze… te z hmm 2003 roku? :stuck_out_tongue: PS Mam nadzieje, ze będziecie dbali o stronę zanim nie “zarosnie” tak jak poprzednie…

no okaże się, ale mi się podoba. P. S. Duże piwo dla Regiska, bo się chłop namordował, na pewno warto.

Daje 2 ponieważ: - zwykli użytkownicy nie mogę dodać do swojego awataru - forum jest nie symetryczne (logo a reszta forum…) - pole „Skuter”, dlaczego akurat skuter? Z tego co widzę forum przeznaczone jest też dla motocyklistów… - gdy jestem zalogowany mam odnośnik do rejestracji… - skrypt phpBB by przemo, poco wam tyle śmieci na forum? - brak szybkiej odpowiedzi (przecież w tym skrypcie jest domyślnie takie coś…) + przynajmniej teraz wygląda bardziej normalnie pod Operą niż wcześniej… I można by odświeżyć artykuły na forum, a nie wciąż kopiował stare…

Tamto było lepsze ogólnie była można powiedziec lepsza grafika bardziej czytelne było

Nikikin napisał:

Daje 2 ponieważ: - zwykli użytkownicy nie mogę dodać do swojego awataru

Mogę po napisaniu 20 wartosciowych postów. Może kiedyś zrozumiesz o co chodzi z takim rozwiazaniem. Np. za dwa miesiace, jak będzie sporo osob co przekroczy 20 postow.

Nikikin napisał:

- forum jest nie symetryczne (logo a reszta forum…)

He? Moze jakis screen?

Nikikin napisał:

- pole „Skuter”, dlaczego akurat skuter? Z tego co widzę forum przeznaczone jest też dla motocyklistów…

A to nie problem, zeby dodac. Kazda propozycja jest rozpatrywana. Dzięki nim, forum nabierze odpowiedniej formy i będzie wszystkich zadowalalo.

Nikikin napisał:

- gdy jestem zalogowany mam odnośnik do rejestracji…

A w czym to przeszkadza?

Nikikin napisał:

- skrypt phpBB by przemo, poco wam tyle śmieci na forum?

Np. jakich? W/g mnie jeden z najlepszych skryptów.

Nikikin napisał:

- brak szybkiej odpowiedzi (przecież w tym skrypcie jest domyślnie takie coś…)

Bo ją włączyłem. Jeśli będą głosy za włączeniem tej opcji - włócze

Nikikin napisał:

+ przynajmniej teraz wygląda bardziej normalnie pod Operą niż wcześniej…

Bo opera jest be... chociaż jak patrze na nowego firefoxa to sam się zastanawiam nad opera :P

Nikikin napisał:

I można by odświeżyć artykuły na forum, a nie wciąż kopiował stare…

Kopiowane są tylko ważne arty, dyskusja jest świeża :P

Proszę bardzo screen: A co do tego odnośnika “Rejestracja” jest to trochę dezorientujące :P. A bardzo łatwo to zrobić. Wszystko jest tutaj: http://www.phpbb2.pl/faq.php?faq=62