Czym tam się podniecać jakas nadziana rozpieszczona baba starzy zapłacili i ktos jej odpicował skutery a ona się teraz tylko lansuje :573:
o_O no bo chyba jednak nie …
Miisiek napisał:
ktos jej odpicował
jest zdjęcie jak ona wycina te kwiatki
Noo nie wcale jakas nadziana babka zrobiła porting itp a wycinanie kwiatków…Jak się ma do tego sprzęt to jest to tak proste jak wycinanie w papierze.
my to polotu nie mamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
polot - kasa oczywiścieSEVERYNNN napisał:
my to polotu nie mamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tez prawda :lol:
a co się dzieje z właścicielką? opisała sqty napisała jeszcze ze 2 posty i się nie odzywa, może robi następny projekt
A może po prostu nas olała
pewnie tak, popatrzyła na nędzne (wg. niej) projekty jasia albo borka i pisze na niemieckich forach, rozumiem ją tam to dopiero można pooglądać maszyny
Kowal, się odezwał tuner nr 1 w PL… :roll:
napisałem chyba ze według niej, no popatrz na swój a na jes jest różnicaż i jeszcze mochanika ona ma pewnie EVO
i jeszcze mochanika ona ma pewnie EVO
a świety Mikołaj ma sanie i rudolfa :roll: i co z tego??
Liczy się serce włożone w tun, a nie to co ktoś za nas zrobi. kazdy moze kupić od uja najlepszych częsci i dać to komuś do złożenia, ale co to za zabawa jeździć czymś o czym nic nie wiemy poza nazwami części. Coś się zepsuje i dupa, bo nie beðziemy wiedzieli co jest grane i znowu komuś trzeba będzie oddać do naprawy.
Oczywiście nie wiemy czy nasza koleżanka sama wszystko składała i regulowała, bo jasnowidzami nie jesteśmy :P
Nie osądzajmy jej od razu :) Nawet jak ktoś jej robił te sqty to i tak są zajeb.... :)
Regis napisał:
A i przestańcie spamować buraki bo włączę Kruczka i Hookstera na pełne obroty.
Rozbiłeś mnie xD
A wy brzydale nie spammowac tutaj ! na pocżatku myslałem, że to jakaś ściema, ale teraz widzę, że to na prawdę niemiecka laska napisała na naszym forum :D Powinniśmy by dumni :P
And now message to Blondie :D
Your scooters are great :D
Flowers on plastics are very nice and it's very good handjob ;)
Setup is good and your scooters are very fast :D
All is amazing :P
Thank you for posted on our forum ;)
Write to us some time ;)
Greatfully ;) :*
Sorry for any wrongs :P
Uczcie się od wuja jak się rozmawia z kobietami :P :P :P
Oj tam KruczeK nie szpanuj tyle ;PP
A co do projektu KOBIETY Jest naprawde mega tylko pozazdroscic. Ale ja uwazam ze nie mialaby na tyle zdolnosci aby wszystko wstawic do niego sama.
Dziewczynie pozazdrościć skuterów.
Sama je tuninguje.
warn! patrz date ostatniego postu. kłos
Powiem tak sprzęcik optycznie spox. Ale we Włoszech to są sprzęty tam widziałem np runa 210cc a optycznie seria takie skutery są najlepsze potrafią zaskakiwać. A z takimi co ma blondi to różnie.
się znalazł znawca od siędmiu boleści
Buhaha, runner 210 to jest najzwyklejszy seryjny runner buhahahah. To zabłysnąłeś kolego