Pt-sob-ndz Bieszczady
Mój urlop to 7-18 lipca oraz 19-29 sierpnia, inaczej się nie dało.
Jest tylko nas 2-wóch na wydziale a kolega wcześniej coś zaplanował więc ja musiałem się tym razem dostosować. Jeśli moja "Jejmość Jędza" będzie sprawna też mamy ochotę z Basią troszkę pojeździć.
Przyznam że Bieszczady bardzo mnie intrygują, z przyjemnością bym tam pojechał.
madi napisał:
ja bym chętnie sie do Bałtowa przejechał, daleko nie jest a miejsce fajne
Byliśmy kiedyś w Bałtowie z żoną i powiem, że jakoś super hiper nie jest ale na pewno odwiedzić warto. Przy okazji można zahaczyć o Chęciny i Świetą Katarzynę. Może kiedyś dam radę ale nie wiem czy w przyszłym roku choć chęci są...
Bałtów,Chęciny,Jaskinia Raj,Janowiec,Iłża,Spała(Konewka i Jeleń)Inowłódź,Sielpia,Ciechocinek,Licheń- to chyba niecała tegoroczna lista prawie 3-tysi km
Witam. :) Do "banku pomysłów" wyjazdów, wycieczek, wypraw na 2014 rok chciałabym dodać Białoruś (dla odważnych) :) :D LwG
Fajna byłaby Skandynawia ale co ja tu marzę jak nawet wyjazd do sklepu jest świętem...
To, i ja dorzucę Nowy York. <haha> :P
Śmiejesz się a chłopak ze strony www.wyprawyskuterem.pl jechał do Grecji i Egiptu. Teraz miał w planach właśnie Skandynawię. I to pięćdziesiątką. Da radę? Da. Tylko nie każdemu się chce. Większosć woli narzekać, że to niewygodne i nierealne.
Kisiu on już objechał skandynawię chyba ze 2 lata temu o ile dobrze pamiętam. W tym roku jechał do Władywostoku ale nie dojechał z powodu awarii skutera.
Właśnie na stronie nic nowego nie zauważyłem. A ciekawy jestem jego poczynań. W sumie z tym Władywostokiem to się trochę nie dziwię, bo zimna żaden skuter ma prawo nie wytrzymać.
Izdebski a ten Nowy York to w którym województwie ?
Jest Ameryka w województwie olsztyńskim. Koło Olsztynka, zdaje sie. Przejezdzałem tam kiedyś tak z raz w miesiacu - jeszcze wisniowym Fiatem 126p...
jest też Ameryka w Lubelskim, powiat Hrubieszowski z tego co pamiętam
https://www.facebook.com/pages/Wyprawy-skuterem/169716386382758?ref=profile
KISIU - opis ostatniej wyprawy do Mongolii na "papaku"
Od siebie dodam że pomimo ciągłych kłopotów z sprzętem gość zrobił taki dystans że głowa mała !!! Ale tak jak pisze MADI - łatwiej narzekać albo "że się nie da" lub "60 km/h eeee za wolno" i.t.p.
A ja zamierzam pojechać do Kazimierza nad Wisłą. Wprawdzie było już kilka wycieczek w tamtą stronę, ale w żadnej nie uczestniczyłem, a jest to miejsce niezwykle urokliwe.
Dla zainteresowanych tematyką motocyklową i wyprawami:
http://www.swoimidrogami.pl/NUMERY/03_2013/032013mini.pdf
http://www.swoimidrogami.pl/
Filippo73 do Kazimierza warto jechać, jest co zobaczyć i daleko tam nie jest. W tym roku byliśmy z Artkiem, Padalcem, Izdebskim i Hugo (od razu mi sie przypomniała akcja z odpalaniem i koło samolotów w Dęblinie :D )
To co podał Hugo to b.dobry link,jest dużo odsyłaczy do różnych stron motocyklowych- dobre Hugo
Fajna grafika, Dobry talent przy operowaniu programami graficznymi. Ja na razie korzystam z Painta, i mi to wystarcza. Czego używasz do edycji? :P