Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

byłem się przejechać 8 km całkiem przyjemnie. :)

A gdybyś przejechał 7 albo 9 km to już by nie było przyjemnie? ;-)

chodziło bardziej o pogodę, że nie wiało tak jak np. wczoraj i nie padało. ;)

U nas było zimniej niż wczoraj ale tak nie wiało. Ale w sobotę na przemian fale deszczu i gradu i palące słońce. Chyba z poł godziny straciliśmy na czekaniu w samochodzie aż skończy się burza.

a to fotka z wczorajszego spotkania z Mańkiem_Smolarkiem, nasze skutery :)

ŁĄdnie mieliście tam i fajnie na pewno...

No Fajnie :D Jak to nasze PKP :P Opóźnienie prawie godzina :P :D
Ale nie no ogólnie fajnie było :) Przejechałem się legalnie :P i chociaż poznałem jedną osobę z forum :)

Sorry Madi że tak Ci spieprzyłem, ale ten łuczek daje to "coś" że chce się gazu docisnąć :P Potem Sam się pogubiłem bo Marszałkowska zamknięta :D i musiałem bokami jakoś lecieć :P szukałem Cię w lusterkach ale już Cię nie widziałem, a Ty chyba na światłach zostałeś na Marszałkowskiej jeszcze.

Ty żeś prosto pojechał i potem tam zawracał a ja skręciłem w lewo :) musiałem tam jakoś objazdem jechać ale wyjechałem na Puławską bez problemu, bardzo mały ruch był w Wawie wtedy :)

A to byles bardziec cwany od Mnie :P

Cos planujemy na ten weekend? Chyba pogoda bedzie sie poprawiac wiec moze cosik po kombinujemy :D

nie czemu? dla wszystkich z mazowsza :)

Maniek_smola... napisał:

A to byles bardziec cwany od Mnie :P
Cos planujemy na ten weekend? Chyba pogoda bedzie sie poprawiac wiec moze cosik po kombinujemy :D

To trzeba pomyśleć gdzie by pojechać :)

Kocham pogode :D jeszcze wczoraj widzialem ze weekend ma byc dosyc sloneczny, teraz deszcz z burzami oglaszaja :/

ale suchar :(

może jutro gdzieś pojedziem? Jakieś święto jest więc wszyscy powinni mieć wolne.

To gdzie jutro jedziemy?

Puszcza Kozienicka + Pionki ?
http://tnij.org/qyy2

Czas chyba zamknąć temat "Grupa Mazowiecka" skoro nie ma chętnych na wyjazdy.

Masz rację

zalezy o ktorej :) a daleko to? bo na telefonie nie moge otworzyc linku :)

Nie róbcie jaja, chłopaki! Niedługo będę w PRL to pośmigamy!