Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

do Sielpii :)

Adastra i Bartolini robimy coś razem dziś??(Sobota 09.06)Mam wolny cały weekend i możemy coś wymyślić.Z HugoBossem i Madim nie będę jechał bo oni to zawsze od Grójca i Żabieńca na południe(jakby tylko w tamtą stronę tereny do spenetrowania pozostały).Co gdzieś jadą ostatnio to tylko i wyłącznie na południe od Grójca,dziwne.Jak Ty Marku i Bartolini coś razem dziś robicie to ja chętny,aby nie od grójca na poluidnie,ile można śmigać na południowe Mazowsze???

Młody,do Sielpi to trzeba rano jechać,a nie o 15.

To gdzieś indziej, ja mogę jechać wszędzie, byleby wrócić do niedzieli rano. :)

jak będziesz miał jakieś pomysły to pisz sms

Robertonos
na razie z rana to jak zwykle w soboty jadę do serwisu (troszkę popracować)przy okazji może zrobie przeglad skutera żony, później po 12-tej małe zakupy mam wolne w niedzelę też, można by gdzies pojechać i moze zrobić jakie ognicho z kiełbaskami. Postaram się skontaktować z Bartolinim i też go podpytam czy ma wolne.

Trochę lipa bo po południu ma padać...

Robertonos
jakby co jestem jeszcze przez pare min na gg

już wyjeżdzam

Ja też - do szkoły.

Bracia Mazowieccy więc jak Madi skończy szkołę i to przeczyta,Adastra zamknie serwis już i z Bartolinim się skontaktuje to może robimy jakiś śmig razem?A Ty HugoBoss z Jolą co robicie dziś??Może by się udało wszyscy razem pojechać gdzieś,albo jakieś małe ognisko z kiełbaskami zrobimy???Co Wy ludzue na to???Jestem pod tel:609 735 631.Tu też będę zaglądał co pół godziny.POZDRO MAZOWIECCY ;)

Robertonos napisał:

Adastra i Bartolini robimy coś razem dziś??(Sobota 09.06)Mam wolny cały weekend i możemy coś wymyślić.Z HugoBossem i Madim nie będę jechał bo oni to zawsze od Grójca i Żabieńca na południe(jakby tylko w tamtą stronę tereny do spenetrowania pozostały).Co gdzieś jadą ostatnio to tylko i wyłącznie na południe od Grójca,dziwne.Jak Ty Marku i Bartolini coś razem dziś robicie to ja chętny,aby nie od grójca na poluidnie,ile można śmigać na południowe Mazowsze???

Po pierwsze to jeździmy na południe bo tu akurat planujemy trasę i tu mamy bliżej,jak by ktoś zaproponował trasę na północ to byśmy pojechali,ale raczej nie ma chętnych żeby jeździć,a co dopiero proponować. Po drugie to już raz dałeś ciała,więc nie wiemy czy jest sens się z Tobą umawiać.

Adastra jak skończysz pracę to od razu daj znać mi,ja siedzę w domu i czekam na znak byśmy gdzieś pojechali.Zrobimy ognisko i coś zjemy.

oj ludzie wyluzujta :) możemy się umówić i pojechać np. do Ciechanowa albo do Ostrołęki - nie ma najmniejszego problemu :) Niech ktoś po prostu zaproponuje jakąś traskę i sobie śmigniemy, im więcej osób tym fajniej :) Ja już jestem wolny więc mogę jechać gdziekolwiek. No prawie, jutro na 9.30 musze być w Piasecznie :) może np do Zegrza ? Pomysł z ognichem jest w deche, jakieś fajne miejsce się znajdzie :) Pozdraw

Robertonos
to ja już wróciłem, ZROBIĘ JESZCZE ZAKUPY i tak jak rozmawiałeś z Bartolinim, 14;30 ul.Gagarina róg Górskiej i walimy na jakieś ognisko z kiełbaskami nad wodę w las. Ja biorę na tył jako plecaczek żone. KTO CHĘTNY ZAPRASZAMY

Hugo, Jolka dawajcie do Wawy na 15 jak pisał Adastra to sobie śmigniemy całą ekipą np. do Zegrza, ognicho się zrobi :)

Brać Mazowiecka jest fajnie,będzie nas dziś sporo ;)Ja jestem u Adastry na ulicy około 14.45 Madi,Hugo i Jola przyjeżdzajcie :))

Ja się wybieram :)

Hugo nie odpisuje, jak by co to podbijcie do Piaseczna na 14.15 jakoś

Bądzimy wszyscy u Adastry pod domem na +,- 15-tą o.k?

Szykuję się i jadę do Was Wszystkich.Do zobaczenia niebawem Bracia i Siostry ;)

Madi my z Adastrą i Bartolinim jesteśmy umówień pod domem Adastry na 14.30-14.45 więc przyjezdzaj.Hugo i Jola co z wami???Pojechaliście Sami już gdzieś wcześniej??Dawajcie do Wawy,nie gniewaj się za wtedy na mnie Hugo,przepraszam Cię jeszcze raz Bracie że głupio zrobiłem i nie było mnie - SORKI :)