Ja bym brał Zipp'a jeśli już.Może i obie Inci to 2T, ale poziom ich montażu u dealera w Polsce jest tragiczny wg mnie.Zipp-4T, silnik mniej trwały od 2T chińskiego, ale Zippy chociaż jako tako składają, aż tak od razu nie padają.Basic będzie też wolniejszy.Niby chinole się nie różnią znacząco, ale jednak... A najlepiej to kup używany skuter, da się w tej cenie coś wychaczyć :D
Basic nie jest zły, jak zadbasz to nabijesz nim spore kilometry a ten chiński 4T nie jest aż taki słaby jak to mówią - do 40km/h ładnie leci, potem trochę słabiej.
2T jest lżejszy, mocniejszy, więcej pali a jego moc wzrasta zauważalnie przy wyższych obrotach, nie potrzebuje oleju do silnika tylko do benzyny, 4T pracuje bardziej płynnie, nie potrzebuje oleju do paliwa. Większość mocnych, markowych skuterów ma silniki 2T.
Na wszystkim można się ładnie wyłożyć, czy to to Burgman, Basic, rower czy hulajnoga.
ja polecam ince, sam posiadam od miesiaca i zadnych usterek. w deszcz jak schowasz nogi to sa suchutkie. pieknie smniga zablokowana 30 mil. tylko jezdzic :)
ja polecam ince, sam posiadam od miesiaca i zadnych usterek. w deszcz jak schowasz nogi to sa suchutkie. pieknie smniga zablokowana 30 mil. tylko jezdzic :)
Masz miesiąc skuter i już chwalisz? Przejedź chociaż 4000km to pogadamy. Jak najbardziej kup Otis'a ale w wersji 2T, bo te zdjęcie co kolega pokazał jest od Otis'a 4T.
Jak można proponować skuter którego używa się ledwo miesiąc.Poczytaj wypowiedzi użytkowników jakie mają problemy z tym skuterem.