Hugo,
piszesz: "Czas chyba zamknąć temat "Grupa Mazowiecka" skoro nie ma chętnych na wyjazdy. "
tak z dnia na dzień to nie łatwo - mamy rodziny i obowiązki, wypada conieco wcześniej planować
No ja bym chętnie gdzieś wyskoczył ale nie aż tak daleko.
no to panowie, dawajcie od razu propozycje, nie może być tak, że ciągle jedna osoba proponuje a reszta milczy. Jak tak dalej będzie to nigdzie nie pojedziemy bo pomysłu nie będzie i w efekcie czasu zabraknie na organizację.
Łódź, Iłża, Nidzica (kawka czy obiad u moich rodziców po drodze), Ciechanów, Biała Podlaska, Terespol i inne... To zaproponowałbym... Rzućcie coś. Zawsze znajdę czas między rodziną a pracą.
adastra13 napisał:
Hugo,
piszesz: "Czas chyba zamknąć temat "Grupa Mazowiecka" skoro nie ma chętnych na wyjazdy. "
tak z dnia na dzień to nie łatwo - mamy rodziny i obowiązki, wypada conieco wcześniej planować
Jednodniowe wyprzedzenie to mało,jutro jest święto,mamy wszyscy wolne,jak by ktoś naprawdę chciał jechać to by pojechał.
Niektórzy mają rodzinę itd. Nie zawsze jest możliwe planowanie nawet dziń naprzód.
Ja to akurat moge planowac z godzinym wyprzedzeniem :P ale fakt, nie ktorzy maja rodziny i ciezko im z dnia na dzien czasem zaplanowac ;)
trochę lipa, u mnie pada :(
Spotkajmy się na CARGO i coś ustalimy. :-D Już nie pada.
u mnie slonce swieci :)
właśnie dlatego że dzis wszyscy "mają wolne" , to wielu poplanowało już wcześniej jakieś spotkania (np. rodzinne) i nie możemy wymagać aby zmieniali plany z dnia na dzień.
Teraz nie pada i jest 21°C. Może ta puszcza kozienicka to nie jest głupi pomysł,tylko jakąś krótszą trasą.
Nie ma co dyskutowac kto moze a kto nie. widac co sie z pogoda dzieje. u mnie swiecilo slonce a teraz zbiera sie na deszcz :(
ja jednak dzisiaj odpadam. o 12 mam chirurga... wiec nie wiem czy przez najblizsze dni zaloze kask bo chyba bede mial opatrunek na uchu :(
Kurde mi wychodzi więcej niż Madiemu:
http://goo.gl/maps/BrkO
A może taka trasa z wstąpieniem na lody w Białobrzegach :)
http://goo.gl/maps/jHyH
Start powiedzmy o 13.00 z Grójca.
Ale ustalamy na dzisiaj czy Sobote?
Hugo duzo Ci i tak wychodzi :P nie lepiej strzelic taka setke maksymalnie? :) tez ogladam mape zeby wrzucic jakis pomysl :)
A mam cos :) byliscie w Wylkowyjach? tam gdzie krecono serial "Ranczo".
Czekamy na odzew Madiego. Dziś chcemy jechać
to moze do wilkowyj w sobote? tylko jakos raniej zeby na mecze wrocic :)
nie wiem czy dzis dam rade :)
A gdzie te Wilkowyje? Pokaż na mapie bo znalazłem tylko jakieś na śląsku
Hugo ja mogę dziś jechać, jest niemal 30 stopni :) tylko nie wiem czy mi wachy starczy, ale to się zobaczy