Gilera Runner (Projekt gładkiego nadkola str.3)

Nic już nie zmieniam typu manetki itd skuter i tak już dużo włożone a naklejki na oponach same się odkleiły pozdro. Będzie teraz tylko mechanika.

Bardzo dobre podejście. Nawet nie ruszaj optyki, bo wszystko zepsujesz :stuck_out_tongue:

Mistrzu666, ja bym tylko lusterka na f1 zmieńił naprawde było by kozacko według mnie :))

Niee, zostaw te co są :wink: Runnerka jest po prostu piękna :mrgreen:

zrób taki lekki tuning , taka cicha burza , , niby tylko jakieś polerki itp a tak naprawdę petarda , wiesz tak jak mówiłem polerka rantów fel , klamek (chyba są na srebrno pomalowane) , jakaś mała przedłużka amora i błagam zmień te manetki :D, bo jak byś tu zaczął cudować z jakimiś bad lookami i bmx’ami to byś zachrzanił

Trzymam go do 18-nastki a mam 15 więc pomału w zimie go rozbiore i będzie wszystko spolerowane. Manetki zmieńie na następny sezon na normalne. Co do tuningu to mi się opłaca zwłaszcza,że wszystko mam 22% taniej bo odliczam sobie vat np. za cylinder metrakit mogę kupić za netto: 454.92 zł a na mielochu 650zł a na tej stronie co kupuje 555zł. Pozdro

:open_mouth: to na jakiej stronie ty kupujesz ? ;>
bardzo ladna runnerka tylko mi się ta owiewka na kieze nie podoba. chyba szybke zgubiles…

ReKoRd napisał:

Mistrzu666, ja bym tylko lusterka na f1 zmieńił naprawde było by kozacko według mnie :))

IMO to te seryjne lusterka bardziej kozackie od F1, bo pasują zaje*iście do reszty :D
Ale manetki zmień bo te co masz, to zawsze uważałem za takie trochę chmm... wiejskie? Może to złe określenie, ale te płomyczki na nich jak dla dzieci :P

[hide:94aed2cc2c]

pns napisał:

:O to na jakiej stronie ty kupujesz ? ;>

Nie sądzę, żeby chciał nam to wyjawić :P
Zresztą jakbym ja miał takie sekrety to też bym nie wyjawił 8-) [/hide:94aed2cc2c]

Lusterka są zajebiste zresztą już pojawiają się podróbki runnerów z lusterkami od Sr :wink: I w ogóle te lusterka są modne dużo skuterów ich ma jak nie większość . Manetki zmieńie ale na razie nie srać ogniem :slight_smile:

Stronka to nie jakaś tajemnica ale z tego co widzę to wszystko jest taniej przykładowo tecnigast next-r w chromie 455zł :slight_smile:http://www.motopasja.eu/sklep

Xarmac napisał:

bardzo ladna runnerka tylko mi się ta owiewka na kieze nie podoba. chyba szybke zgubiles…

Ta szybka to nie wypał nie dało jej się tak skręcić żeby nie latała. Nie którym podoba się przeróbka plastiku :wink: I przynajmniej nie wali jak jadę po dziurach. :573:

To z szybką, to nie ja, tylko pns napisał :stuck_out_tongue:

A ten sklep to mało produktów skuterówych ma :confused:

Coś się żle zacytowało. Mają tylko cylindry i wydechy ale po 100-150zł taniej niż u konkurencji xD

Nom byłem nie raz w tym sklepie osobiście. W sklepie maja więcej rzeczy :smiley: Ja tam wezme cylinder i wał :smiley:

A co do runnera. NO mi np. bardzo się podoba. Wszystko jak na razie idzie w dobra stronę. I nie słuchaj innych tylko rób według własnej koncepcji i zeby to tobie się podobało. :smiley:

borek cicho :smiley: jesteśmy zazdrośni i chcemy żeby zrobił wiejski tjuning :smiley: , nie no żartuje oczywiście ;p

Elo :), dawno nie pisałem.

Runner jest już wyregulowany męczyłem się kilka godzin codziennie z gaźnikiem ale teraz nie ma w ogóle muła na kółku jeździ się jak chce :slight_smile:
W następnym tygodniu zaczynam pracę:

-Gładkie nadkole i zrobiony błotnik nad koło by błoto nie chlapało go.

Mam pytanie do was: myślę jeszcze czy nadkole zrobić całe na czarno czy jakieś dwu kolorowe (np. czarno czerwone) Tu macie fotkę nadkola:
Ono będzie całe gładkie i nie będzie tej siatki tylko będzie ładnie dopasowane.
Tak ma wyglądać :568: