GILERA STALKER C40 FULL TUNING BY SHAQ ... !!!

Nitro Naked, mały offtop… Jesteś tak podniecony swoim roxem, że za KAŻDYM razem piszesz “mój MBK Nitro Naked” “MBK Nitro Nakedzie” “Teraz tuninguje mojego MBK Nitro Naked” żal… :573:

sam piszesz na kazdym forum ;p

widac ze masz za duzo kasy i nie wiesz co z nia zrobić … gust wedlug mnie tez masz sredni … bo za to niby 10 tys można było zrobić taka maszyne ze szok …

lol mowie ze 6 tys to części a reszcza to sa jakieś montarze ;/

[ Dodano: 2008-12-13, 00:51 ]
mialem kasy moze i bo byla kasa teraz juz nie ma i nie popelnie takiego bledu juz wiec zakladam wszystko sam jak na razie :smiley: teraz juz wiem co i jak

Skończcie tutaj offtopa bo jak wpadnie pan moderator to was wszystkich tu uspokoi. Pozdro Nitro_NAked. Nie ma sensu się kłucic.

dobrze juz nie będzie kluti ziomki i tyle :smiley:

Te skuter według mnie mumin jest więcej warty niż 20000, a ty znów zazdrościsz, bo sliderem nie masz do stalkerka żadnego przystawienia

Nie zaczynaj nowej kłótni…
Wino …

tak dolar stalker przy sliderku to cos wielkiego masz racje …

sha stalker byl zrobiony tak samo jak robisz roxa czyli plug%play … dla mnie takie cos to nie tuning

a co to jest jak nie tuning? Sądze że to jest najlepszy stalker w polsce , twój silder nie miałbys szans

Ojj Dolar, Dolar…
Ostatnie ostrzeżenie.
Wino

Ogarnąć się :stuck_out_tongue:

Po 1 Ten stalker mi się w ogóle nie podoba (gust)
Po 2 Ten stalker nie wygląda na maszyne za 10 tyś czy tam 6
Po 3 Ten stalker chowa się przy Sliderze mumina
Po 4 Za chrom ciut przepłaciłeś
Po 5 Jesteś jakiś dziwny żeby skuta tak tanio sprzedać
Po 6 Za bardzo podniecasz się swoim ,MBK NITRO NAKED’’ :* :*
Po 7 Nie mam już co napisać
Po 8 Nie mam już co napisać
Po 9 Ogarnij się Dolarek trochę
Po 10 … :573: …

hehe w miare krotko i na temat. A tak w ogóle to po co zakladac temat skoro nie masz juz tego skuterkaż

zeby pokazac jaki mialem :smiley:

A ja miałem dobry humor ale mi popsułeś Spamieniem !! Dostajesz nagrode warna i zamykam temat Hokster