Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

jak 24 to i teraz mogą zrobić :p

o to chodzi :D clsamg63 nic Ci juz nie stoi na przeszkodzie :D opone mamy dla Ciebie i wulkanizacja sie znalazla :D
dwie srubki na tlumiku i dwie nakretki na cylindrze :D pobudka raniej i troche checi i lecisz z Nami. Z Wawra daleko nie masz do Mnie zeby po opone wpasc.

przecież nie musi opony zmieniać, wystarczy tzw kołek od wewnątrz wpuścić, zwykle to koszt 20-30 zł ;)

a to nie wiem :P na wulkanizacji sie nie znam :P

Ja wyjadę około 8:20 to kilka minut po 9 będę na Bankowym na bank :-D . Sprzęt gotowy do trasy i ma być pięknie jak wczoraj mimo że na razie trochę chłodno. Ja się odłączę przy Zalewie Zegrzyńskim i pojadę na chwilę do Legionowa, a później już sam wrócę do Piastowa.

My się zdecydowaliśmy jechać ale połówka moja się powoli do tego zabiera, jak nie będziemy mogli zdążyć to napiszę.

spokojnie zdazysz, popec plecaczek :P

To jak wiadomo Ja juz Sobie zrobilem dosyc droga wycieczke :P

dopiero teraz wbiłem na forum ;/

co się Maniek stało ?

Jechalem rano do Wawy i w Aninie co jest ta nowa szkola prywarna duza. staly psy i brali wszystkich na alkomat a Mnie po proszono o dokumenty... i tu zaczela sie lipa bo nie mam kat. A. i 300zl mandatu. no i podziekowanie dla Pana Wladzy ze puscil Mnie do domu a nie wezwal lawete ;)

Szkoda bo fajnie było - mój stan licznika przy wyjeździe:

i po powrocie:

A to najdalej wysunięty punkt trasy czyli Zalew Zegrzyński:

Salmo spisał się doskonale. Ekipa fajna szkoda że czas mnie gonił.
Może inni też dodadzą więcej fot.

Noo zaluje ze nie moglem pojechac z Wami, mialem jechac przy wisle Wałem Międzeszyńskim ale pomyślalem że tam bedzie wieksze prawdopodobieństwo Panów w mundurach i pojechałem przy torach. Dosłownie zabraklo Mi dwóch kilometrów moze nawet nie całych zebym wjechał do Warszawy juz, a w samej Warszawie miejsze duzo prawdopodobienstwo zeby mnie zatrzymali ;) mialem pecha :) ale chociaz pogadalem z Policjantem i dał Mi troche wiary ze moglbym zdawac prawko na Swoim skuterze :) Wiec juz od poniedziałku zaczne załatwiać

To dobrze że trafiłeś na w miarę normalnego - mogło się o wiele gorzej skończyć.

Dzień zaliczam do udanych.Według instrukcji po większym przebiegu należy uzupełnić płyny eksploatacyjne wiec serwis czas zacząć(13 księga Pana Tadeusza idzie w ruch). ;)

Klaudiusz wrzucaj też fotki :)

Jutro spróbuje. Dziś jestem padnięty.

Jakie wam wyszły przebiegi dzisiaj? Ja miałem 111km. czyli najdłuższa trasa pokonana Zippem. Zapewne to jedna z najmniejszych wartości z osób uczestniczących w naszej wycieczce.

mi wyszło 161 km a najwiękrzy przebieg dzienny vitalki to 480 km :)

Ja około 130. Rekord podobny do Madiego około 480 w 6 godz.

Dla zainteresowanych... i tych którzy zapomnieli

od dziś do pierwszych zimowych śniegów otwarte jest cargo
tradycyjnie co czwartek i niedziele ok 20-23

dziś na otwarciu było hah. aż trudno ogarnąć ale już w tysiącach można liczyć ;>

ps. nie zabrakło skuterów, motorów ale byłem autem i nie gadałem z nikim ;>