To pewnie ta sama koleżanka co mu coś obiecała za główną na demotach
Obstawiam, że gdy dawał Honde koleżance, to myślał kroczem, a nie sercem…
JAK MOGŁEŚ?!
heh Nie przesadzajcie wcale nie myslalem kroczem xD
yhy, yhy :D… Ja tylko raz dałem koleżance dominatora… Ale takiej która jeździ… I niestety ale się wyjebała zawracając na trawie… Porysowała świeżo pomalowaną owiewkę iiii… nigdy więcej!
ja jak bylem mlody i glupi to dalem koledze runnerka… wyjezdzal z zwirowej drogi na asfalt … nie muszę chyba mowic co się stalo jak odkrecil manete i tez kolega jezdzil na dlugo zanim ja kupiłem
Przewinęło go?
Kowal! Nagroda za spostrzegawczość
Courte, odczep się od Kowala, bo on chciał tylko wkurwić Winiacza
Jako ze iz pogoda chujowa nie można pojezdzic to zmotywowalem się od rana do pomalowania oslony lanucha i ogolnie lancuch naciagnalem i na smarowalem a tu foto z pracy teraz wahacz by się przydalo po małowac
Kurczak, jakie Ty masz tu kierunki ? LED’owe ?
On miga tymi paskami na rantach felg
Wahacz jeszcze dobrze wygląda. Żebyś zobaczył mój Jednak jazda po błotach i w zime nie wyszła mu na zdrowie
Ach jak milo zobaczycz wszystkie nicki Bylem nad morzem dzisiaj wrocilem i jutro się za przedni zacisk biore i odpowietrzanie zaraz ide się z hondzia przywitac bo 13dni nie jezdzilem:(
Moze mi ktos pomoże znaczy chyba wiem co ejst tylko upewnic się chce
Wiec jak kazdy wie wymienialem wydech w nsr no i honda leci 127-129km/h blokada na wydechu chyba ?
Zdejmij i sprawdź
dzieki za rade !
Odmalowalem przedni zacisk pozniej wezme moze się za tylni
Kurwa nsr po szlifie ;/ przy 30 gdzieś szybka peknieta hamulec nozny zlamany i porysowana trochę jutro dam foty…
A jak się stało, i czy tobie coś się stało?
po scierany ogolnie jechalem z 30 i taki zakret jest z wyskokiem mrzawka taka leciala i nawet nie wiem jak to się stalo sam… ale nie dawno czyscilem opony takim preparatem i mi tyl chyba poslizglo…
Kiedy foty będą?
Kurczak napisał:
nie dawno czyscilem opony takim preparatem i mi tyl chyba poslizglo…
Idiota… Jedyny środek, jakim można czyścić opony, to “szczotka z wodą”!
Wiem, że jest taki dość popularny nabłyszczacz do opon, który z opon samochodowych schodzi dopiero po przejechaniu ok. 100km, więc z motocyklowych opon jeszcze dłużej… :573:
A jak już chcesz czyścić takimi preparatami opony to tylko tą część od felgi a nie to po czym jeździsz … !
MateuszTZR, tak tez robilem nie ucz mnie co mam robic bo na moto nie siędzialem pierwszy raz ale zawsze się machnie moze gdzieś mi przypadkowo zeszlo…