Grupa: Warszawa Północno-Zachodnia

klekocix napisał:

dychul napisał:
Nie wiem czemu ma służyć ten podział. Mieszkamy niedaleko od siebie. Zwykle przeszkodą w spotkaniach jest czas.

Tak, dokładnie, chodzi o czas.
Nie każdy będzie miał go tyle aby np. przyjechać z Piaseczna na Bemowo 40 minut w jedną stronę aby stamtąd na godzinę czy 2 ruszyć na wycieczkę w kierunku Truskawia czy do Palmir. Warszawa jest jednak wielka :)

Nie zgodzę się z kolegą. Udało nam się przetestować takie zloty. Zjechaliśmy się z kilku stron, a odległości pomiędzy miejscami zamieszkania sięgała myślę, że średnio do 40 km. Jeden z kolegów dojechał, aż z za Mińska Mazowieckiego. Na małe wypady myślę, że trzeba zarezerwować dzień minimum od popołudnia do wieczora. Przy dużych ograniczeniach czasowych w rachubę wchodzą tylko spoty w jakimś punkcie miasta. Jakieś 15 lat temu pamiętam jak właściciele Jawek spotykali się w niedziele pod domem meblowym Emilia. Ja niestety na każdy weekend czekam jak dziecko do Bożego Narodzenia. Soboty poświęcam na remont Pancerki. Niedziele dzielę z rodziną, ale znajdzie się czas na wypad z koleżeństwem ze skuterowo.

Panowie to co ustalamy ma ktoś już jakąś propozycję miejsca spotkań ?
Zacznę się powolutku też rozgladać po okolicach Mokotowa (bo tam zamieszkuję) oraz Bemowa (bo tam pracuję)

nadal cisza ? czyli klapa ? Za parę dni będę miał urlop to jednak chyba poważnie zaczne się rozgladać za jakąś miejscówką do spotkań

Pierwszy raz można byłoby się spotkać nawet "po środku nigdzie" czyli np. na parkingu przed lotniskiem Bemowo aby ustalić szczegóły i miejscówkę dla kolejnych spotkań.

No jak ten to ten. Jeśli chodzi o ten weekend to zobaczymy, bo mam chore dziesko więc pewnie odpadnę. Najłatwiej by mi było w tygodniu popołudniami...

klekocix
nie mam nic przeciw temu do lotniska z pracy mam tylko kawałeczek, więc któregoś dnia w okolicach godz 15-tej bardzo chętnie, ...

Jak widzicie spotkanie w nadchodzący weekend na lotniku na Bemowie? Ktoś za? Ktoś przeciw?

weckend to sobota i niedziela, - podaj konkretnie dzień i godzinę

klekocix napisał:

Jak widzicie spotkanie w nadchodzący weekend na lotniku na Bemowie?

Ja się piszę jakby co :)
Tylko może ustalmy dokładniej kiedy :)

Powiedzmy na przykład godzina 13.00, parking przed lotniskiem na Bemowie, najbliższa sobota (18 sierpnia 2012).

Ja będę miał akurat wtedy godzinę czy 2 czasu przed obiadem, można się spotkać i zobaczyć kto jest kto :)

No dobra, ja będę :)

Widze ze Grupa Mazowiecka podzielila sie na dwa fronty. OK niech i tak bedzie. Bez sensu.

HugoBoss napisał:

Widze ze Grupa Mazowiecka podzielila sie na dwa fronty. OK niech i tak bedzie. Bez sensu.

Warszawa jest wielka (jak na polskie warunki). Oczywiście zapraszamy każdego, jeśli masz chęć - to do zobaczenia jutro o 13 na Bemowie :)

postaram się przybyć

może i ja wpadnę...

Temat zaginął w czeluściach forum... może dzięki podbiciu ktoś z Was jeszcze się zjawi dziś na Bemowie o 13? :)

Na lotnisku?

Michalk001

parking przed lotniskiem na Bemowie

To się wbiję.

oki, ja zzraz złażę na dół wezmę któryś ze skuterków i też ruszam, co do Bartoliniego miuał terz chęć przybyć ale jakoś nie mogę się z nim skontaktować