Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Ja też będę. Hugo dawajcie, i tak macie do wawy jechać to można jechać przecież wspólnie.

Pozbierałem się po wczorajszym pracowitym dniu. Chętnie do z Wami wypadnę tylko gdzie mam dojechać?

Ooo Dychuj, fajnie :) Odpalaj Jawkę i przyjeżdżaj :)

Tu: na 15 https://mapy.google.pl/maps?saddr=52.20662,21.04242&hl=pl&sll=52.204188,21.042252&sspn=0.010284,0.01929&mra=mift&mrsp=0&sz=16&t=m&z=16

Panowie, deszczyk kropi. Ale to nic :) My się deszczu nie boimy :)

W jakim kierunku? Gagara jest szeroka? u nas sucho znaczy na Mokotowie górnym

wiesz co nie wiem sam :) Adastra dobrze jak by napisał, bo to koło niego ma być

Panowie to jest Gagarina róg Górskiej ulicy-tak mi powiedział przynajmniej Bartolini.

Jak się z Gagarina w Górską skręca ,gdzieś tam stoją jego skuty.To tam,znajdziemy i telefony przecież są nio ;)

czyli przy południowej jezdni. Jak by co to będę dzwonił

HUGOBOSS!!!!!!!Co z Wami????Gdzie jesteście?????Bądzicie dziś z nami wszystkimi PROSZĘ! :)

Wg. moich informacji na 15 na 100% nie dojadą, co będzie dalej to nie wiem, jak by co to numery mają :)

Ja wyjeżdżam, do zobaczenia.

Ja będę trochę po 15.

Szkoda ze wczoraj zalalem palke bo bym tez pojechal... No chyba ze jutro tez cos ogarniemy :D

Witam wszystkich.

Jestem od niedawna posiadaczem dwóch kółek. Mieszkam za Piasecznem i jeśli nie macie nic przeciwko dziadkom, to bym się chętnie wkręcił na jakąś wycieczkę. Pogadać, podpytać i poradzić się. No i każdy pretekst jest dobry, żeby popyrkać mopetem :D

Gdzie dokładnie za Piasecznem mieszkasz ? Tak się składa, że ja też za Piasecznem mieszkam :) Pewnie, zapraszamy do wspólnej jazdy :)

Dziś jeździli: Adastra13 (wraz z małżonką), Bartolini, Dychul, Madi i Robertonos. Dzięki za wspólną jazdę i fajne ognicho w Wilanowie :)

fotki z ogniska na Wilanowie są już do portania z
http://www.adastra13.com.pl/download.html
link 09_06_2012_ognisko_na_Wilanowie albo kliknąć w fotkę
czekamy teraz na foty robione przez ROBERTONOSA i BARTOLINIEGO
jak dla mnie było oki - fajnie, Basia też zadowolona, miejmy nadzieję
że następnym razem przyjedzie już na swoim Coliberku a nie jako pasażer.
Napiszcie jak podojeżdzaliście do domów.
Szkoda że Huga i Jolci z nami nie było.

emilos
odnoszę wrażenie że nie mamy nic przeciw temu, czym Nas więcej tym weselej i fajniej - ja w każdym bądź razie serdecznie zapraszam

Zerknąłem na wasze fotki i wydaje mi się, że się w średnią wieku wpasowuję :p

''Madi'' zerknij w profil (zmieniłem) i będziesz wiedział dokładnie gdzie mieszkam. Jakieś 15-20 minut jazdy do Żabieńca moim pojazdem.

Bardzo często tamtędy przejeżdżam :)

Od nas około 20km,znajome okolice :)