Odblokowanie huski w serwisie kosztuje 2k. Co do planów to takie bardziej odległe dyfuzorek spawany z nierdzewki pod silnik, handbary no i duża tarcza chamulcowa z przodu. Raczej odczekam rok gwarancji sam odblokuję. Zablokowana jest do 120km/h na początek w 100% wystarczy
nieźle przyparzyłeś za to kasę mój kumpel ma nowo kawe ninje 250 ale jak wolisz sm to dobry wybór ogólnie spoko motorek i te zaje*** uczucie nowe moto =D
Nom a pierwsza jazda będzie nie zapomniana po miesiącu stania od sprzedarzy speeda.
ReKoRd napisał:
:O nieźle przyparzyłeś :D za to kasę mój kumpel ma nowo kawe ninje 250 ale jak wolisz sm to dobry wybór :P ogólnie spoko motorek i te zaje*** uczucie nowe moto =D
No bez jaj. Myślałem, że sobie żartujesz a tu proszę ;D
Cholera no i znó nie mogę skopiować, bo klawa się przestawiła, ale wpiszcie na allegro.pl: Kawasaki ninja 250 i macie za nie całe 20tyś :D
To jak tak to spróbuje zrobić lustrzanką te zdjęcia, a skaczę na Suzuki TS.
Siema
A więc tak jest mały poślizg w dostawie moto. Dziś Huska doszła do PL i zostały wysłanie gratisy i papiery do rejestracji. W wtorek motor ma być u mnie
Kilka zdjęć zrobionych przez serwis Huski:
zajebiste moto
ale to będzie zapierdalać
No zaczepiste ;D ! Kurde też chcę taką huskę nową !
Ale ładna skrzynka była
Też chcę taką paczkę :-> A na naklejce Sm 125 w wersji na stary kontynent
Ehh
Ja tam bym wolał tą skrzynie niż motor :roll:
RudY napisał:
Ehh :)
Ja tam bym wolał tą skrzynie niż motor :roll:
No niestety skrzyni ci nie załatwię. Nie mogę doczekać się kiedy dosiądę tego rumaka :-P
Podobno juz masz Huske w garazu, daj jakieś foty
Siema
Dziś dostałem w końcu tego motóra Jestem Happy. Jeździ się super mocy ma sporo nawet jak na blokadach.
Sorry za jakość foto ale robione fonem cyfrówka padła
Ahhh
Szczęścia życzę Na nowej drodze życia
no super ,teraz to całe forum ci zazdrości xD
daj jakieś szczegółowe wrażenia z jazdy
Chcecie szczegółów to tak przy 60km/g na 6 biegu pod górkę jak odkręca manetkę to normalnie zaczyna się zbierać nie trza redukcji robić
nie możliwe :D? To co to 4 suw <lol2> ?
tylna zembata 49 zębów robi swoje
kiedy odblokujeszł?