Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Po zakończeniu sezonu naszła mnie taka wesoła refleksja :
Na przyszły sezon poproszę Marka o tabliczkę przyklejaną na której będzie napisane:
1. To nie jest Vespa.
2. Pali tyle ile się wleje.
3. Leci nawet 200 km/h
4. Za kręcenie manetkami,pstrykanie przełącznikami i siadanie -
WALĘ W PYSK - bez ostrzeżenia !
:-)

Padalec napisał:

4. Za kręcenie manetkami,pstrykanie przełącznikami i siadanie -
WALĘ W PYSK - bez ostrzeżenia !
:-)

Łohohoho strach się bać :) xD

Marku, To, i ja bym chciał takie cuś :P (naklejkę)

Ja natomiast poproszę Mara o naklejki:
zdjęcie Jawy 2 zł
zdjęcie z Jawą 5 zł.

dychul napisał:

zdjęcie Jawy 2 zł
zdjęcie z Jawą 5 zł.

Dolicz do cen jeszcze VAT i kup kasę fiskalną <hahaha>:D

Szanowni panowie,
nie ma sprawy, dawać projekty i wymiary to się wykona

izdebski12 napisał:

dychul napisał:
zdjęcie Jawy 2 zł
zdjęcie z Jawą 5 zł.

Dolicz do cen jeszcze VAT i kup kasę fiskalną <hahaha>:D

Widzę jak starzeje się. Już przyszedł ten czas gdy młodzi ludzie mają większą wiedzę i obycie w życiu codziennym.
Masz Piotruś w 100% rację. Trzeba przeanalizować cennik i poprawiony podesłać Maru :)
Ciekawe czy Padalec uzna, że zdjęcie z moją Pancerką jest warte takiej kasy?? Właśnie niedawno dosiadł Camaro i pojechał do siebie do Gocławia.

U mnie sprawy ruszyły z miejsca. Jutro silnik do Virago dotrze do warsztatu. Ja przyjadę z rana motorem i tam zostawię jego przeszczepu. W takim układzie prawdopodobnie jeśli nie będzie niesprzyjających okoliczności do końca tygodnia moto będzie gotowe do przyszłego sezonu. Może także od jutra zacznę temat: przeglądu, rejestracji i ubezpieczenia Pancerki. Fajnie byłoby gdyby wszystkie moje rumaki były sprawne i gotowe do akcji jak wozy Straży Pożarnej w remizie. Właśnie dodałem fotki mojego najnowszego sprzętu do galerii moich zdjęć.

Dychul, kolekcja robi wrażenie!!!
Ta pancerka jest przepiękna. Perełka.
Gratuluje samozaparcia.

virago mimo krwawiącego serca dojechało do warsztatu w Michałowicach. Teraz załatwimy papiery dla Pancerki. Może uda mi się załatwić dziś całość? Pogoda do jazdy super.

Jak patrzę na twoją pancerkę, aż łza się w oku kręci. Pięknie odrestaurowany motorower.
A pogoda, zaiste przepyszna do jazdy. Jak wyruszyłem na miasto, aż nie chciało mi się wracać.

Wreszcie znalazłem trochę czasu żeby tu coś wyskrobać.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie na spalonej. Było krótko ale wesoło :)
Dzięks Dychul za instrukcję zakładania dętki. Jak tylko kupię zapasowe (na wszelki) to wypróbuję. No i powodzenia dla twojej virago. Oby operacja się udała i pacjent przeżył :)

Witaj Emilos. Gratuluje przebiegu dla Torosa. Miło, że wpadłeś i pogadaliśmy sobie. Dumnie twoja maszyna wygląda na fotkach. Ja dziś usunąłem pewne mankamenty w kolejnej swojej Jawce. Odnowiłem ją i doprowadziłem do takiego stanu na ile pozwalały moje możliwości, umiejętności oraz finanse. Opona 16x3,5 powinna tobie wejść na felgę. Takie miałem założone na Jawce, szerokość felgi jest podobna. Jedyny problem chyba będzie stanowić czy 3,5 cala zmieści się w wahaczu i pod błotnikiem. Jak chcesz mogę tobie jedną używaną i już dobrze poddartą oponę sprezentować celem wykonania prób.

Dzięks za opone testową, ale classica przewrotne chińczyki zaopatrzyły w koła 17 calowe.

Hej-hej. Może dziś wieczorem zrobimy jakąś małą przejażdżkę - wyjazd np. o 17.00-18.00. Są chętni?

emilos napisał:

Wreszcie znalazłem trochę czasu żeby tu coś wyskrobać.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie na spalonej. Było krótko ale wesoło :)
Dzięks Dychul za instrukcję zakładania dętki. Jak tylko kupię zapasowe (na wszelki) to wypróbuję. No i powodzenia dla twojej virago. Oby operacja się udała i pacjent przeżył :)

Kuźwa chyba zbyt świeże powietrze mnie odurzyło bo jak "paczałem" to widziałem 16x2,75". To taki sam rozmiar kół jak stare Romety.

Walentynka napisał:

Hej-hej. Może dziś wieczorem zrobimy jakąś małą przejażdżkę - wyjazd np. o 17.00-18.00. Są chętni?

taaaak ! :D

madi napisał:

Walentynka napisał:

taaaak ! :D

No to dobrze. Wtedy czekam na Ciebie. Nie spóznij się! Mam nadzieję że ktoś jeszcze się dołączy. :)

A gdzie jedziecie Wala z Madim?Madi Ty już śmigasz sam?

Ja wczoraj wywaliłem się kolejny raz. Na Idzikowskiego jest kilka progów zwalniających. Deschyk trochę padał. Chciałem ominać próg zwalniający tak trochę bokiem - wiecie o co chodzi... A to są te nowe - plastikowe. Koło złapało uślizg przy prędkosci ok. 25 km/h i się wytenteges. Od razu przekreciłem się na plecy i ręce wysoko w górę. Nic się nie stało, a pan w samochodzie za mną ruch wstrzymał żebym mógł się podniesć.

To gdzie jedziemy Wala i o której?