Grupa: Warszawa Północno-Zachodnia

Wzorem PRW czyli "Południowe Rejony Warszawy" chciałbym zaproponować wszystkim stworzenie czegoś na wzór.

Zapewne znajdą się ludzie, którym bliżej jest na północ Warszawy niż na południe a nie mają czasu na kilkudniowe wycieczki po Polsce.

Miło by było się spotkać w okolicy, wymienić się doświadczeniami skuterowymi lub wybrać wspólnie na przejażdżkę (ew. zorganizować dla dzieci jakieś spotkanie ze skuterami wzorem motocyklistów np w WOŚP) czy urządzić jakieś małe zawody :)

Nie muszą być to oczywiście osoby tylko z północy miasta, zapraszam do wpisywania się innych chętnych z Targówka, Białołęki czy innych dzielnic.

Na pewno każdy z Was zna jakieś ciekawe miejsce, które mógłby pokazać reszcie forumowiczów.

Jeśli zbierze się grupa kilkuosobowa będę miał (a raczej postaram się mieć) dla nas niespodziankę :)

Wpisujcie się:
- "klekocix" Bartek - Bemowo

No yoł yoł mnie to znasz i chyba się wbiję w grupę xD

-"Vezyr" Maciej-Raszyn

Jakby co to ja jestem ;). Piszę się zarówno na wycieczki jak i do pomocy w serwisowaniu skuterów.

bassist napisał:

Jakby co to ja jestem ;). Piszę się zarówno na wycieczki jak i do pomocy w serwisowaniu skuterów.

Napisz jeszcze z jakiej dzielnicy lub z jakich okolic jesteś :)

Na koniec za kilka dni zrobimy listę wpisanych.

Nie wiem czemu ma służyć ten podział. Mieszkamy niedaleko od siebie. Zwykle przeszkodą w spotkaniach jest czas.

dychul napisał:

Nie wiem czemu ma służyć ten podział. Mieszkamy niedaleko od siebie. Zwykle przeszkodą w spotkaniach jest czas.

Tak, dokładnie, chodzi o czas.

Nie każdy będzie miał go tyle aby np. przyjechać z Piaseczna na Bemowo 40 minut w jedną stronę aby stamtąd na godzinę czy 2 ruszyć na wycieczkę w kierunku Truskawia czy do Palmir. Warszawa jest jednak wielka :)

Na pewno duże grupy "całomiejskie" będą istnieć nadal i będą organizowane wycieczki jak czytałem na Bornholm czy do Zakopanego, ale na krótkie wypady lepiej umawiać się z ludźmi z bliższych okolic (takie jest moje zdanie).

A do tego jest ten temat aby podyskutować :)

Do Zakopanego to jadę sam tak gwoli ścisłości a nie grupą, jest to wyjazd indywidualny :)

Moja pomyłka w takim razie :)

Mam pytanie, czy kiedykolwiek były w Warszawie organizowane spoty Skuterowo.com?
Ew. czy w chwili obecnej byliby na to chętni? Mam na myśli wszystkie osoby z Warszawy i okolic, bez podziału na grupy czy dzielnice?

(drugi taki sam post, więc wykasowałem :) )

Powino sie wybrac miejsce i czas na stale spotkania. Tak jak ma np. Burgmania.
Kto przyjedzie to przyjedzie. Czasem 3 czasem 8 a czasem i wiecej osob. Naprzyklad w Sobote o 17 w jakiejs knajpie motocyklowej co tydzien :)

Jakie miejsce spotkań proponujecie? Żeby każdemu było po drodze? Pewnie najlepiej gdzieś w centrum, ja kojarzę tylko Cafe66 na Prymasa 1000lecia przy Górczewskiej...

Knajpa nie musi być motocyklowa ;) Jeśli ktoś z Was posiada garaż w miejscu, gdzie nikomu by nie przeszkadzało to to byłaby dobra opcja. W końcu napoje i żarełko można organizować we własnym zakresie a byłaby możliwość podłubania przy maszynach...

Miejsc takich jest sporo, najlepiej jakaś knajpka ze sporym parkingiem obok. Tylko jeszcze jakieś propozycje dajcie :)

Garaz fajna sprawa ale w sumie to najistotniejsze zeby ludzie byli i czas znalezli. Jak jest z kim i o czym pogadac to nawet w mc donaldsie mozna usiasc przy kawie za 3 zl :)

Stałe miejsce spotkań o stałym wcześniej ustalonym czasie - WSPANIAŁY POMYSŁ , jestem za i jesli można chętnie bym sie na to pisał

PANOWIE i Panie !
co taka cisza ? jak widzę pomysłów brak czy też ten wontek to niewypał ?

Wychodzi na to, że niewypał...

Szkoda. Akurat mam wolny wtorek to bym podjechał.

Serwus,

Jakieś propozycje? Czy pomysł spotkania jest aktualny?