Głupio i nie na temat: napisz coś o sobie i swoim skuterze:D

O mnie: Ula, 27 lat Warszawa, trafiłam przez GoldenLine - dzięki Leszek, skuterowo jest rewelacyjne :D - od dwóch lat nałogowo jeżdżę uroczą chińską królewna HTS STARTEC model Venus

Hej ;) Agata lat 28....
od tego roku Piaggio NRG mc2 96r. obecnie w remoncie po zaatakowaniu mnie przez kierowce volvo wyjezdzajacego z parkingu... bedzie nowy lakierek :)

Paweł lat 29,pochodzę z Warszawy ale obecnie mieszkam w Grójcu. Jeżdżę Kymco Vitality 2T rocznik 2009 :D Zapraszam do wspólnego jeżdżenia.

Siema, jestem Kuba. Mam 14 lat i od roku śmigam Piaggio Liberty. Skuter kupiony w 2005 roku, w komisie, sprowadzony z Włoch. Wersja z 2000 roku, jeszcze przed liftingiem. W sumie to jestem zadowolony, chociaż skuter już trochę pojeździł (około 40 tys., jest po szlifie cylka). Mam nadzieję że dostanę jakiś nowy skuter w zimie.
A moje Piaggio jest dość niespotykane, tylko raz minąłem się z takim na drodze :)
Forum polecił mi Kosik. A niektórzy pewnie kojarzą mnie z konkurencyjnego forum którego adresu nie podam. :D

Gizmo - toć to nie... Skutery.net. :P

Jestem Artur, w październiku skończę 15 lat i śmigam SYMem Jet Sport X 50R. Kupiłem go 16 lipca 2009, przywieźli mi go 17 lipca 2009. Kupiłem go w salonie, nieużywanego, ale rocznik 2007. Opłaciło się, bo nowy, ale 2300zł taniej niż gdybym kupił rocznik 2009. W tej chwili skuter ma ok.2600km przebiegu.
Zdjęcia można zobaczyć tutaj : http://www.skuterowo.com/forums/topic/wasze-skutery-na-fotografiach (połamane części już powymieniane)
A szczegółowy opis można przeczytać tutaj: http://skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=6&t=8

Mam 34 lata Śmigam juz 2lata aprilią sr50 z 1997r gdy ja kupowałem miała przebieg 20000km teraz ma 26000km jeszcze chula zobaczymy ile zrobi jeszcze km

A to i ja się przywitam.Mam na imie Robert i jestem rocznik 1978:)
Skuterek jaki posiadam to INCA Sprint i tylko w nazwie ma Sprint rocznik 2009 ;)
Jest to mój pierwszy skuterek , do tej pory jeżdziłem rowerkiem kellys Salamandra i przejechałem rowerkiem ponad 4000 km i zero problemów , skuterkiem ponad 600 km i już są problemy ;)
Zobaczymy jak się sprawy potoczą ale pewnie go sprzedam i kupie cuś innego :)

Elo
Mam na imię Dawid i mam 15 lat,w czerwcu zdałem na kartę motorowerową :P nie mam jeszcze skuterka ale za rok będę miał,zbieram na coś porządnego.Mam rowerek też Kellys'a :) Spider i przejechane 2300 km.
I jestem z Legnicy :-)

Ema
Jestem Szymon, mam 14 lat, pochodzę z Nowej Wsi(na trasie Kęty-Oświęcim) i od dziś wożę się Routerem Plus
(tani chińcyk).Wcześniej ujeżdżałem lf Dragstar.
Pozdro all :mrgreen:

Nowa Wieś jest koło Rybnika, nie?

Heh..
W Polsce Nowych Wsi jest ok. 135 :lol:
Ja mieszkam w tej - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=woj.+Ma%B3opolskie%2C+Nowa+Wie%B6&cId=8f1635001d8d00f6df0004e5007dac94d2c4005c4f00eef1&sId=&Submit=Szukaj&moreCities=1
Do Bielska mam jakieś 20 km

Witam
Mam na imię Marcin i mam 15 lat mieszkam w Zabrzu i od końca marca jeżdżę Routerem xs50 jest to mój pierwszy skuter. Pozdrawiam

Ahh, bo moja koleżanka mieszka w Nowej Wsi koło Rybnika, dlatego pytam ;)

Siema

Mam na imię Sebastian mam 31 lat pochodze z Poznania obecnie mieszkam w Buku - śmigam (badz tez usiłuje to robic) Inca street - jest to mój pierwszy sqter. Jak sie skończy to kupie cos lepszego pewnie jakies Kymco lub zipa (byle duże i na 13-tkach)
Reprezentuje nielicznie tu występujace województwo WLKP

Hej, jestem Radek. Od niedawna mam skuter Qingqi qt50qm. Mieszkam w Bialymstoku.

Hej jestem Paulina mam 14 lat, jestem ze Słupcy (WLKP). Narazie nie mam skuterka, ale chce kupić Kymco Agility :mrgreen: :D :D :mrgreen:

Hey Hey Hey kłania się Wam Marek z miasta OSTRÓDA jezdze skutrem keeway flash 50 2T nic więcej nie napisze bo mam na szafie dopiero 400km do tej pory wszystko ok Pozdrawiam :P

Siema, Paweł się melduje. Od trzech tygodni jestem zadowolonym (na razie) właścicielem Kymco Agility 50. Wczoraj stuknęła mi druga setka na liczniku :-)

Cześć, jestem Tomek, mam 25lat, pochodzę z Warszawy, obecnie mieszkam w Michałowicach, rzut beretem od W-wy...na co dzień do pracy śmigam swoim pierwszym skuterkiem - zippem vaporem. Mam nadzieję, że będę miał okazję poznać co poniektórych 2 października w Warszawie:) Szerokości Panie i Panowie!