GILERA STALKER C40 FULL TUNING BY SHAQ ... !!!

Osz kur*a… A za ile sprzedałeś? Jak ja bym włożyć tyle siana w skutera to już bym go nie sprzedać…

sprzedany zostal za 4 tys :slight_smile: bo chcialem kupić inny i dlatego taka cena zeby byl sprzedany w wakacje :slight_smile: a zakupiłem MBK Nitro Naked i go robie ale ten skuter juz nie zostanie sprzedany bo będzie zrobiony i nie sprzedawany tylko bede jedzil i się lansowal :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Piękny Skuterek…Normalnie Cód Miód Malina…:D…Jak DObrze że Teraz Ja Go Posiadam Mam Nadzieje że Sie Nie Rozwale Tak Jak Na Keewce…:confused:

Oby nie, az zal wie rozwalac na mojej dawnej maszynie co zrobilem ;] :smiley:

Naprawdę Super sprzęt pozazdrościć
daje 9,5/10

Wielkie thx co broknie mu z optyki na 10 jak dla ciebie ? :wink:

10 tys … :lol: ale się usmialem … :roll:

skuter sredni jak odemnie to 7/10 … :sunglasses:

mumin jak dla mnie to nie wiem czy ta jebo Gilera byla ładniejsza od twojego slidera. Moze dlatego ze lubie chrom i jak się swieci ale naprawde piekna szkoda ze tak tanio sprzedales.

mumin_ napisał:

10 tys ... :lol: ale się usmialem ... :roll:

skuter sredni jak odemnie to 7/10 ... 8-)

A co niewierzysz ze 10 tys jest tutaj wsadzone z montarzem ? i w ogóle chcrom juz 1300 zl ;] a nie jakieś polerki ;/ :-)

Ja wierzę, że tam może być z 10k włożone… Przecież racing full składany u Mielocha, wuchtę oryginalnych części optyki…

A jak nie to Mumin podlicz te części co mam na pierwszej stronie ze srony mieloch bo wszysktko kupowalem tam + 1300 zl chrom + lakiernik + montaz + obicie siędzenia + przendia lampa 300zl + inne i zobaczysz ile za te części wyjdzie juz ;p :mrgreen:

nie zagladm nikomu w portfel … ale jeśli dales 1300 za te pare choromow to jestes krotko mowiac idiota … takie chromy można zrobić rownie dobrze za 700-800zl malowanie takim lakierem to 600 zl obicie siędzenia okolo 100 … złozenie silnika okolo 600

to ma byc racing …?? to jest mozny sport … :roll:

spoko … wedlug mnie masz tu wtopione max 5000 zl no chyba ze lubisz przeplacac

i nie można porobnywac mojego slidera do tego bo to calkowicie odmiećnne style przerobek …

chromowanie robio tylko tak jak ja mam to jest prawdziwy chrom zatamiane felg kapa sprezyna amora ze ty masz chcrom jakis freju to jak pomalusz to mozesz jak to wyjdzie lub u lakierknika niby chrom za te 700zl pokaz foto i poruwnamy :slight_smile:

Nie wiem jakos nie widac zeby w tego stalkera bylo 10tys wlozone :-?

za części 6tys z chcromem i malowaniem i za caly montaz powyzej 3tys wiec wszysko jest ponad 9tys :slight_smile:

Chyba ze tak nie uwzglednilem tego ze tyle montaz kosztował :stuck_out_tongue:

żadnej rzeczy sam nie wsadzilem ;p ale w mbk zakladam wszystko sam troczke oczszedniej wyjdzie ;] :smiley:

3 tyś za zakładanie częścię No to Mieloch poszalał :lol: :lol: :lol:

nom kiedys się nie zmalem i w ogóle a teraz juz wiem co i jak wiec zakladam wszystko sam jak na razie w Mbk Nitro Nakedzie :stuck_out_tongue:

ej jeśli masz zaduzo kasy to powiedz na pewno pare osob się zglosi … bo jeśli dales 6000 za te części to nie wiem czy się smiac czy plakac … a co do chromu to akurat na tym się znam po po 1… 5 km kolo mnie jest zakladb galwanizacyjny a po 2 … mamy mercedesa z 63 roku i za pochromowanie 4 cwiartki zderzekow dalismy 1200 zl a chrom jest 1 klasy za felgi od samochodu 16 cali placi się około 400zl …