ja jeżdzę każdego dnia,- musze docierać do pracy. Co do dzisiejszego dzionka - jeszce nie wiem , moze podjade do Konika i pomoge w serwisie, wczoraj oddawalismy po zimowym przestoju "Postera" - nie wyobrażacie sobie jak bardzo zniszczony sprzet posiadają ludzie. Jak się na coponiektóre patrzy to wprost czarna rozpacz ogarnia. Aż dziw że policja tego nie zatrzymuje na drogach i nie zabiera do złomowania
pogoda nie zachęca do jazdy - leje deszcz. Ale coż zrobić, mus to mus. :(
dziś nawet na parę godzin się rozpogodziło...
ale jak zacznie lać ok 2-3 w nocy to ma tak do poniedziałku-wtorku trzymać ;/
także otwarcie sezonu będzie piękne ;/
właśnie, tak jak pisze clsamg63
pogoda kiepska i otwarcie sezonu zapowiada się do d... ,
zastanawiam sie co robić w takim przypadku, - czy ktos wybiera sie na paradę pomimo kiepskiej pogody ?
Deszcz i mi dał się we znaki - szlif i pozdzierana skóra w prau miejscach - a niby byłem grubo ubrany.
degename
to kiedy tak się stało ? wczoraj tylko rano padało (bo też jechałem w deszczu)
to co ? kto jedzie na Otwarcie Sezonu ? moze byśmy sie jakoś spotkali ? moje gg: 4939055 tel. w profilu
No ja się cały czas zastanawiam - niby przestaje padać i ulice wysychają. Gdyby już tak zostało to bym się ruszył.
Umówiłem się z adastra13 za godzinę przed wjazdem na lotnisko - nie ma sensu płacić 25zł za bilety a paradę da się zaliczyć za darmo. Tak więc kto chętny to niech wpada.
No właśnie rano jak jeszcze ulice były mokre. Jak sobie pomyślę że jechałem tak szybko mając tak ślizgi asfalt pod sobą to cieszę się że wcześniej nie wypadłem z siodła. Przynajmniej teraz wiem że z motocykla spada się gorzej niż ze skutera...
byłem z adasrą13 na Bemowie i powiem, że NIKOGO ze skuterowo chyba już nie było...
administracja skuterowo.com tak świetnie współpracuje... m.in. ze mną, że powoli mam w dupie ich stronę... forum... tylko ludzi z którymi miałem przyjemność się poznać fizycznie lub chociażby przez forum pogadać jest mi szkoooda :(
ap'ropo, na otwarciu była koleżanka z Okęcia na Benzerze którą poznałem z Madim i Hugo na cargo jakoś rok temu
nawet w tvp kurierze wywiad dawała ;>
przecież to nie skuterowo organizowało to po co mieli jechac?
Scarlet się pojawiła ;)
W sumie żałuję, że mnie nie było na Bemowie choć podobno było nie za ciekawie... Silikon w cyckach striptizerek i nie za ciekawe konkursy...
Ale za choć pięć minut jazdy na skuterze w ulewnym deszczu bez cieplejszego ubrania wiele bym dał... W tej chwili nawet to sprawiłoby mi radość. Nawet jazda z Bogusławskiego do Kerfura na Bemowo i z powrotem... Może kiedyś...
w taką pogodę nie było sensu
25zł za wjazd... kondolencje ku organizatorom (wiele motorów nie wjechało i prawidłowo)
striptizerki można sobie na redtube pooglądać, a nie na takiej imprezie...
z roku na rok coraz gorzej
:(
tu karty rozdawała pogoda no i zlot gwiaździsty w jednym terminie
zlotów ogólnopolskich było ponad 4 z tego co w tv mówili. ;>
częstochowa też wypaliła
21 kwietnia 2012 w godz. 12:00 – 20:00
ma podobno odbyć się zlot skuterowo. com jeśli ktoś wie
podajcie jakieś dokładniejsze info,
gdzie? na jakiej ulicy itd.
http://www.skuterowo.com/pomysl-na-weekend-spotkaj-sie-ze-skuterowo-com/
mam nadzieje, że jak pogoda pozwoli spotkamy się tam spooorą ekipą ;>
może ktoś na miejscu do nas dołączy
będzie okazja porozmawiać z ludźmi ze skuterowo.com i powiedzieć im co się myśli ;>
kto się wybiera (jeśli pogoda pozwoli) ?
1. clsamg63
2. madi
czyżby nalot vitalek :) ?
Jeżeli będę w Warszawie to też wpadnę nawet jak będzie trochę padać.