Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

My na 99% pojedziemy dziś na cargo,a bardziej to na Okęcie oglądać samoloty :) Ktoś jeszcze wybiera się w tamte strony?

ja. narazie jestem w górze, a co potem to zobaczymy

To kto jedzie na cargo?

Wyjeżdżamy za parę minut z Grójca,Ja,Jolusia i Madi. Jedziemy na Okęcie od strony Raszyna,potem prawdopodobnie na cargo. Jak ktoś chętny to pisać na nasze numery w profilach.

Jakby to był piątek to bym się wybrał - jednak jutro do pracy, a w dodatku urwało mi się prawe lusterko i nie chcę po ciemku bez niego jeździć :-/ . Jednak te oryginalne z Salmo są ciężkie bo metalowe i przez to na dziurach się urywają. Zamówiłem już inne i jutro powinienem mieć - jeszcze dokupić redukcje i chyba wreszcie problem lusterek zostanie rozwiązany. Zapewne motorek też zyska na wyglądzie.

jesteśmy na Okeciu na górce spotterskiej, na przeciw reala i castoramy, jak ktos chce to niech wpada :)

Rzeczywiście byliśmy na Okęciu na tej górce pełnej zakochanych i prawie się .......... par. No i później na Cargo. Potem pojechałem do domu, a reszta na kebaba.

Ja dziś miałem jak zwykle wycieczkę na Łopuszańską i potem na Puławską w rejony Morskiego Oka (dziś wyjątkowo tam) i z powrotem na Łopuszańską.

10000 km już mi minęło wczoraj.

My z Bartolinim zaraz wybieramy się skuterkami na mała przejażdżkę (ognisko z kiełbaskami w lesie nad wodą) jakby co będziemy pod telefonami, na Bemowie wielu nas nie było ale jak na 1-szy raz to oki.

My jutro jedziemy prawdopodobnie nad zalew,ma być cieplej niż dziś.

Kto jedzie z nami nad zalew? Za jakies 2h wyjezdzamy z Grojca.

Madi dawaj :) Nie ma więcej chętnych?

Zalew to pojęcie względne. :-/

Zalew Zegrzyński,szkoda że nie ma chętnych bo pogoda piękna. Najwyżej sami pojedziemy.

My dopiero wyjeżdżamy,jeśli jest ktoś chętny to mój nr w profilu :)

Dopiero wstałem po nocnej zmianie. Ale niestety ni dam rady szybko wybrać się z domu. Życzę Wam miłej przejażdżki

dychul napisał:

Dopiero wstałem po nocnej zmianie. Ale niestety ni dam rady szybko wybrać się z domu. Życzę Wam miłej przejażdżki

Ja tak samo, a kto mnie obudził ? HugoBoss. ;)

My w Rembertowie,bedziemy jechac droga 631 do Nieporetu :)

Jestesmy nad zegrzem w Bialobrzegach,objechalismy moja dawna jednostke,a teraz spacerujemy po plazy :) Pojedziemy jeszcze na zapore w Debe.

my też dziś mieliśmy niezłą (choć krutki dystans) wycieczkę i to nietypową - skutery + rowery, pojechakiśmy w 3 rodziny na piknik nad wodę (3 rodziny z jednego bloku) było całkiem fajnie

Na zapore juz nie jechalismy,wlasnie jemy kebab na Stegnach :)