My w centrum handlowym targowek,deszcz pada i czekamy.
Nie wiem jak tu zdjęcia z wczorajszego ogniska mam wrzucić i jestem z tego powodu niezadowolony.Po prostu nie wiem jak mam to zrobić.Mam je już na kompie w folderze dokumenty-moje fotki,a co dalej robić by się tu znalazły?Może mi powiecie jak to zrobić i będziecie mogli obejrzeć też te moje fotki wtedy.POZDRAWIAM BRAĆ MAZOWIECKĄ :)
ja korzystam z Picassa :) sortuje zdjecia na kompie i przy okazji mozna miec internetowy album :) zeby na przyklad wrzucac na forum :)
dobra strona jest tez ze jezeli ktos cyka fotki telefonem i ma go na Androidzie to wystarczy sciagnac Picasse na telefon i wrzucac do neta bezposrednio z telefonu (oczywiscie lepiej przy pomocy WiFi chyba ze ktos ma jakis pakiet internetowy u Swojego operatora)
Mozesz wrzucac fotki na www.imageshack.com, jesli sie zalozy konto u nich to ma sie swoj prywatny album z wrzuconymi zdjeciami :)
Wycieczka była bardzo fajna:) Sądzę, że wszyscy obecni miło spędzili czas. Po przyjeździe na miejsce rozpoczęła się akcja zbierania patyków na ognisko, następnie rozpalanie i szykowanie jedzenia, oraz kiełbach do pieczenia. Następnie rozmowy na różne tematy i pstrykanie fotek, kiedy to przypłynęły kaczuchy i łabędzie - widać, że przyzwyczajone do posiłków serwowanych przez przyjezdnych :P Dostały buły, pojadły i odpłynęły. Po kilku godzinach od przyjazdu zaczęliśmy się zbierać. W drodze powrotnej zrobiliśmy małe kółko przejeżdżając obok wału nad wisłą, po czym już wracaliśmy prawie identyczną trasą do Marka pod blok, gdzie okazało się, że Robertonos'owi w nowym nabytku spaliła się żarówka stopu. Chłopaki postanowili wymienić, ja niestety musiałem już jechać.
Na wycieczce byli Robertonos, Dychul, Madi, adastra13(Marek) i Basia, no i ja.
Aha... jak jedziecie na ognisko to jedzcie więcej:P Ostatnie kiełbachy dojadałem z Robertonosem i Madim, bo już nikt nie chciał ;)
Do następnej wyprawy :)
Pozdrawiam.
Robertonos
prześlij foty Bartoliniemu niech on wsadzi je na swój serwer, - prześle linka do pobrania i bedzie git
Ja jeszcze muszę trochę nastukać km żeby dotrzeć silnik cobym mógł was dogonić i w najbliższym czasie będę się sympatycznie dopraszał o przyjęcie mnie do grupy :)
mxx_rs napisał:
Ja jeszcze muszę trochę nastukać km żeby dotrzeć silnik cobym mógł was dogonić i w najbliższym czasie będę się sympatycznie dopraszał o przyjęcie mnie do grupy :)
To są bajki o docieraniu, podstawą jest aby nie przegrzać, więc częste postoje, ponieważ w fazie docierania jest większe tarcie, które powoduje wyższą temperaturę. Zresztą nic nie bój, bo prędkość przejazdowa jest dostosowywana pod najwolniejszego :)
Adastra witam Ciebie Serdecznie Bracie :)To tak robię,wysyłam fotki Bartoiniemu na maila i on z nimi tak zrobi my wszyscy mogli też zobaczyć te które ja robiłem ;)Bartolini wyślij mi na telefon sms-em Twój adres E-mail jak możesz,to je prześlę Tobie o.k?SERDECZNE POZDROWIONKA.
my jesteśmy w maku na Puławskiej w Pyrach, cali mokrzy, leje cały czas :)
Bartolini - tak właśnie jeżdzę ... kilkanaście km i przerwa. jak poprawi się pogoda i będzie jakaś wycieczka mam nadzieję, że dołączę pozwiedzać i pomóc zjeść kiełbaski :)
madi - zaczekajcie chwilę, w czwartek ma być już ładnie :D
Z Markiem jak się widzieliśmy po 19.00, to mówiłem mu, że pewnie Was przemoczy ;)
Madi nie sama trasa, aurę też sprawdzaj :P
niech pada :p byleby nastepny weekend był suchy :)
My sie pogody nie boimy :P
W nastepny weekend zamierzamy jechac do Sielpi w sobote i wracac w niedziele. Czas w koncu przetestowac namiot i spiwor.
No to ładnie,pewnie cali mokszy jesteście i taki ładny był ten dzień-do jakiejś 17-tej.Ja byłem dziś tylko RXL na myjni.Marku jeszcze raz bardzo dziękuję Tobie za pomoc przy świetle Stopu(za żarówkę),no i oczywiście za te lusterka(jestem bardzo,bardzo mile zaskoczony)które dostałem od Ciebie :)Mam nadzieję że odwdzięczę się kiedyś Tobie(przyjdzie taki moment że będziesz mógł również na mnie liczyć).Podziękowania również za pomoc przy skuterowej "robocie" dla Dychula i Madiego oczywiście ;).Bartolini wysłałem Tobie maila z fotkami,więc "wrzuć" je gdzieś na forum do obejrzenia dla innych.Trzymam dla Ciebie tą płytę mocującą do kufra i dogadamy się spokojnie :)
HugoBoss napisał:
W nastepny weekend zamierzamy jechac do Sielpi w sobote i wracac w niedziele. Czas w koncu przetestowac namiot i spiwor.
Remont silnika rób, żeby nie było dramatu w trasie :P
Update:
Wrzucone foty Robertonosa.
http://bartolini.dragster.eu.org/foty/
login: skuterowo
pass: wycieczki
Nie ma jeszcze potrzeby,dobrze chodzi.
Będę miał chwilę i wenę, to wstawię jakiś skrypt galerii i umieszczę na serwie, zrobię też tak żebyście sami mogli dodawać fotki żeby było wszystko w jednym miejscu.
Madi mówił, że dymi już jak komin na siekierkach w sezonie zimowym :PHugoBoss napisał:
Nie ma jeszcze potrzeby,dobrze chodzi.
Super pomysł Bartolini,dobrze będzie jak jedno miejsce będzie na relacje-opisy i fotki z naszych ognisk i wycieczek tych trochę krótszych.Idę spać,dobrej nocy wszystkim.
ja już w łóżku leżę :) cieszę się, że mam ten kombinezon przeciwdeszczowy, ubrania pod spodem suche a sam kombinezon schnie 5 minut :) oby w następnych dniach lepsza pogoda była..