Nitro Naked, mały offtop… Jesteś tak podniecony swoim roxem, że za KAŻDYM razem piszesz “mój MBK Nitro Naked” “MBK Nitro Nakedzie” “Teraz tuninguje mojego MBK Nitro Naked” żal… :573:
sam piszesz na kazdym forum ;p
widac ze masz za duzo kasy i nie wiesz co z nia zrobić … gust wedlug mnie tez masz sredni … bo za to niby 10 tys można było zrobić taka maszyne ze szok …
lol mowie ze 6 tys to części a reszcza to sa jakieś montarze ;/
[ Dodano: 2008-12-13, 00:51 ]
mialem kasy moze i bo byla kasa teraz juz nie ma i nie popelnie takiego bledu juz wiec zakladam wszystko sam jak na razie teraz juz wiem co i jak
Skończcie tutaj offtopa bo jak wpadnie pan moderator to was wszystkich tu uspokoi. Pozdro Nitro_NAked. Nie ma sensu się kłucic.
dobrze juz nie będzie kluti ziomki i tyle
Te skuter według mnie mumin jest więcej warty niż 20000, a ty znów zazdrościsz, bo sliderem nie masz do stalkerka żadnego przystawienia
Nie zaczynaj nowej kłótni…
Wino …
tak dolar stalker przy sliderku to cos wielkiego masz racje …
sha stalker byl zrobiony tak samo jak robisz roxa czyli plug%play … dla mnie takie cos to nie tuning
a co to jest jak nie tuning? Sądze że to jest najlepszy stalker w polsce , twój silder nie miałbys szans
Ojj Dolar, Dolar…
Ostatnie ostrzeżenie.
Wino
Ogarnąć się
Po 1 Ten stalker mi się w ogóle nie podoba (gust)
Po 2 Ten stalker nie wygląda na maszyne za 10 tyś czy tam 6
Po 3 Ten stalker chowa się przy Sliderze mumina
Po 4 Za chrom ciut przepłaciłeś
Po 5 Jesteś jakiś dziwny żeby skuta tak tanio sprzedać
Po 6 Za bardzo podniecasz się swoim ,MBK NITRO NAKED’’ :* :*
Po 7 Nie mam już co napisać
Po 8 Nie mam już co napisać
Po 9 Ogarnij się Dolarek trochę
Po 10 … :573: …
hehe w miare krotko i na temat. A tak w ogóle to po co zakladac temat skoro nie masz juz tego skuterkaż
zeby pokazac jaki mialem
A ja miałem dobry humor ale mi popsułeś Spamieniem !! Dostajesz nagrode warna i zamykam temat Hokster