Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

clsamg63 i jak wróciłeś ze starówki na tym kapciu?

nie wróciłem :(

mam auto asistance także lawetą ;/

To nieciekawa sytuacja...

generalnie polecam dokupić.
w pakiecie PZU oferuje oc + auto asistance za 47zl a samo oc chyba równo 40zl także szkoda nie brać, a kapcie się zdarzają ;/ albo mam takiego pecha.

Niedługo kończy mi się ubezpieczenie,więc chyba też się skuszę na
ten pakiet.

to nie mila sytuacja z tym kapciem, tak jak Mi tydzien temu, tylko Mi zeszlo w nocy...
Ja potwierdzam Swoja obecnosc jutro ;)
Tylko nie wiem o ktorej bede ;) bede staral byc 9 - 9:20 ;)

Dziś pierwszy dzień testu mojego Sprinterka, mam nadzieję że za szybko nie będziemy jechać bo dziś nie zdążyłem zrobić czegokolwiek przy nim - nawet nie wymieniłem zębatki na większą bo nigdzie nie było 16 zębowej. Poczekajcie w razie czego na mnie bo nie mogę wyjechać wcześniej jak o 8 :(

Spokojnie, za szybko nie wyjedziemy. Jesli ktos z samego rana stwierdzi ze nie jedzie to niech napisze. Ja kolo 8:40 jeszcze sprawdze forum :)
zostawiam Swoj numer jak by ktos nie dojechal to niech napisze esa zebysmy nie czekali.
506 119 968

to ja też będę koło 9.30-10

a mi ręce opadły z bezradności ;(
dziś nie ogarnąłem wulkanizacji i jedna wielka dupaaa ;/

clsamg63. kurde ze nie pomyslalem.... mam cala opone nowa na feldze z tarcza od Kymco B&W 50cc bym Ci podrzucil w dzien... pewnie by pasowala... wstawaj rano i w samochod wsiadaj. a wymienic cala felge to 15 minut roboty.

Krzysiek szkoda :(

maniek zapisałem Twój numer, jak chcesz to mój jest u mnie w profilu

madi masz numer do tego Krzyska? napisz mu o tej feldze.

jestem, jestem.
to jest tył,
w moim skuterze trzeba odkręcać cały tłumik do wymiany ;/

tyl tez mam ale bez felgi..

tłumik odkręcić to pare minut roboty, gorzej ze zdjęciem i zrobieniem opony... W niedzielę to raczej wulkanizatora otwartego nie znajdziesz niestety

felge mam, ale dalej zostaje temat wulkanizacji i z tego co wiem jak już wymianiałem kapcia to trzeba jeszcze łożysko wyjąć (nie wiem czemu)

także hah.

lozysko? no chyba ze ta maszyna do zakladania opon wchodzi jakos w srodek felgi... kurde w niedziele rano ciezko o wulkanizatora.

A moze jednak pojedziesz? http://wulkanizacja24h.pl/
tylko rano wstan i przyjedz. w niedziele tez przyjmuja 24 na dobe

dziś zanim ściągnąłem skuter ze starego miasta do wawra i przyjechałem na mokotów to było już za późno,
a w niedziele... wulkanizacja :( eh.

dalem Ci link :P przyjmuja w niedziele :P