HighEnd Area - Custom 19,6KM :)

Nikikin napisał:

na pierwszy skuter mało kto będzie kupować coś co ma ~20KM na koło...

to samo mówił, ze nikt kto zda prawko a wcześniej jędził na komarku nie kupi sobie hayabusy :-? i potem chcą zrobić prawko na motor od 24 lat :shock: @$%$!@# nie będą czekać do 24 żeby SHL pojechać na zlot %$#@!&% :-P

Denis napisał:

Jeśli skuter nie sprzeda się w ciągu miesiąca, pójdzie na części, więc powoli można je rezerwować;p

chłopie! ty chcesz je na części sprzedawać? nie szkoda ci czasu który włożyłeś w te maszyne?? ani tej maszyny?

Nikikin napisał:

na pierwszy skuter mało kto będzie kupować coś co ma ~20KM na koło...

Ja kupiłem coś co ma nie całe 10 i jest to za mało więc wiesz. Na razie ostrzezenie słowne.. Inni potrafia o wiele bardziej bezczelnego OT walnac :mrgreen: Ale się pilnuj :-P

stopakropa, on ją kupił zrobioną… mateuszpiatek, post nie na temat…

Nikikin napisał:

Tylko, że dobrze zrobiony skuter jest swoje wart. A na pierwszy skuter mało kto będzie kupował coś co ma ~20KM na koło...

Nikikin ja bym kupić (ale nie mam kasy) bardzo fajny sprzęt, mimo wszystko 12KM stawia na koło ciekaw jestem co ta apka robi. Bardzo fajna

Kupiona chyba ze 3 czy 4 miechy temu, a dopiero teraz ujrzała światło dzienne :stuck_out_tongue: To jest klasa europejska nie ma się co oszukiwać;) Przejechałbym się niż, ale jak tak daleko miałbym do ciebie jechać to się nie opłaca :PP @mateuszpiatek: Warn za orty :wink: Aż oczy bolą… :573:

Nie no chłopie xD Wymiot ale wypalara bez kitu lakier kameleon na pewno jak jest słoneczko baja się mieni obszycie tylko lipne ale moc robi wrażenie. Denis fajnie się lata ? Napewno kierowcy puszek mają fajn? mine jak na światłach dymasz ich xD albo wyprzedzasz z prędkością 130 Dobre Dobre miodzio

Bajeczka prawdziwa :slight_smile: Ja bym miał żal tak ją nikczemnie opchnąć…Ten kameleon pewnie bosko wygląda. No szacun ogólny za montaż, coś tu więcej gadać :wink:

Hokster napisał:

Napewno kierowcy puszek mają fajn? mine jak na światłach dymasz ich xD albo wyprzedzasz z prędkością 130 Dobre Dobre miodzio

Watpie zeby on tym jeździć w miasto czy na światła...

Wko??cu to nie ma o?wietlenia ani nawet tablicy :P. Pierwsze zainteresowane policjanty i już nie zaciekawie...

Na dzień dzisiejszy potwór (czyt. Area) jest zamkniety w klatce (garazu;p)

czeka sobie spokojnie na przyszżego właściciela, niby ktos ma niedlugo przyjechac ale w mity rzadko wierzł, jeśli nie - pod koniec następnego tygodnia, o ile nie w połowie sięrpnia zostanie rozebrana. Wiadomo, jeśli do tego czasu trafi się klient - pojdzie w calo?ci.

Co do wrażen - jest weso?o… ostatnio tak na wesoło wyprzedziżem na zwyklej drodze 3 samochody w rzłdzie i tylko się spojrzeli… bo wyprzedzanie trważo bardzo kr?tko… rasowy dzwiżk i wygląd tez robia swoje… ostatnio przewiozlem jednego kolesia co uwazal ze wkrecam… zszedł i nie wiedział co ma robic… prawie się poplakal ze strachu , no ale :smiley: sam tego chciaż…

Ogólnie jazda sprawia wiele frajdy :wink: zreszta łatwo się domyśleć…

No area jest boska mówiłem to wiele razy. Szkoda ze kumpel szczłdziż kasy na skuter :roll: Jak coś to wiesz co chce :stuck_out_tongue: