DYCHUL - " Padalec powiem szczerze, że nie odebrałem wpisu Izdebskiego jako sarkastyczne zachowanie. Odebrałem tak jak napisał, że dzieli się z " - Może rzeczywiście masz rację , może jestem przewrażliwiony , co oczywiście wcale nie umniejsza "wyczynu" młodego za który Mu telefonicznie gratulowałem. Młody jest o czym kiedyś pisałem "najarany" na jazdę i niech tak zostanie :-)
Panowie ARTEK i KISIU jak tam sprawa Sielpi ???
Michalk001 napisał:
Szkoda że nie ma już cylindrów 72cm z napisem 49cm3 - na początku takie się trafiały.
Artur ( R2_D2 ) ma taki a niedawno zmienial , ma 72 a wybite 49 :)
ZAPYTANIE WAŻNE DO KOLEGÓW: KISIU,ARTEK I BARTOLINIEGO-Jaka jest wasza sytuacja z wyjazdem do Sielpi???Proszę Was o odpowiedzi.A Ty Bart nie wku.....aj mnie tylko jedziesz też.Jak nie pojedziesz to jesteś noga a nie Brat z mazowieckiej i tyle w temacie!
My jedziemy w czwartek,kto z nami?
W czwartek-fajnie Wam ,Ja dopiero w sobotę z Dychulem
Michał u mnie nie ma napisu "72ccm". Był ale go zeszlifowałem. Narazie jeszcze nie testowałem osiągów cylindra, ale po tych dwóch jazdach czuję, że ma sporo więcej mocy. Znacznie żwawiej przyspiesza.
HugoBoss napisał:
O której w czwartek ?
Kwestia dogadania o której.
HugoBoss napisał:
OKI Paweł,
to conieco przygotujecie na przyjazd reszty grupy, jak byś mógł to jakoś daj znać jak tam stan dróg,
my wyjedziemy w piątek pod wieczór jakby co będziemy do Ciebie dzwonić z drogi.
Madi dopiero co dotarłem do domu. Po drodze byłem w Romecie, ale już było zbyt późno.
Będziemy dziś w Wawie,może jakiś kebab na Maltańskiej?
W mojej galerii nowe fotki z ostatniego weekendu,gdzie byłem i co widziały moje oczy i aparat
Robertonos napisał:
ZAPYTANIE WAŻNE DO KOLEGÓW: KISIU,ARTEK I BARTOLINIEGO-Jaka jest wasza sytuacja z wyjazdem do Sielpi???Proszę Was o odpowiedzi.A Ty Bart nie wku.....aj mnie tylko jedziesz też.Jak nie pojedziesz to jesteś noga a nie Brat z mazowieckiej i tyle w temacie!
Melduję sie na rozkaz :) Panowie i Panie -- sytuacja nie jest dobra dzis się wku... na swoją prace ... Niestey w Piątek nie pojadę żeby skały - sr...ły . Szkoda, Kolego Padalec - informacja dla Ciebie --jedź i przecieraj szlaki -- ja o 17:30 na pewno nie podjadę do Ciebie. Co do soboty (jestem w komisji odbiorowej z rana ) mogę jechac po południu -- z tego co czytałem jest drugi strzał - a raczej trzeci grupy w sobote po południu z kolega Dychulem i Szczepanem i .... Napiszcie o której chcecie jechać - ja się dostosuje? Pojedziemy najkrótszą drogą aby do Was wszystkich jak najszybciej dołączyć i pobalowac choć trochę z Siostrami i Bracmi z dwóch Zacnych GRUP :)
Kolego Kisiu -- wżyciu nie czytałem lepszej relacji i wspomnień z wesela .... te "jedzenie " i "Panna Młoda " która sczaiła tą /trudną/ sytuację gdy orkiestra tak "dobrze" grała ,, hahahahah nie no ... piękne ...... Jestes Pan Mistrzunio opowieści
Dzięki ARTEK za info- sytuacja powoli się wyjaśnia.
Jeszcze KISIU został, napisz jak tam wygląda sytuacja w sprawie Sielpi.
Panowie :) Aby się nie okazało że w piątek jak dojedziemy będzie tylko Hugo z żoną :) Bo będzie wstyd :)
ArtekToros napisał:
Robertonos napisał:
ZAPYTANIE WAŻNE DO KOLEGÓW: KISIU,ARTEK I BARTOLINIEGO-Jaka jest wasza sytuacja z wyjazdem do Sielpi???Proszę Was o odpowiedzi.A Ty Bart nie wku.....aj mnie tylko jedziesz też.Jak nie pojedziesz to jesteś noga a nie Brat z mazowieckiej i tyle w temacie!Melduję sie na rozkaz :) Panowie i Panie -- sytuacja nie jest dobra dzis się wku... na swoją prace ... Niestey w Piątek nie pojadę żeby skały - sr...ły . Szkoda, Kolego Padalec - informacja dla Ciebie --jedź i przecieraj szlaki -- ja o 17:30 na pewno nie podjadę do Ciebie. Co do soboty (jestem w komisji odbiorowej z rana ) mogę jechac po południu -- z tego co czytałem jest drugi strzał - a raczej trzeci grupy w sobote po południu z kolega Dychulem i Szczepanem i .... Napiszcie o której chcecie jechać - ja się dostosuje? Pojedziemy najkrótszą drogą aby do Was wszystkich jak najszybciej dołączyć i pobalowac choć trochę z Siostrami i Bracmi z dwóch Zacnych GRUP :)
Będę starał się o 14:00 zwlec swoje zwłoki. Będę po nocy za kierownicą. Nad ranem przyjadę do Warszawy. Ze Szczepanem jestem umówiony w Odrzywole. Liczę że dobijemy tam o ok 15:40. Widzęna profilu, że masz sprzęt z dużą blachą więc będzie można jechać S7 i wyjdzie szybciej. W takim razie czekam na ewentualne twoje propozycje zmian i powiadomimy Szczepana.
Takie godziny są ok. Rozumiem że lecimy do Białobrzegów S7 i dalej do Szczepana do Odrzywołu. Z jakiego miejsca w Wawie startujesz ?
Dziękuję, Artku. A tak mi jakoś wyszło to opisanie.
Dziś szwagier coś pytał kiedy jadę po dziecko i samochód. On nie będzie chciał. Czyli pa pa Sielpio... Jakoś mnie to nie zdziwiło.
Dziś zmienialiśmy sprzęgło w Pchełce Jacka. Obecnie ma sprzęgło, pasek i wariator WM Motor.
Marku - jakie masz czesci do 2T?
Ja z Jolusią i Madim jesteśmy na kebabie na Maltańskiej :)
smacznego