To pewnie ta sama koleżanka co mu coś obiecała za główną na demotach ![]()
Obstawiam, że gdy dawał Honde koleżance, to myślał kroczem, a nie sercem…
JAK MOGŁEŚ?!
heh
Nie przesadzajcie
wcale nie myslalem kroczem xD
yhy, yhy :D… Ja tylko raz dałem koleżance dominatora… Ale takiej która jeździ… I niestety ale się wyjebała zawracając na trawie… Porysowała świeżo pomalowaną owiewkę iiii… nigdy więcej!
ja jak bylem mlody i glupi to dalem koledze runnerka… wyjezdzal z zwirowej drogi na asfalt … nie muszę chyba mowic co się stalo jak odkrecil manete
i tez kolega jezdzil na dlugo zanim ja kupiłem
Przewinęło go? ![]()
Kowal! Nagroda za spostrzegawczość ![]()
Courte, odczep się od Kowala, bo on chciał tylko wkurwić Winiacza ![]()
Jako ze iz pogoda chujowa nie można pojezdzic to zmotywowalem się od rana do pomalowania oslony lanucha
i ogolnie lancuch naciagnalem i na smarowalem a tu foto z pracy teraz wahacz by się przydalo po małowac
Kurczak, jakie Ty masz tu kierunki ? LED’owe ?
On miga tymi paskami na rantach felg ![]()
Wahacz jeszcze dobrze wygląda. Żebyś zobaczył mój
Jednak jazda po błotach i w zime nie wyszła mu na zdrowie ![]()
Ach jak milo zobaczycz wszystkie nicki
Bylem nad morzem dzisiaj wrocilem i jutro się za przedni zacisk biore i odpowietrzanie zaraz ide się z hondzia przywitac bo 13dni nie jezdzilem:(
Moze mi ktos pomoże znaczy chyba wiem co ejst tylko upewnic się chce
Wiec jak kazdy wie wymienialem wydech w nsr no i honda leci 127-129km/h blokada na wydechu chyba ? ![]()
Zdejmij i sprawdź ![]()
dzieki za rade !
Odmalowalem przedni zacisk pozniej wezme moze się za tylni
Kurwa nsr po szlifie ;/ przy 30 gdzieś szybka peknieta hamulec nozny zlamany i porysowana trochę jutro dam foty…
A jak się stało, i czy tobie coś się stało?
po scierany ogolnie jechalem z 30 i taki zakret jest z wyskokiem mrzawka taka leciala i nawet nie wiem jak to się stalo sam… ale nie dawno czyscilem opony takim preparatem i mi tyl chyba poslizglo…
Kiedy foty będą?
Kurczak napisał:
nie dawno czyscilem opony takim preparatem i mi tyl chyba poslizglo…
Idiota… Jedyny środek, jakim można czyścić opony, to “szczotka z wodą”!
Wiem, że jest taki dość popularny nabłyszczacz do opon, który z opon samochodowych schodzi dopiero po przejechaniu ok. 100km, więc z motocyklowych opon jeszcze dłużej… :573:
A jak już chcesz czyścić takimi preparatami opony to tylko tą część od felgi a nie to po czym jeździsz … !
MateuszTZR, tak tez robilem nie ucz mnie co mam robic bo na moto nie siędzialem pierwszy raz ale zawsze się machnie moze gdzieś mi przypadkowo zeszlo…