Jestem ciekaw ile.bo mi w moim romku 717 2t 60km/h(licznikowe)we 2 os. a blokady są bo nic nie ściągałem
Moja goccia ciągnęła tak z 50, a z górki to i 70 miała ;)
Teraz bez blokad lata szybciej, tak z 65-70, z górki zamyka licznik tj. 80km/h
Honda SFX mojego kolegi ma przy wszystkich blokadach 50 km/h na liczniku, ale w na liczniku Hurricana jest 45 przy jeździe zza nim ;).
Toros el diablo z blokada 45-50 bez blokady 60-70km/h
el Diablo z blokadami 65-70 km/h bez (nie wiem)
F16 z blokadami 51 km/h wg licznika
watzuyev
jezeli ma blokady to albo bajki piszesz albo licznik ci mocno zawyza ;)
lisu
super bajery, w podpisie masz
"v-max 65km/h(zablokowany)"
w temacie piszesz
"60km/h(licznikowe)we"
Czyli pewnie naprawde jedzie ci 50 ..
Ja gdy mialem blokady w hurricane to jechalem 55km/h
Mój jedzie max 50km/h(licznikowe), z górki maksymalnie o 4 więcej i żaden inny skuter nie pojedzie więcej na blokadach a jeżeli jedzie więcej to nie ma blokad.
kiedy to było ale 60kmh to na pewno a 65 to nie jestem pewny bo na szybkiego zerknąłem bo zaraz był zakręt z górki a w nim żużel więc bałem się że się wywalę
Toros f16 - z blokadami 52km/h (licznik przekłamuje o 5 km/h)
Bez blokad 85km/h licznikowe, czyli 80km/h realne. Dobrze dotarty silnik mam;)
izdebski12 napisał:
Toros f16 - z blokadami 52km/h (licznik przekłamuje o 5 km/h)
Bez blokad 85km/h licznikowe, czyli 80km/h realne. Dobrze dotarty silnik mam;)
Ale chyba z góry..
Z Rys ;). Wydaje mi się że im większa prędkość tym bardziej przekłamuje ci licznik, tak więc raczej jest to coś koło 65-70, ale kto wie ;).
No chyba tylko wam jedzie 52km/h licznikowe tylko z górki.
Z blokadami pędzi 52-55km/h (zależy od rozgrzania silnika).
Bez blokad jedzie 85km/h. Trzeba pamiętam o tym, że licznik przekłamuje o 5km/h. Sprawdzane GPS'em, i na full manetce, na prostej leci 80km/h!!!
To nie możliwe, tyle leci Aeroxik :)
no podobnie ale weź pod uwagę to że to 2t a nie 4t z max 4hp
Ludzie majątki wydaja na poprawienie osiągów, a wystarczy z Torosa/Bassy ściągnąć blokady i śmiga 80 km/h :)
mi jechał zawsze licznikowe 52 bt-49qt-9
lisu7 napisał:
kiedy to było ale 60kmh to na pewno a 65 to nie jestem pewny bo na szybkiego zerknąłem bo zaraz był zakręt z górki a w nim żużel więc bałem się że się wywalę
Weź się ogarnij bo twoje bajery jak je czytam to już mnie zaczynają denerwować bo wcześniej mnie śmieszyły, "60kmh" Nie wiem co to za prędkość jak już to 60km/h. Te 60 na "wszystkich blokadach" to ty możesz jedynie jechać z dobrej przepaści.
coś mi sie niekiedy zdaje że skutery 12" mają niezwykle duże przekłamanie licznika
Lub właściciele tych skuterów maja bujną wyobraźnię ;)