Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Wszystkiego dobrego na wspólnej drodze życzy Szczepanek.Ps-na noc znów do pracy

Ślub, ślub i po ślubie... Życie tak przeleci jak tych kilka minut uroczystosci... Wszystkiego najlepszego!

Maru czekamy na fotki :)

HugoBoss napisał:

Dla fanów 2 kółek:
http://tvnplayer.pl/programy-online/legendy-prl-odcinki,44/odcinek-2,S13E02,22309.html

Paweł, a o czym ten odcinek? Nie będe włączał, bo boję się, że do końca wymarnuję już transfer...

madi napisał:

Maru czekamy na fotki :)

Fotki jak zwykle umieszczę na serwerze, lecz dopiero jak wszystkie będę miał w komplecie tzn brak nam jeszcze jednej sesji (tej robionej z samochodu) bo pozostałe foty i filmiki już mamy.

Hey, Mazowiecka.
Dziś mój kolega z Białorusi brał udział w Maratonie Warszawskim My z moim synem byliśmy go kibicami. 42 km - za 3 godziny 40 min. Bardzo nie zle to jest. Myśle że nie każdy zdąży (ja - 100% nie dam rady). A jeszcze Alex dziś nie wiem z jakiego powodu powiedział że chcę w następnym sezonie się nauczyć jezdzić na motocyklu. Chyba będzie na jednego motocyklista więcej w grupe Mazowieckiej. Ale zobaczymy. Wszystkim - szerokości i LwG.

kurde super , najwięcej co mi się zdarzyło biegac wiele razy to 10 km

Sorry ale to jest forum o wycieczkach Grupy Mazowieckiej i wszystkim z tym związanym.A że do ślubu Marka i Basi był przejazd orszaku na jednośladach to poruszany jest tu ten temat.To nie jest forum o Maratonie Warszawskim i jego uczestnikach....ludzie piszmy o sprawach związanych z Grupą ok.Kurteczka to jak ja pójdę z psem na spacer do parku Łazienkowskiego czy innego,zrobię fotkę to też o tym pisać?Ha,ha,ha....jak tak zaczniemy to się zrobi 100000 stron i pisanie o byle czym.A pamiętam że niejeden z was mnie upominał że TU mamy pisać o tym co wiąże się z jeżdżeniem wspólnym na jednośladach tak?Może jak są osoby które potrzebują się podzielić z innymi faktami co robią danego dnia to założą oddzielny temat np:Co przeżyłam/łem dzisiaj w ciagu dnia.Ha,ha,ha,ha.....jak istnieje na Skuterowo coś takiego jak narzekalnia to powstanie ha,ha,ha dla niektórych \\\'\\\'pochwalarnia\\\'\\\'gdzie o zgrozo będą mogli przeżywać jeszcze raz z wszystkimi zainteresowanymi swój dzień od nowa....błahahahahahahaha

Oczywiście historie Kisia o przejazdach na skuterze i jego awariach,czy sprawy silników czy usterek w naszych pojazdach są jak najbardziej o Grupie Mazowieckiej bo to sprawy w temacie.Ale kurczę pisać o tym że do sklepu leginsy w kwiatki rzucili,czy że różowo nam to nie jest miejsce na to proszę no.

Robertonos jak zwykle szczery do bólu hehe xD

O, Bartolini się pojawił :D

Madi jak tam kulas? Zdrowiej chłopie!

Chodze po chacie, w środe jade na zdjecie szwów. Dzięki !

Masz jeszczę tą vitalkę? Bo bym kupił kanape.

Podziękowania dla KISIA i ARTKA za dowiezienie i odwiezienie na Mokotów w jednym kawałku :-)
Komp. nareszcie sprawny to postaram się w najbliższym czasie wrzucić coś na temat wyjazdu do Ostravy.

Dzięki Basi i Markowi nie będę musiał dziś pedałować do pracy rowerem. Pozwolę sobie pojechać Coliberkiem. Mam nadzieję, że od jutra jestem na urlopie.

Pozdro i podziękowania za Sobotnią jazdę w orszaku ślubnym Adastry13 i Rasty13 dla:Dychula,Padalca,Kisia,ArtkaTorosa,Bartoliniego i Izdebskiego-ukłony bracia ode mnie.Cały ślub był świetny i mam nadzieję że nie wkurzałem Was wszystkich kręcąc się i robiąc fotki cały czas.Czekam z niecierpliwością na wstawienie przez pana młodego całej serii fot i filmików na DownLoad do pobrania.Madi zrastaj się ,zrastaj chłopie a będziemy śmigać wszyscy razem aż szum będzie szedł ;) P.S:Tak Bart jestem szczery bo lubię,a co mam owijać w bawełnę?Fajnie że Mazowiecka była na ślubie (prócz Madiego i 3 osób jeszcze) ;)

ja również dziękuję za wspólne przezywane uroczystości Państwa Młodych oraz za wspaniałą jazde Grupie Mazowieckiej. pozdro

nie no ... muszę dodać, będe szczery - było ZAJEBIŚCIE :-))))))

Piotrek szkoda że mnie nie było, miałem niecny plan pojechać MZtą i troche dwusuwowego dymu narobić :P

Naprawdę jak jechałem w orszaku miedzy innymi Braćmi na Ursynów i tak się oglądałem jak staliśmy na czerwonym świetle to kurteczka brakowało mi jakoś kogoś,coś było nie tak do końca....a potem taka myśl mi przyszła że to o Ciebie Madi chodziło :(A świetnie byłoby jak byś MZ jechał....hmmmm co cóż odbijemy sobie Madi to zobaczysz jak tylko wyzdrowiejesz to na wiosnę od razu na rozpoczęcie sezonu zaplanujemy i zrobimy jakąś wycieczkę konkretną(taką ze zwiedzaniem po trasie ciekawych miejsc,ogniskiem z kiełbaskami gdzieś w ładnym miejscu i noclegiem).Serio ja to nawet czasami myślę o Twojej nodze by się zrosła jak należy,pozdro nasz Tato założycielu GM ;)