Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Może jutro jakaś mała wycieczka?

Co do Sielpi ja w czwartek wieczorem jadę składem do Pruszcza Gdańskiego. Wrócę w sobotę rano. Jakby nie patrzył będę musiał dobrze wypocząć. Możliwe, że w sobotę na wieczór do Was dojadę na dzikusa. Do niedzieli spokojnie będę mógł być z Wami.
Hugo nie jest dane wspólnie nam pojeździć. Jutro solówką jadę Warszawa- Radom- Kielce- Radom- Warszawa. Najgorszy kurs w firmie.

Kto by jechał do Sielpi w czwartek?

A jutro chyba przejedziemy się do Modlina.

Ja jeszcze w piątek pracuję, poza tym jak do tej pory nie podjęliśmy z Basią ostatecznej decyzji - wszystko w tzw. zawieszeniu

cześć - jestem na urlopie to mało zaglądam na forum, podobnie jak kolega Dychul napisze kilka fantów bez cytowania:

1. Sielpia : Padalec, Madi, Dychul / na dzikusa/ , Artek ...... kto dalej
2. o której wyjazd w piątek - najlepiej po południu -może jakieś konkretne ustalenia ludzi z Wawy, może małe spotkanie robocze - np. kebab na Maltańskiej :) ?
3. HUGO - TO JUŻ wszystko ok - znów jeździsz na wycieczki .... tyle szumu na forum ...jeśli wszystko w porządku to bardzo się cieszę .
4. Izdebski --- pamiętaj że moc to nie wszystko -- bez urazy f 16 ma takie koła jakie ma , hamulce bębnowe , amortyzatory i wiele innych oraz jest mały ,,, jak będziesz wyprzedzał swoim f 16 samochody przy v 80 - 90 km /h to ja naprawdę się boję wraz z Padalcem o Ciebie boś Młody człowiek !!!! wystraczy jeden fałszywy podmuch wiatru i leżysz bracie !!! lepiej uważaj. no ale dość marudzenia
5. Czytając ostatnie posty widzę, że grupa próbuje się dzielić na jakieś 50 , 125 ,,, 650 ,,,, a co to ma do rzeczy !!!??? Ja osbiście uważam , że jeżeli jadę na wycieczkę w grupie (bez znaczenia czy mazowiecka czy inna) to jadę razem ze wszystkimi równym tępem - tępem "najwolniejszej" jednostki w grupie. NIEDOPUSZCZALNE JEST aby ktoś został z tyłu odsadzony przez kolegów na większej mocy i w rezulatcie jak pisał Dychul został bez znajomości drogi i kolegów na drodze ,,, uważam to za kiepski pomysł na wycieczkę. Moja rada taka - niech każdy jedzie na czym chce ale bezwględnie RAZEM .
6. wracam z urlopu w sobotę - czyli jutro - koncepcja wycieczki w niedziele fajna -- o której start i gdzie ? MOze udałoby się przy okazji ustalić sprawy wyjazdu do sielpi ? pozdrawiam wszystkich :)

1.) Artku
też myślę ze warto było by się spotkać i cocnieco poomawiać, my z Rasty13 jeśli byśmy jechali to dopiero w piątek pod wieczór bo Basia w piątek jeszcze pracuje i to do godziny 17 - 18-tej, można by się spotkać , Padalec też proponował spotkanie robocze w sobotę,
z tego co wiem Robertonos (spotkaliśmy się z nim wczoraj) też chyba jeszcze może w piątek pracować, wiec jeśli by jechał to po pracy
Walentyna również w piątek jeszcze pracuje i to do 16-tej.
Ale jesli ktoś pojechał by wcześniej np. w czwartek to nie było by aż tak źle, - poprostu mógłby zorganizować i przygotować wiele spraw na miejscu dla reszty grupy co dojedzie.

2.)
Na niedzielę DYCHUL proponował wyjazd do Konewki, lecz nie widzę żadnego odzewu w tym temacie.

No Panie i Panowie :) Za tydzień do Sielpi zapraszamy :) Organizować się i wpadać :) My wyruszamy ekipą o 16.30 w piątek - na 20.00 Powinniśmy być :) Się będzie działo :) Podejrzewam że integracja będzie trwała do białego rana w sobotę :)

Powiem coś od siebie w sprawie wyjazdu na spotkanie ze Śląskiem :
W przyszłym tygodniu mam tzw. nocki , ostatnia wypada z piątku na sobotę ! ale spokojnie urlop wypisany tak więc kończę w piątek rano i mam dwie opcję :
1. jadę z roboty do domu , pakuję się , mocna kawa i w drogę.
2. jadę z roboty do domu , idę spać na 5-6 godz. pakuję się i w drogę.
tak więc w piątek jestem całkowicie elastyczny.
Spotkanie towarzysko-robocze mogło by się odbyć bo wiadomo lepiej coś ustalimy w realu niż na forum. Może być kebab na Maltańskiej , ale ponieważ jutro pracuję do 15.00 to tak mocno po południu lub pod wieczór. Niedziela też mi pasuje.

Padalec napisał:

Spotkanie towarzysko-robocze mogło by się odbyć bo wiadomo lepiej coś ustalimy w realu niż na forum. Może być kebab na Maltańskiej , ale ponieważ jutro pracuję do 15.00 to tak mocno po południu lub pod wieczór. Niedziela też mi pasuje.

oki, może być i mocno po południu

Padalec, czym ty się przejmujesz, ja w piątek pracuje od 6 do 14, a o 16 wyjazd..... hardcore na maxa, za ale damy rade.'
Do zobaczenia w piątek za tydzień.

Ja też ten tydzień przed Sielpią będę miał nocki 22.00-6.00 około 12.00 mogę być na trasie Grójec-Sielpia,byłem w Sielpi tydzień temu droga od Końskich była w dużym remoncie np.w Odrzywole

Z chęcią poznam Padalca i szczepanj23 którzy ciągną temat Sielpi :) Już teraz - Wasze zdrowie :)

Z tym ciągnięciem to bez przesady :-)
Oooooo zapomniałem jeszcze trzeba "Szczepana" po drodze zabrać !
Gdzie Szczepciu będziesz na nas czekał ?

Padalec
to co z tym roboczym spotkaniem w sobotę ?

Padalec napisał:

Z tym ciągnięciem to bez przesady :-)
Oooooo zapomniałem jeszcze trzeba "Szczepana" po drodze zabrać !
Gdzie Szczepciu będziesz na nas czekał ?

Zapomniałem o wodzach :) Madi i Hugo - Wasze zdrowie już teraz :)

No to o której na Mokotów mam podjechać 17.00 , 18.00 , 19.00 ???

Padalec napisał:

Jak Ci będzie pasowało, my postaramy się dostosować

adastra13 napisał:

Padalec napisał:

podasz godzine i miejsce

Ja na balkonie właśnie piję perłę chmielową :)

adastra13 napisał:

Padalec napisał:

Dobra ! godz. przed wyjazdem przekręcę do Ciebie. Bartolini i Robertonos też będą ?