Głupio i nie na temat: napisz coś o sobie i swoim skuterze:D

Mam nadzieję,ze admini się nie obrażą... Ale gdzie jest miejsce na przywitanie się i powiedzenie coś o sobie?

Ja naprawdę mam na imię Gerard i trafiłem tu nietypowo, bo przez Allegro:P. Jeźdzę wysłużonym Kingwayem, mam 21 lat:)

Podaj Dalej...

Ej, dobry pomysł;)
Jak widać po nicku, mam na imię Natalia, lat 18,jeżdżę pięcioletnią Yamahą Majesty 125. Za jakiś czas może uda się zmienić Majkę na coś większego, ale na razie taka pojemność w zupełności wystarcza:) Mieszkam pod Poznaniem, chociaż "pod" może być pojęciem względnym, do cywilizacji mam niemal 60 km...

Gerard - w takim razie jak jest typowo? =P
Swoją drogą, fajne imię :)

A ja Szanowni Państwo miałem już 3 skutery. Jeżdżę już od roku po Warszawie.
Zaczynałem od "skutera" "marki" RM Motor Jazz, potem, co było błędem przesiadłem się na Generic Cracker (używany). Teraz mam Inca Sprint, którą wkrótce sprzedaję.

Ot tak głupio i nie na temat:)

Podaj dalej...

Cze wam mam na imie Mirek i jezdze jmstar augila50 jestem ze zgorzelca skuter mam od 08.03.2010 :)

No dobra, też się opisze.
Mam na imię Wojtek :P Mam 23 lata. Mieszkam w Warszawie na pradze południe.
Jeżdżę od końca lipca 2009 Kymco Agility RS 50. Jest to mój pierwszy skuter i mam nadzieję, że nie jedyny :)

No dobra, też się opisze.
Mam na imię Wojtek :P Mam 23 lata. Mieszkam w Warszawie na pradze południe.
Jeżdżę od końca lipca 2009 Kymco Agility RS 50. Jest to mój pierwszy skuter i mam nadzieję, że nie jedyny :)

Trzymam kciuki. Cieszę się, że też dołączyłem do rodziny Kymco. Trzy dni temu...

witam, mam na imię Paweł, i mam 14 lat, od czerwca tamtego roku jeżdżę kinroadem 4t jestem z małopolski

witam, mam na imię Paweł, i mam 14 lat, od czerwca tamtego roku jeżdżę kinroadem 4t jestem z małopolski

http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/InczeBmxzauber889038978%5B4%5D.jpg

coś takiego?

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Motobi/Sowa_II/37438

mniej więcej coś takiego, ja jeżdżę kinroadem hunterem, bardzo rzadko spotykany skuter, w linku jest jego odpowiednik

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Motobi/Sowa_II/37438
mniej więcej coś takiego, ja jeżdżę kinroadem hunterem, bardzo rzadko spotykany skuter, w linku jest jego odpowiednik

Fajny, szeroki i z obrotomierzem. Może kiedyś napiszesz o nim test?

pewnie:) dzięki:) ale jak na mnie to trochę jest za długi no ale czujesz ze jedziesz

pewnie:) dzięki:) ale jak na mnie to trochę jest za długi no ale czujesz ze jedziesz

Ja ostatnio kupiłem taki co ma 2m długości, faktycznie, dopiero teraz czuć, że się jedzie;)

no muj kinroad ma ponad 2m:) po zakupie nie wiedziałem czy dam rade to utrzymać:)) waga 101kg

Piona panowie ! .
Ja ( jak zresztą nick sugeruje ) mam na imię Patryk .
Nie będę pisał ile mam lat, czy też czym się interesuję etc , bo po co ?. ;-)
Śmigam sobie Kymco Super 9 LC ( kupiony 19.03.2010 ) od użytkownika tego forum - Qazwsxedc ! ;-).
Jest to mój trzeci skuter .
Pierwszym był Zipp vapor - kupiony jako nówka w salonie ( śmigałem nim od maja 2007 do maja 2009) .
Drugim skuterem była Aprilia SR LC 98' . Skuter zakupiony był w maju 2009 i śmigałem nim do lutego 2010 . Sprzedałem z powodu dosyć leciwego wieku i sporego przebiegu .
Trzecim ' moto ' jest tak jak Wam wiadomo Kymco s9 ;-) .
Szerokości , lewa ! .

Ja jak już pisałem w jakimś temacie jeżdżę od roku Peugeot'em Speedfight'em 2. Zresztą co się będę rozpisywał, sami zobaczcie:

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/Speedfight2_50/97283

pozdro! :-)

Fajny, ale nie dla mnie. Ja muszę mieć coś dużego, bo mam 185 wzrostu i 109 kg wagi:D

Witam! Mam na imię Janek - jeżdżę 11 letnim kymco dink50.Jak na 50 to ciężki ale radzi sobie nawet nieźle.To jest mój trzeci skuter. 1-simson skuter sr50(nówka z NRD) 2-kymco kb50(używany) 3-ten obecny.Mieszkam w Jaworznie(górny śląsk).Ile mam lat? Dużo.Jak wprowadzą prawko na skutery to już pojeździłem.Wszystkim życzę SZEROKOŚCI

Witam. Mam na imię Piotr, jeżdżę Kymco People 150/2004r i Agility 50/2008r, moje wcześniejsze skutery to Simson KR-50 Shwalbe, Simson SR-50/B4 również nówka z NRD, miałem go jako 1-y w Jaworznie i okolicach w 1986r. Następnie była Honda Pantheon 125/2001r.

....zapomniałem, była jeszcze Jawa "kaczka" 20p/1972r. ;)

Siemano ;D Mam na imię Marcin Moj pierwszy skuter to Yiben 50, rozjumał sie. Kupilem Zico Simpli 2 lata temu, problemów było nie miara, Uporałem sie kupując w tamtym roku w listopadzie silnik z Keewaya, teraz łozyska do sprawnosci "systemu" Bo cos wysiada sądze..
I bede latał ;D