Czy skuter , j.w. temacie , jest dobry? Wasze sugestie...
Siema, od niedawna interesuję się skuterami, ale na tyle poznałem rynek, że sama marka Inca wg mnie jest wiarygodna. Widziałem ten skuter w salonie i dla mnie jest ładny wizualnie, natomiast nadaje się dla osób niezbyt wysokich (nie jest to duży skuter). Jeśli jesteś "kawał chłopa" to nie będziesz jeździł nim komfortowo.
Pozdro
Hello. Przejechałem 7 000 na Sprincie i prócz korozji wydechu nic się nie dzieje złego. Aktualnie zakończył ze mną współpracę:)
a lepiej kupic 2t czy 4t Sprint ?
To zależy jakie są Twoje preferencje: czy wolisz mocniejszy sprzęt czy bardziej ekonomiczny?
a zarazem mocny i ekonomiczny
No to musiał byś raczej wejść w inną półkę cenową i zainteresować się skuter o silniku 2-suwowym zasilanym wtryskiem paliwa, a nie gaźnikiem.
a mozecie mi zaproponowac jakies dobre , do 2000zl , skutery?
nowy??
Kup używanego zipa ^^
Będziesz zadowolony ;)
Z zipem to jest dobra opcja- bo za taki hajs ciężko kupić coś dobrego i nowego, chyba że rower;p
Wlasnie, a czesci do niego sa bardzo tanie.
Wytrzymała i sprawdzona konstrukcja ^^
cos jeszcze?
Ostatnio gościu z Inca wysłał mi wiadomość, że wszystkie sprinty wyszły w 3 tygodnie i chyba już nie będą mieć, jedyne wyjście to kupić na allegro, a tam też się szybko kończą, także jak chcesz go kupić to kup teraz. Pozdrawiam. :wink:
dzieki
a w Rybniku jeszcze stoją...jak coś.
www.allegro.pl/item1084990708_skuter_motobi_zbik_warto.html
www.allegro.pl/item1078893555_skuter_rally_50_moto_zeta.html
ktory lepszy?
To Rally napewno za drogie!
a ten Żbik nie funkcjonalny przez to audio.
a czemu za drogie?
1700 za uzywanego chinola? :roll: .
Nie kupuj uzywanych chinczykow ! .