KruczeK napisał:
rozwierce
Psuja!
KruczeK napisał:
rozwierce
VF powoli zaczyna nabierac wygladu ![]()
Zrobilem juz caly silnik i tyl moto, umylem silnik i rame i wachacz i tylnie kolo i powoli zaczynam skladac.
Do zrobienia zostalo mi:
-gazniki
-plastiki
-hamulce
-instalacja z przodu
-ogarniecie osprzetu na kierownicy
A za jakieś 2 tygodnie jeszcze wymiana uszczelniaczy z przodu i obu opon ![]()
Poza tym juz mam zrobiony przeglad i po swietach ide go zarejestrowac ![]()
Zrobilem tez kilka zakupow m.in. lusterka, kierunki, zarnik bixenonowy (bo przetwornice mialem od auta jakiegos) i kilka innych mniej istotnych rzeczy.
Do założęnia mam tez juz nowe swiece i do wlania olej. Filtr oleju od KII juz zalozylem, czekam jeszcze na ten modul który mam spalony ale licze ze przyjdzie we wtorek ![]()
Na chwile obecna motocykl wygląda tak:
Reszta fotek: http://bikepics.com/members/kruczek/83vf750f/default.asp?i=2191640&s=0
![]()
fele są piękne,
i to taki xenon jest legalnie?
Szympa napisał:
i to taki xenon jest legalnie?
Przecież jeżdżą na Xenach i żyją ![]()
Powiedz mi tylko jakim cudem przeszedł przegląd ? ;D
Nie cudem tylko znajomym xD
Przecież nie napisalem, zeby bylem na przegladzie tylko ze mam juz przeglad
![]()
KruczeK napisał:
Przecież nie napisalem, zeby bylem na przegladzie tylko ze mam juz przeglad :D 8-)
Dywer w koncu cie zbanuje i po co ci to ![]()
Nie wiem gdzie takie rzeczy sprawdzaja, w wiekszosci patrzy czy masz swiatla i czy masz hamulce i czy się nr ramy zgadzaja i to wszystko. Poa tym ciekawe kto geometrie moto sprawdza ?
Debil :573:
KruczeK napisał:
Poa tym ciekawe kto geometrie moto sprawdza ?
Sprawdzałeś geometrie w swojej padace ?
ja w runnerce tez bylem na przegladzie przymusowym bo mi dowod zabrali bo wydech zaglosny. Faciu spr swiatla, klakson nr ramy kazal odpalic i wsyatwil mi swistek ze ok. Ja potem mu pow ze wydech mial sprawdzić ile db daje. Sprawdzil, wyszlo ze za dużo a i tak mi dał
.. Nigdy w życiu nie widziałem takiego przeglądu.. zazwyczaj hamulce, ew. stop czy jest, światła,kierunki ,klakson xDDywersant napisał:
Ja tam wolę pojechać na przegląd, żeby mi wszystko sprawdźili(hamulce, gemoetria, chamownia... :P ). Jak już robić, to porządnie!
Bo dywer nie dość, że mu motocykl jeździ an oparach to jeszcze jest super dokladnie sprawdozny, przez mega wyje bisty serwis i sam jezdzi ![]()
Pozazdroscic maszyny i oderwania od polskich realiow xD
A jak się dobrze dogadasz to są 2 opcje:
:arrow: dajesz butelkę i masz pieczątkę
:arrow: dajesz kopertę i masz pieczątkę
KruczeK napisał:
Bo dywer nie dość, że mu motocykl jeździ an oparach to jeszcze jest super dokladnie sprawdozny, przez mega wyje bisty serwis i sam jezdzi
Pozazdroscic maszyny i oderwania od polskich realiow xD
oderwania od polskich realiow
Oj już dajcie chłopakowi spokoj! Bo się obrazi na forum i jak z nim się na ustawke umowie na studiach?!
Wino… nikt chłopaczyny nie rusza… lecz poczytaj jego wypowiedzi… Kymco najlepsze, kymco 2,5/100… a na dodatek robią mu (pewnie za pół ceny) geometrie kół ! Chyba te okolice Siedlec(czy gdzie on mieszka) to kurde już nie Polska
Ale na prawdę pozdrawiam ! Sory za OT.
Ale przecież tu nikt do Dywera nic nie ma ![]()
Ja go lubie bo chopok się zna na rzeczy, ale jego wypowiedzi czasem po prostu mnie osłabiają.
Jak 22 lata zyję i ile dziesiąt motocyklistów znam, tak nikomu nikt geomtrii nei sprawdzał no sorry ![]()
Dwyer no choc, wujek Marcin przytuli i będzie cacy :* Moj temat to se mogę smiecic ![]()
KruczeK napisał:
Dwyer no choc, wujek Marcin przytuli i będzie cacy :*