O to blisko masz do mnie :) Ja się chyba tu nie wpisałem, Maciuś się nazywam, mam 17lat, ok180cm wzrostu i ok 85 kg wagi jakby kogoś to interesowało :mrgreen: Popylam, a w sumie popylałem do tej pory Hondą Pax i Kingwayem Vezyrem :) Też liczę na 2 października.
A skąd jesteś Vezyr? Może 2 października śmiegniemy razem przez Warszawę na zlocik ? 8)
A nie napisałem nawet ;D Z Raszyna jestem, ale skutem nie pojadę na pewno-w którymś temacie, chyba tym o zlocie pisałem czemu :) Ja ZTM skoczę.
Ops, sorry, nie doczytałem gdzieś :wink: mimo wszystko - do zobaczenia :-)
Spoko/do zobaczenia/ sory za OT :twisted:
Witajcie, ja mam na imie Marcin ze względu na niska cene kupiłem Ince street 50 i stwierdzam ze nie jest to zly skuter, narazie ma mało przejechane , ale jestem z niej zadowolony.Jestem z Rybnika.
3
witajcie wczoraj kontrolowałem swoją Ince Street i zauwarzylem odkrecającą sie srubę od stopki centralnej ktorą natychmiast dokręciłem , niechce zeby mi sie urwała jak jednemu koledze.
Głupio i na temat ot tak. :
To sprawdź i najlepiej dokręć śruby mocujące obudowę filtra powietrza. One bardzo lubią się odkręcać.
Witam kolego , miałes rację sruba mocujaca obudowe filtra tez byla luzna,to oznacza ze co jakiś czas trzeba kontrolować wszystkie mocowania , oczewiscie lubi sie luzowac docisk przedniego hamulca. Pozdrawiam.
Ale muszę powiedziec ze mimo wszystko bardzo mi ten skuter przypadł do gustu,lubię mechanikę i taką dłubankę, dlatego nie jest to żaden problem.
Witam.
Co lubi się odkręcać:) :
- tylni błotnik (taka trudno dostępna śruba - błotnik się bardzo rusza na boki)
- śrubki od osłony tłumika - straciłem już jedną :)
- śrubki pod tylnim bagażnikiem (te dwie przy siedzeniu)
- nakrętka od bocznej stopki (znalazłem kiedyś na podłodze w garażu :) )
- centralna stopka była już omawiana :)
- śrubki mocujące zbiorniczek oleju
- sprawdź śrubki mocujące bak :)
Tyle narazie mi się przypomniało co musiałem awaryjnie dokręcać:)
Witam wodzu,na pewno trzeba będzie kontrolować te punkty,ale uważam że każdy sprzęt potrzebuje obsługi,nie uważam więc że Inca Street jest zła z tego powodu.Co ty na to? A tak poza tym to co stało się z tą czerwoną Stritką, bo chyba taką miałeś poprzednio?
Witam! :)
Jestem Szymon, mam 15 lat :) od 2 sierpnia tego roku śmigam, na keeway'u flash :) śmiga jak marzenie :) 12 tys. przebiegu :)
Tu już chyba nikt nie pisze głupio i na temat, :D W końcu może się ociepli na dobre, co ? ( RYBNIK 2011,Kozie Góry ).
Witam, mam na imię Jacek i jestem z Gliwic.Od zawsze jeżdziłem simsonkiem, ale w zeszłym roku nagle i bez mojej wiedzy zmienił właściciela i byłem zmuszony zakupić coś nowego, padło na zippa quantum gt5.Jak na razie jestem z niego zadowolony.
Pozdrawiam
Siema, mam na imie Szymon i mam 16 lat, śmigam dwoma moimi skuterkami ;]
- Keeway Flash
- Benelli 491 GT
Pozdro.
Powitać mam naimie Michał lat 36 od 5.02.2011 posiadacze ferro 604 okolice Gniezna pozdro i szerokosci:)
Cześc
Mam na imię Adam, mam lat 21
Obserwuje to forum od dłuższego czasu i postanowiłem się zarejestrować.
Moim pierszym skuterem był romet 727, jeden z wielu klonów questa(kupno 11.2008), kupiony w celach rekreacyjnych, potem doszedł dojazd do pracy i wtedy wyszły wady małych kół(wszechobecne dziury w jezdni) Postanowiłem sprzedać go ze względu na powyższe, nadmienie że zrobiłem na nim bezawaryjnie 5 tys.
Mój wybór padł na kymco nexxona w kolorze czerwonym(kupno 04.2010), aktualny przebieg 6 tys. i dalej się nakręca, również bezawaryjny
Aha, oba motorowery kupiłem jako nowe, a ciekawostką jest to że nexxon pali mniej od rometa/questa, mino że jest od niego cięższy, ale to pewnie zasługo jazdy przeważnie na 4 biegu, a co za tym idzie z małymi obrotami
lew75 napisał:
Powitać mam naimie Michał lat 36 od 5.02.2011 posiadacze ferro 604 okolice Gniezna pozdro i szerokosci:)
Witam Lew75 ,ja mieszkam w Rybniku na Śląśku , ale bardzo mi jest bliska miejscowość Kłecko,napewno znasz.Ja posiadam Incę Street. Pozdro i szerokości.
Arek będzin, śląskie-witam wszystkich ,od niecałego miesiąca w posiadaniu Baotian (klon zipp vapor) małe kółeczka ''10'' dają wiele do życzenia na naszych dziurach, wcześniej zajeżdzałem motorowery znajomych kolegów, (motorynka, jawka 50, simson) moją bestię przejąłem ze stanem licznika 2542km, więc ma kilka niedociągnięć, na szczęście póki co się turlam, w niedalekiej przyszłości chyba z powrotem wrócę do simsona (sorry skuterowcy) :oops: ale brakuje mi przełożeń w nodze. Niestety ceny i stany simków w wersji SR na allegro pozostawia wiele do życzenia. Dlatego wciąż przebieram w ofertach. Po wakacjach zapis na kat A, Pozdro i szerokiej.