Hugo Boss ma pozytywną opinię. Jak coś to do niego.
Wróciliśmy,jakoś po drodze nawet nie padało :)
Hugo, zjedz kiedyś kebaba przy niepodległości róg odyńca, nazywa się EFES http://www.restauracjaefes.pl Prawdziwe baranie mięso, a nie jak wszędzie wołowina i dla smaku tylko tłuszcz barani i do tego kupa kapuchy... Sami nawet placki robią, a nie żadne kopertowe z hurtowni. Fakt mają wysokie ceny, ale baranina jest droga. Jeśli ktoś lubuje się w pseudo kebabie z drobiu, to niech nawet tam nie jedzie, bo prawdziwy kebab to z baraniny i tylko taki tam serwują.
izdebski12 napisał:
Mam zamiar go oddać do serwisu "Motor-Land" na wale miedzeszyńskim. Jakieś opinie o tym serwisie macie z własnego doświadczenia? :)
Z wyglądu żadna rewelacja, ale jeden z najlepszych w Warszawie.
Ja swojego tam serwisuję.
Bartolini napisał:
Hugo, zjedz kiedyś kebaba przy niepodległości róg odyńca, nazywa się EFES http://www.restauracjaefes.pl Prawdziwe baranie mięso, a nie jak wszędzie wołowina i dla smaku tylko tłuszcz barani i do tego kupa kapuchy... Sami nawet placki robią, a nie żadne kopertowe z hurtowni. Fakt mają wysokie ceny, ale baranina jest droga. Jeśli ktoś lubuje się w pseudo kebabie z drobiu, to niech nawet tam nie jedzie, bo prawdziwy kebab to z baraniny i tylko taki tam serwują.
Jadlem kiedys w efesie na Francuskiej i szczerze zadna rewelacja.
Tralala zdjęcia ze Spalonej Panie i Panowie już można ściągnąć ;)Ja właśnie już mam i mimo że nie które są trochę poruszone to mnie poruszyły i podobały się wszystkie tralala!A Bartolini jadłeś tego Kebaba na Maltańskiej?Myślę że ten jest też smaczny.Ludu pracującej Grupy Mazowieckiej kiedy w Czerwcu gdzie jadymy??Padalec mam nadzieję że Wala szybko ogarnie Moto dla siebie i będzie z nami wycieczkowała.Najwyżej póki co będę Ją brał jako plecaczek,innymi słowy Ona będzie mnie brała od tyłu...?Ona mnie od tyłu?...hmm jakąś nieprawidłowość tu wyczuwam.....
ja mam dwa nastepne weekendy wolne wiec moge jechać
A ja kufra szukam. Może poleci ktoś w miarę solidny i w miarę niedrogi kufer 30-40l?
@Robertonos, tam nie jadłem, ale skoro tak chwalicie to spróbuje. Mam tylko nadzieję, że nie dają kapuchy 3x więcej niż mięsa. Kapuchę lubię, ale z umiarem. Kapucha to dodatek a nie główny składnik. Zresztą ja wolę lawasza tureckiego
Bartolini napisał:
A ja kufra szukam. Może poleci ktoś w miarę solidny i w miarę niedrogi kufer 30-40l?
@Robertonos, tam nie jadłem, ale skoro tak chwalicie to spróbuje. Mam tylko nadzieję, że nie dają kapuchy 3x więcej niż mięsa. Kapuchę lubię, ale z umiarem. Kapucha to dodatek a nie główny składnik. Zresztą ja wolę lawasza tureckiego
Jak Ci przyjdzie do głowy kupować z allegro kufer o taki:
to pod żadnym pozorem nie kupuj tego chłamu! Kupiłem, przyczepiłem, przejechałem z tym 150 km i po wjechaniu w dziurę kufer pękł wzdłuż na pół. Odradzam.
@izdebski12, tak wiem, takiego to nie kupię, tylko z ABS'u, tylko jaki konkretnie? Nie ukrywam, że chodzi mi o coś w miarę wytrzymałego i taniego. Kappy, Givi czy Shada na pewno nie kupię, bo za drogie.
Witam wszystkich.Wróciłam do społeczności na skuterowo :)
Pozdrawiam wszystkich którzy mnie znają osobiście i tych którzy zamierzają mnie poznać oraz wszystkich innych użytkowników skuterowo.com
Pozdrawiam również, może jakiś kufer mi słonko polecisz? :*
Witaj.Ja to sie nie znam na tym...:(
No szkoda, bo nikt nie pisze.A ja kuferek chcę zakupić.
A czym teraz jeździsz Bartek?
Tym czym jeździłem Jolcia.
to nie miałes tam kufra?
W varadero był, ale sprzedałem z kufrem, teraz mam vitalkę.
@Robertoos, po co podajesz telefon na forum skoro go wyłączasz? Gadasz o umawianiu się, ale jak to się ma do Twojego wyłączonego telefonu. Nic bym nie pisał, ale od tygodnia tak jest, poczta się włącza i stuka impulsy. No weź że bądź konsekwentny jak już piszesz.