Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

OKI, CZEKAM.Pisałem post wcześniej ale nie wysłał się widocznie. Ja jestem w domu.

I byli u mnie koledzy Adastra i Madi. Pożegnali mnie godnie, pogadaliśmy. A jutro wyjazd. To będzie podróż nie tylko mazowiecka ale i europejska. Pozostanę jednak na Skuterowo!

Dzięki, Hugo. Wy też się tam trzymajcie z Jolką i powodzenia! Zobaczymy się gdy będę w Polsce.

Kisiu już pewnie jest w Kopenhadze :)

Idzie ktoś jutro pośmigać ??

No ja na 12 mam dentyste wiec mysle że kolo 13 wyjde i na 14 bede w domku wiec można gdzies pośmigac po stolicy

lepiej gdzieś poza stolicą gdzie takiego ruchu nie ma :p

No ale jutro mam na 9 do pracy i aż do 22 więc nie zabardzo gdzieś za miasto...poza tym juz późnawo się robi...

Camaro znów działa jak trzeba - ma nowy wariatorek

Mi brakuje 300 km do 10 000 km przejechanych w ciągu roku, małe szanse żeby dobić do końca :)

Przyszły sezon się zapowiada równie intensywny. Czy w całości na Vitalce - to się jeszcze okaże.

Tak dla przypomnienie początku roku - fotka z I spotkania HugoBossa i Madiego:

Hugo, żeśmy w tym sezonie sporo kilosów natłukli no nie :D

co jest ??? zima przyszła i skuterowo zamarło ??

Może nie tyle zamarło, co chęci na wycieczki teraz troche opadły :)

Jeździ ktoś jutro ?? :D

Kurcze, jutro jade do Dziadka :/ bo tak to chętnie bym się wybrał na jakaś przejazdzkę...no chyba że po stolicy to jeszcze moge ale na 14 musze byc w domku

Piki co lipa bo deszcz pada, wg. pogody miało być sucho cały dzień... :(

niestety pada i tak ma być przez kilka dni

lecimy gdzieś razem na sylwka?? niekoniecznie na skuterach??

Fajnie jak by ktoś miał chatę wolną :) Wtedy zrzuta na "napoje" i można świętować ;)

:/ Kurcze a ja w Sylwka pracuje...co prawda do 18 ale będę chyba mocno zj***ny po całym dniu zwłaszcza że mam na 7 rano do pracy...Chociaż jak ktoś miałby wolną chawirkę tak jak mówi Madi to można by i skuterami podjechać a na następny dzień wrócić do domów :)

no to zbierajmy ekipę :)

A ktoś ma wolną chatę i mógłby nas ugościć?

Jeździliście dziś ? ;)