very nice scooter
it is interesting that girl tuuning scooter and win the custom show
i’m happy that people from other country write in this forum
the best on this scooter are flowers
i hope you will give more photos with you and your scooter
sory za błędy bo na pewno jakieś zrobiłem ale się starałem
P.S It’s very very very beautiful scooter and beautiful driver
Motorki masz super powiedz mi jak się nazywa ta wycinarka co wycinałas te kwiaty itp. albo co to jest bo chciałbym sobie cos wyciac w mojej Aprili .
Pozdro.
malagutti is beautiful , you have a talent really . yamaha slider (MBK stunt) is beautiful to.
Gratulation for you show willing at scooter tuning ;p
Sorry at my error but I speak and writte english a little
Wer sagt dass ich “Kohle” (Kase) habe? Ich habe hart für diese Roller gearbeitet und es ist weiß Gott nicht so einfach und günstig in Deutschland wie ihr euch das vorstellt!
Sorry ze pisalam po niemicku, ale nie wiedzalam jak po polsku to powiedziec…
Rozumiem że ciężko pracowałaś, a nie masz jakiegoś sponsora jeszcze, masz taki sprzęt i w ogóle.
Napisała że skąd wiemy że ma kasę? ciężko na nią pracowała i że nie było łatwo tak ja to zrozumiałem, ale nie wiem czy dobrze
Ja uczę się niemieckiego od 3 lat i na razie umiem:
Ich haiβe Wojtek Ich wone in Skierniewice Ich komme aus Polen :] Ich 16 yahre alt xD (chyba tak) I to wszystko co umiem Więc nie kumam ni w ząb
Skąd wiemy że ma kase ?? Ponieważ przeciętny Niemiec zarabia 2x tyle co Polak xD
Dobra nie odpierdalajcie maniany bo Dziewczyna się nieźle napracowała aby zrobić takie coś.
A wy se offtopujecie.
Blondie
I can see that you have Polish roots too tunning scooter
You have a sponsor ?
WIDAÆ ŻE NIEMCOWNIA ROBI SWOJE!!
Kto ci tu offtopuje xD Mamy gadać z Blondie jak nikt nie umieć niemieckiego szkoda żeby laska się męczyła pisząc po polsku xD
Dlatego piszę po angielsku z Blondie !
A więc witam Panią na forum
Zajebiaszcze masz te sqtry Najbardziej mi się ta malaga podoba
Chciałbym sobie taką pojeździć
BYW. Masz chłopaka :lol: :mrgreen: żarcik oczywiście
MAsz moze foty jak robilas area ? jestem ciekaw
No ziomki, widzicie co kobiety w Niemczech potrafią?
No ale tam są trochę inne realia.
Blondie: gratuluje talentu w wycinaniu wzorów oraz niesamowitego zmysłu smaku i estetyki.
Skutery widać, że są dopracowane i przemyślane.
Niestety, poziom jaki zaprezentowałaś znacznie przewyższa to co jest uprawiane w Polsce.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!
A i przestańcie spamować buraki bo włączę Kruczka i Hookstera na pełne obroty.
Super te skuty, takie babski ale wypas pełen! Co do wycinania wzorków to był dremel Zwykły dremel, a wy się podniecacie xD
Zwykły dremel, a wy się podniecacie xD
moze i zwykły Dremel, ale oryginalny Dremel, a nie podóbka typu tanio i pewnie :P a nimi się zupełnie inaczej pracuje :P lekkie, stabilne, nie wibrują tak bardzo, nie chałasuja tak :P
No na pewno mniej hałasują niż BOSCH xD :diabel2:
Ja wycinałem wloty wyrzynarką, a nie szlifierką…
ja nic ie chce mówić ale chyba w 1:44 jest blodie http://pl.youtube.com/watch?v=aBzJSe7Scvs&eurl=http://www.jednoslad.pl
wrona napisał:
ja nic ie chce mówić ale chyba w 1:44 jest blodie http://pl.youtube.com/watch?v=aBzJSe7Scvs&eurl=http://www.jednoslad.pl
tak to ona!
ładnie rozpierdala rywala przyznajcie :)
poszła jak burza ;p
eheh a co wy tak po angielsku? Wszyscy na euro-forum chodzicie?;d
Ich komme aus Polen und du? hiehiehie. ja niemieckiego się ucze od 1,5 roku;p
Skuty bardzo fajne, najfajniejszy pomysł z wycinaniem wzorów;p
Takich kobiet to z lupą szukać;p W przeliczeniu benzyna wychodzi na tyle samo tylko że u nas za godzine pracy jest 5zł a u nich za godzine pracy masz 5 euro (przyjmijmy ze tak ma;p) to oni 4 litry mają za godzine pracy a my ile? litr! :-/
czyli jeden wielki …hgsdgdfgk
ja miałem niemiecki przez 2 lata i na nim spałem , nawet nie wiem jak ma powiedzieć ,mam na imie…‘’ itp
ale wypatrzyłem tu w jednym sklepie dremla za 30 funcioków BOSHA chyba se kupie na dniach i se porobię jakieś fajne wzorki
ale oni tam mają tory wyścigowe jeden koło drugiego, a u nas w Poznaniu i jeszcze jakiś w słomczynie