Dobrze gadasz Maru , dobrze gadasz :-)
Mam co prawda malowanie mieszkania ale ogarnę to w 3-4 dni i zostaje jeszcze 10 - 11 dni wolnego Hi, Hi
Padalec napisał:
Młody - jak będziesz jechał to mogę Cię "odprowadzić" do Białej Podl. a sam by pojechał stanąć face to face z jakimś żubrem :-) (no nigdy nie widziałem takiego na żywo)
To idź do ZOO :) :p
HUGO
Eeeeeetam w zoo za dużo punktów małej gastronomi z browarem i tak po wyjściu nic bym nie pamiętał :-)a na na rogu Ratuszowej sklep monopolowy to bym się tylko sponiewierał i same kłopoty by były. Ale do kopalni soli mógłbyś się przejechać !
Do Białej chętnie bym pojechał. Po Białej można by jechać do Terespolu, oraz cyknąć sobie fotę przed granicą z Białoruskimi.
Jak by coś to ja się pisze.
Ja jutro jadę do Międzyrzeca Podlaskiego. Niestety - samochodem. W Białej też nieraz bywam. Niedaleko jest miejscowość Sycyna (nie ta od Jana Kochanowskiego) gdzie prawdopodobnie mieszkałbym gdybyśmy znaleźli z żoną w Białej Podlaskiej pracę i byłoby nas stać na utrzymanie domu.
Madi - do 65 cm3 nie trzeba nawet zmieniać dyszy. Zawsze to nowe doświadczenie w Twoim życiu;-D
Czy ktoś z Mazowieckiej się wybiera?
http://www.jednymsladem.com.pl/index.php/aktualnosci
Spotkanie ludzi z naszego forum o 20.00 na pl.Konstytucji
Cholera do jasnej ... , za późno otworzyłem Forum, bo bym pojechał a tak już zdążyłem napić się piwa !!!
HugoBos, Jolciu, Padalec, Madi
biedę bardzo potrzebował się z Wami osobiście spotkać w najbliższych dniach - przedstawię pewną PROŚBĘ-PROPOZYCJE i potrzebowałbym Waszej pomocy w jej zrealizowaniu, myślę że będzie to mały szok bo czegoś takiego to na skuterowie chyba jeszcze nie było.
Maru dziś będziemy koło Ciebie bo jedziemy na tą paradę. Może weź Robertonosa i we 2 na jego skuterze podjedźcie na pl. Konstytucji?
nie mam z Robertonosem kontaktu - on pracuje wiec chyba odpadnie
na nocnym kulaniu sprawa tej "parady" od paru dni się wałkuje moi mili :)
HANITKO,
ja niestety na inne odcinki Fora raczej nie wchodzę z powodu braku czasu
nio szkoda, że nie poznamy się dziś ale pewnie będzie okazja jak w tym tłumie się nie zgubię i wrócę do domu :) trzymaj kciuki za mnie i Frygę to nasz pierwszy występ :) buahahahahahaha
madi napisał:
Maru dziś będziemy koło Ciebie bo jedziemy na tą paradę. Może weź Robertonosa i we 2 na jego skuterze podjedźcie na pl. Konstytucji?
o dziwo Robertonos zadzwonił sam , ale mnie nie weźmie - łaski bez
Padalec, Kisiu dzięki za super wyprawy po wasze Oleje, oraz za nasze ciekawe rozmowy dotyczących firm motocyklowych.
wM M0ToR ®©
Młody nie przesadzaj z tą "wyprawą" - ot zajechali na najbliższego "orlen-a" (jakieś 10 km - no dla KISIA więcej) kupili olej , pogadali i do domu.
Proszę bardzo o odpowiedzi czy ktoś by reflektował na wyjazd do Hajnówki i okolic tak na 2-3 może 4 dni, gdzieś na początku lipca ?
Nie ukrywam że żubry siedzą mi w głowie :-)
hahha super se poczytałem , dopiero co wszedłęm na forum od ostatniego postu mnei tu nie było a tyle zdarzeń ,,,, najbardziej , pewnie jak Maru , żałuje tej imprezy co to dzis się odbyła .... ehhhh
Padalec,.... do Hajnówki na 3 dni ??? Masz jakiś plan w głowie typu ....mapa :) ?
Padalec - kiedy konkretnie ? Mam urlop do 7 lipca i w tym czasie mogę jechać. Z wycieczki wracam w poniedziałek planowo, max we wtorek. Chyba, że wyjazd do Hajnówki miałby być we wtorek to mogę w poniedziałek wrócić. Następna kwestia - gdzie nocować ? Bo ja preferuję namiocik ;) kwatery drogie. Dołączam do pytania Artura - jakąś mapkę byś zaprezentował ?
pozdraw.
madi napisał:
Padalec - kiedy konkretnie ? Mam urlop do 7 lipca i w tym czasie mogę jechać. Z wycieczki wracam w poniedziałek planowo, max we wtorek. Chyba, że wyjazd do Hajnówki miałby być we wtorek to mogę w poniedziałek wrócić. Następna kwestia - gdzie nocować ? Bo ja preferuję namiocik ;) kwatery drogie. Dołączam do pytania Artura - jakąś mapkę byś zaprezentował ?
pozdraw.
MADI,
Moja starsza córka mieszka w Krajewie Białym , to już nie tak daleko od Hajnówki, maja własny domek i spory terenik tak że może było by gdzie spać lub gdzie rozbić namiot, oni też jeżdżą skuterami a jej mąż jest na skuterowie pod nickiem WICHER, zadzwonię do nich dzisiaj
Ja jestem za tylko nie wiem jak żona ponieważ termin porodu ma na 20 lipca ale pewnie nie będzie miała nic przeciwko wieczorem z nią pogadam ..
Info dla Mazowieckich
Wejdzcie na strone swiat motocykli
Jest mozliwosc umowienia jazdy harleyem - d. W Wawie
Trzeba dzwonic i sie zapisac
@izdebski na Bialorus jest trudniej wjechac niż do ruskich, wiza, masa formalności, łapówki, mafia cie zdejmie ze skutera, odradzam..