A Ryszard Futerkowski był dziś w Skuterlandzie na Modlińskiej i kupił kufer Awiny. Ten większy. Spuścili mi 20 zł za to, że zapłaciłem gotówką (musiałem iść na Statoil). Wziąłem jeszcze dyszę 85 za 5 zł.
Przy okazji zapytałem o rozpoczęcie sezonu. Miła pani wytłumaczyła, że imprezy nie będzie ponieważ im się to nie opłaca. Muszą do tego dokładać. Wolą dać upusty na części.
Jutro też nie idę do pracy. Jestem trochę zarażony i osłabiony. Doprowadzę do ładu siebie i skuter. Muszę:
a) założyć nowy kufer i wszystko spasować; b) znaleźć miejsce gdzie prąd nie dochodzi do świateł; c) wyregulować dokładnie gaźnik; d) jeśli zdążę - umyć (lub chociaż przetrzeć) trochę Bzyczka.
sorki , że tu właśnie w tym temacie ale większość chyba tu zagląda i gada rówież o wystawie - a`propos wystawy w sobotę - o której sie spotykamy wszyscy Ci którzy dotrą ? w dwóch tematach o wystawie na forum pojawiły się wstepne głosy żeby sie spotkać więc może by tak konkretnie około 13 ? żeby była szansa razem popodziwiac maszyny i dziewczyny :) oraz pogadać ??? Ja startuję żeby być na 13 na wystawie i autobusem bo wybieram się z córeczką.
Dziś odebrałem dowód rejestracyjny. Trafiłem też na dwie kobiety, którym powinni zabrać prawko. Jedna chciała się wcisnąć na gazetę ale jej się nie udało, złożenie lusterka i kopa w drzwi miała w gratisie. Druga natomiast stała na środku skrzyżowania z pierwszeństwem łamanym w Uwielinach. Teraz jestem w Górze Kalwarii, pojechałem przez Bronisławów, gdzie mieszka Emilos z forum. Romet się fajnie w zakręty składa, lepiej jak skuter :-) co do skuterów - mijałem dwa. Jakiegoś chińczyka i... Kymco Vitality niebieski, taki jak HugoBossa:-)
Byłem , kawę piłem a co żem widział to Wam nie powiem bo jestem pod wątpliwym "wrażeniem" tej "wystawy" Grunt że sezon juz otwarty dzień dziś słoneczny :)
Michalk001 fotki będziemy robić, na 2 aparaty, później powybieram i wpakuję conieco na swoja stronkę, a cała reszta fot będzie w paczce do zciągnięcia z mojej prywatnej strony. Na forum fotek raczej nie będę wstawiał, jak bedą do sciągniecia podam link
Na konkurencyjnym forum skuterowym znalazłem kilka wpisów na temat tej 'wystawy'. Wszystkie negatywne. Podobno bida z nędzą, hula wiatr. Sam nie byłem i cieszę się
No i jak? Warto było pojechać czy strata czasu? Niestety prognoza już im się zmieniła i po 10 marca wraca zima. :-( Sprzęt prawie gotowy poza jednym elementem do wymiany, lecz niestety będzie musiał poczekać.