HighEnd Area - Custom 19,6KM :)

Setup Arejki Silnik został kompletnie przerobiony, nie został w nim żaden seryjny element. Przyspieszenie lepsze od 125ccm, prędkość max 130 kmh (pomiar GPS), na hamowni osiągnąć moc 19,6 KM - Kartery kompletnie przerobione i spasowane z Stage6 Racing max. geported - Wał Korbowy Stage6 HPC z łożyskami teflon - Zapłon Malossi MHR Selletra z cewkę MHR - Wydech Malossi MHR Team - Układ przeniesienia napędu Malossi MHR Overrange kit - Sprzęgło Polini 2G - Dzwon sprzęgła Malossi MHR - przełożenia Malossi - pokrywa Top Performances - zawór membranowy MHR 45* - mocowanie Kiesler Spacer - Gaźnik Stage6 R/T 26mm - moduł Malossi MHR Unit - Filtr powietrza Stage6 Double Layer - Tarcza tylna Galfer Wave - Klocki Hamulcowe Malossi - Polerowany blok - Killswitch - większej średnicy, twardszy amortyzator tylny Paioli i wiele drobniejszych elementów typu, sprężyny regulacyjne, pasek, rolki itd których nie wymieniłem. Aprilia została pokryta lakierem KAMELEON (niebiesko-zielono-fioletowo-złoty) oraz srebrnym metalic’iem. Zdjęcia niestety nie oddają efektu wielu kolorów lakieru. Koszt lakierowania wyniżsą 750 euro, ze względu na to, że jest to prawdziwy kameleon, a nie mieniżcy metalizowany lakier. Innych dodatków optycznych nie opisuje, bo wszystko dokładnie widać na zdjęciach. JEŻLI KTOS JEST ZAINTERESOWANY APRILIA JEST NA SPRZEDAZ !!! ZA JEDYNE 5500 :slight_smile: Jeśli skuter nie sprzeda się w ciągu miesiąca, pójdzie na części, więc powoli można je rezerwować;p

:shock: :shock: :shock: Ona jest cudowna… I tyle… Omg, jakbym nie mial skutera, to bym byl po nia w drodze… :smiley: P.S. No i ja Cie musialem namowic, zebys ja na forum wstawil… Poozwol ludziom na trochę przyjemnosci przy ogladaniu tej apy :smiley: :smiley:

Na przyszłość dawaj trochę wieksze foty bo na tych prawie nic nie widac.

Dla takich jak żebro? podaje link do większych fotek Album z fotkami o dużej rozdzielczości

szkoda, ze nie mam 5500zł :confused: juz bym po nią jechał :stuck_out_tongue: nie podoba mi się tylko obicie siedzenia i drebrny kolor :stuck_out_tongue:

Niestety tapicer nie wykazal się… na razie nie chce mi się tego porpawiac, bo skuterem nie planuje juz smigac, tylko pozbyć się :slight_smile:

Wiesz co ludzie by go kupili gdyby był zarejestrowany na 50ccm, i miał cały osprzęt typu (lusterka, kierunki itp.) @Topic Aprilia zajefajna tylko mi się ten kameleon nie podoba.

Co!!! apka ale wypas szkoda że ją sprzedaje? a co do puszka ludzie by go kupili gdybybyś zarejestrowany na 50ccm-nigdzie nie ma mowy iż ona nie może być zarejestrowana jako 50. Kameleon pełen wypas ale coś za coś 2,5 tysi ten mały szkopuł kosztuje. A czy mogę się dowiedzieć ile wyniósł cały tuning

moc imponująca :wink: tylko że skutem nie można jeździ po normalnych drogach :stuck_out_tongue:

Tak apropo to ten skuter ma papiery? Tylko dlaczego to jest w worklogu? Planujesz coś zmieniał? To jest takie pojęcie na łatwiznę kupując już zrobiony skuter… Zero satysfakcji z tego, że samemu się zmodernizowało skuter.

Ogólnie to po części prawda gdy kupisz już skuter po tuningu to oprucz frajdy z jazdy nie ma innej chyba iż jest to skuter skupiony na jednej modyfikacji mechanicznej lub wizualnej to jest co przy nim robić.

Zdaje się, że widziałem ją na allegro;] Szkoda że nie da rady tego zarejestrować…Ogólnie bardzo fajny sprzęcior:] Ludzie kupują skuty po tunie, bo jak mają kupić go za 3-4 i wsadzić drugie tyle w tuning a później sprzedać za te 3.5tys to ludziom szkoda kasy… heh

Zdaje się, że widziałem ją na allegro;]

Też ją widziałem :P.

PodLy napisał:

Ludzie kupują skuty po tunie, bo jak mają kupić go za 3-4 i wsadzić drugie tyle w tuning a później sprzedać za te 3.5tys to ludziom szkoda kasy.. heh

No właśnie po tuningu ciężej sprzedać :P. Ludzie to by się tylko pozachwycali, ale jak przychodzi co do czego to inna rozmowa...

PodLy napisał:

Szkoda że nie da rady tego zarejestrować

a co nie moze.... Da się...

Nikikin napisał:

No właśnie po tuningu ciężej sprzedać :P . Ludzie to by się tylko pozachwycali, ale jak przychodzi co do czego to inna rozmowa...

Dobrze prawisz... Co rzeczy ! Skuter ma papiery na 50cc, wystarczy dać aku + oświetlenie byle jak ale świecace i juz macie rejestracje.... jak ktoś chce przegląd mogę załatwic, nie ma problemu...

Ludzie za zwyczaj boją się czy skuter z taką mocą długo pociągnie bo wiadomo że na seri ma większom żywotność. Chyba że się trafi nadziany dziciak który uważa że się zna na tuningu i nie zwraca na żywotność sprzetu i kupi tak zajebiście odpicowany sprzód za karzdą kase.

Robiąc czy kupując taki skuter każdy liczy na osiągi, na lans albo szpan przed znajomymi na chinolkach … raczej nikt tutaj na żywtnosc nie stawia:)

No zależy bo ja gdybym robil taki tun to liczyły by się osiągi i moja własna zadysfakcja z tunu a żywotność to wiadomo że się liczy ale jeśli możesz lecieć 120 to nie pojedziesz 70

Druga rzecz, że w 90% przypadków, osoba po skończeniu tuningu na wyzszym poziomie sprzedaje skuter … dlatego tu się liczy frajda z tworzenia, a kupujący ma okazje kupić coś, za 1/3 ceny tworzenia…

Takie życie i tak to się uklada a co do trudnej sprzedarzy tuningowanych skutow to dla czego jak skuter nieźle wygląda po tuningu no i wiadomo nieźle zasuwa to po 2 dniach nie ma go na allegro

Tylko, że dobrze zrobiony skuter jest swoje wart. A na pierwszy skuter mało kto będzie kupować coś co ma ~20KM na koło…