Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

to kogo bierzesz na Jędze jako plecak skoro Rasty jedzie Colibrem a ja mam wziąć Walentynę ?

Emilos skontaktuj się z Hugo to podjadą do Bronisławowa i pojedziesz z nimi

To gdzie w końcu jedziemy,do Puszczy Kampinoskiej czy nad Jeziorko Dziekanowskie? Emilos jak się umawiamy? Bo podjedziemy po Madiego i potem do Wawy.

Emiloś może do Piskórki podjedziesz? I stamtąd pojedziemy na Piaseczno z Madim się spotkać.

oki, Jak Madi weźmie Walentynę to ja Astrę na plecaka a Basia na swoim Coliberku , to podjedźcie do nas po Waletynę , dajcie znać kiedy

Hugo może lepiej w Zalesiu górnym przy pkp? To by było po drodze do Madiego. Za ile byście byli?

Emilos ale oni jadą z Grójca i do Zalesia Górnego nie po drodze, bo spotykamy się w Jazgarzewie na działkach. A do Piskórki masz prostą drogę przez Wągrodno :)

No właśnie,dawaj w Piskórce się spotkamy.

Oej to jadę do piskórki.

My tam będziemy za około 45min. Czekaj na tym głównym skrzyżowaniu w Piskórce.

Kisiu1981 napisał:

Dla wszystkich forumowych Piotrów i Pawłów - wszystkiego najlepszego.

serdeczności i spełnienia marzeń dołączam :)

oki, to u nas po Waletyne mniej więcej o której będziecie ?

adastra13 napisał:

Hugo
to gdzie i kiedy bo Basia raczej dość wolno będzie jechać, a Bartolini odpadł, - dzwoniłem do niego, tak ze bym był ja , Walentyna jako plecak i Basia na swoim Coliberku.

0,7 promila, przebudziłem się w fotelu i odpisałem. Maru gadaliśmy na gg i Ci napisałem, więc nie pisz, że na mnie nie można polegać. Umawiamy sie na konkretną godzinę i ZAWSZE byłem. Tego nie możesz zaprzeczyć...

Bart będziesz pamiętał, żeby przed weekendami nie przesadzać z piciem, tak, żebyś następnego dnia mógł jeździć. ;)

BARTUŚ

madi napisał:

Bart będziesz pamiętał, żeby przed weekendami nie przesadzać z piciem, tak, żebyś następnego dnia mógł jeździć. ;)

a ja popieram - przeholowałeś, ja swoje piwko zostawiłem w sakwach, bo wiedziałem ze dziś będę jeździł, więc nie przeginałem. Byliśmy z Basią rano u Poldiego, naprawił mi rękawice motocyklowe

Chyba zamiast jeździć do Dziekanowa czy do Kampinosu pojedziemy na Vogla, zanim Hugo dojedzie, zanim na Gagarina dojedziemy to będzie 18.30, żeby dojechać do Kampinosu to znów godzina i grilla by się w nocy robiło.

oki może być i Vogla

Na Vogla to jak moge Babeczki po kolei pozawozić już teraz

ale to był tylko mój koncept, Hugo nic nie wie o tym bo jedzie, jak dojedziemy do was to zobaczymy która będzie godzina i się podejmie stosowne decyzje.

Na Vogla to nie

Ty zamiast na forum wchodzić to jedź, bo jak dojedziemy na Gagarina na 20 to nic oprócz Vogla nie zostanie. ;)