Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

A planujecie gdzieś ruszać tak za tydzień? W końcu ostatnio wróciłem do Sprinterka, po wspomnianym kiedyś tam w kwietniu wypadku (z mojej winy i głupoty) postanowiłem wziąć się za siebie i sprintera. Jak się okazało będzie wymagał zespawania mocowania od silnika z ramą ale pękło w taki sposób że damy radę. Myślę że najdalej w piątek wszystko będzie złożone.

a potem Hugo z Jolą do mnie do roboty podjechał ;P

o Degen fajnie że napisałeś :) gdzieś pojechać można. Choć ja mam ten weekend pracujący, być może że bez piątku lub soboty, ale to się okaże jeszcze.

Załatwiaj sobotę wolną to się gdzieś pojedzie :)

mogę dziś gdzieś jechać ;)

Dziś ma padać przelotnie i burze w drugiej połowie dnia :P

My prawdopodobnie pojedziemy dzis na rowerki poplywac do Rawy lub Skierniewic. Ktos chetny?

Będziemy w Skierniewicach,jak ktoś z okolic to pisać na kom w profilu.

Ja muszę najpierw załatwić sobie mocowania do lusterek bo niestety mam pęknięte lewe a prawego nie mogę ustawić a potem trzeba pospawać ramę. Może na zimę odmaluję zniszczone miejsca.

W sobotę powinien już śmigać.

A my siedzimy w pizzerii w Rawie Mazowieckiej,Ja,Jolusia i Madi :)

wpadnie ktoś jutro na Cargo? Na 20.00. Takie spotkanie jak kiedyś.

Jak by było w piątek lub w sobotę to bym wpadł, a nie w środku tygodnia.

Na tym cargo to gówno jest. Ile razy można tam jeździć.

Gówno to właśnie było u mnie w kiblu. Rzadkie:-D Ja jak coś to raczej mogę jutro. Możemy się spotkać na Cargo i potem dokądś pojechać razem.

Hugo w pewnym sensie Cię popieram ile można jeździć na to Cargo i patrzeć na pewnego rodzaju szaleńcow ? fakt lepiej pojeździć i coś pooglądać.

Ja jutro zaczynam remont silnika w Camaro, nareszcze znalazłem wał.Uszkodzeń w silniku co niemiara zresztą mozna zobaczyć http://www.adastra13.com.pl/uszkodzenia_Camaro150.html aż szlag mnie trafia ale to mój ulubiony skuterek, wiec trzeba go naprawić.

No i jak z dzisiaj robimy?

My z moja jedziemy do Sierakowa jak Puszcza Kampinoska,jak ktos chetny to zapraszam.

Kisiu bierz kobite i dawaj :)

Dziewczyny są u mamy. Jak coś to ja będę sam. A o której godzinie jedziecie?

Za półgodziny :) Madi dołączy koło Tarczyna

To najwyżej dajcie znać jak będziecie koło mnie gdzieś. Pewnie tędy jakoś będziecie jechać?

Kisiu to dawaj do Błonia :) Tam byśmy się spotkali.

A kiedy byście tam byli? Jak coś to się szykuję.