W RGB:
fiolet - #9900ff
zieleń - #33ff33
btw. dziewczyna przeżyłaż ![]()
niestety tak
[ Dodano: 12-09-2009, 19:54 ]
a co to jest bo , że tak powiem , że nie wiemW RGB:
fiolet - #9900ff
zieleń - #33ff33
mr.Jeremy napisał:
niestety tak
aluzja, ze mogłaby nie?
A i przy okazji Na jutro spróbuje zrobić ci wizualizację mojego pomysłu na image.
[ Dodano: 12-09-2009, 19:58 ]
- zielony.
- fiolecik.
tak ona zdarła całe lewe kolano , coś z reka zrobiła też lewa i tak miała pare siniaków , a co najgorsze skrzywiła mi kierownik , kopa upiepszyła , poobdzierała plastiki lampe przednia musiałem zmienić
Wredota.
a kolorki jak pasują?
fioletowy nie bardzo
Carmen, fiolet ciemniejszy a zieleń tylko troszkę ciemniejsza ![]()
P.S.: 600 post :mrgreen:
Ale ten zielony jest jak brudny ![]()
o teraz nawet elegancko
Niee, to jednak ten pierwszy zielony był lepszy
To ja głosuję na pierwszą zieleń i drugi fiolet ![]()
Ja też xDD
Zestawienie:
gitą
fiolet taki jak teraz carmen dała
a zieleń niech zostanie taka jaka jest
:oops: :oops: ona jest git ![]()
Taaak .
i będzie KawaStyle.
to ciekaw jestem ile ta KawaStyle mnie wyniesię
ale warto tak mi się wydaje
Nie może być tak, ze Ci się wydaje. Musisz być tego pewien ![]()
To zalezy czy tobie się takie zestawienie podoba… Wg mnie warto. ![]()
Mi też się podoba ![]()
a mógłby mi to ktoś zrobić tak w kopie ? bo chciałbym zobaczyć jak by się to prezentowało
Jak będę jutro w domu to mogę Ci zrobić te kolory, tylko daj jakieś foto o dużej rozdzielczości ![]()
Co do rozrusznika to pewnie zniszczone szczotki w rozruszniku(do wymiany) lub łożyska się posypały ![]()
Heh dziś postanowiłem , że przerobie itala do stuntu , zmówiłem już lekkie rolki 4,0g , czerwone spreżynki hebo i czerwona centralke hebo , jutro powinienem już zrobić tylni hamulec , lecz zastanawiam się nad tym nie szczesnym wahaczem ale nad suwa mi się 1 myśl ital 97r i do tej pory wahacz jest wiec stunt na pewno wytrzyma a raczej powinnien , jak by co mam 2 sprzegł Hebo R i Rms i bende się bawić myślę , że coś wyjdze , itala nie opyla mi się go sprzedawać bo tylko na tym strace , a kasy na gruntowny remont brak
Wiec dało by rade z itala stunt psa zrobić ?|??