ogólnie jeśli jest skuter nawet 500ccm to głupi oto nazywać motocyklem tylko skuter…
A jak założyłeś to opone to nie przymuliło ci się moto, nie gorzej się jeździ w zakrętach ?
właśnie w zakrętach lepiej się jeździ, na starej tył czasem potrafił uciekać a na tej jest super. moto się nie zmyliło w ogóle.
EDIT:
No i jest UP xD
Kurteczka OZONE SOLO
A tu jak leży, tu kurtka bez podpinki na dość grubą bluze która i tak jest na mnie za duża trochę xD
Na ostatniej niestety jakość nie zachwyca bo już trochę ciemnawo a tryb automatyczny nie włączył flasha, dopiero resztę na manualu robiłem ;D
Ile cię taka przyjemność kosztówała
350 złociszy ;p
Nie tak drogo bo to tekstylna a nie skóra ;D
W sumie nawet lepiej, skóra jakoś mi się mniej podoba taka hmm dziwna jest ;p
ee no fajna też bym nie chciał skóry
Nie znacie się Skóra lepsza
Pfff taki up
Rób ten cośtam z kierunkami czy coś którego ci się już od dawna nie chce zrobić
Co Ty gadaszł oO
Wszystko zrobione, zaciski odmalowane elegancko, kierunki kupiłem na przód i jest git, nic nie tzreba robić. Jedyne co to kompresje zmierzyć dla spokoju i zestaw napędowy już oryginany a nie na przyspieche kupić ale to jak ten się skończy ;d
Gópq ! Mówiłem, że masz upa z tymi kierunkami zrobić !
aaaa nie chce mi się xD nie ma kiedy zdjęć zrobić kurde ;p Kierunki i zaciski z tym muszę up’a zrobić bo nie widzieliście. aaaaa tak w ogóle to shut upnij się bo ty też nie zrobiłęś upa ze wszystkim co masz xD
Bo czekam na kuriera … nie będę dawał połowy skończonego UPa ;p
Macie zdjęcia NSR jak się prezentuje na dzień dzisiejszy.
Troche brudna xD
Ale nowe buciki dwa ma i jest super ;D
No i to tyle ;p
Od ostatniego upa czy też zdjęcia które dawałem się dużo zmieńiło, zaciski odmalowane, nowa przednia opona, kierunki, trochę brudu i rys też więcej
No i co to ma być
weź kurde wywal ten przedni błotnik i wstaw jakiś inny, kumpel ma też nsr, to ten błotnik to jest jakiś koszmar… tak jakoś ścięty dziwnie…
faktycznie błotnik paskudny
nie bo będzie chlapało, zresztą mój błotnik to urwany na końcu jest to wiadome, że paskudny i dziwnie ścięty bo krzywo urwany xD
Taki jest oryginalnie:
Przecie fajny ;p
nieee… blee, na zdjęciu tutaj wyszedł w miarę ale w RLjest nie ładny noo…
Czemu urwany ije ije !
Tak w ogóle to zamieściłeś 2x post ze zdjęciami qpo :{
trza było skasować MODZIE. xD