Nom najlepszym dowodem będzie fotka:P
Chyba was rozpieszczam ale znalazłem fotki jeszcze widać nadkole, wydech itd.
jak ci się chce to wygładź nadkole mniej roboty niz robienie od początku
Tak seryjny runner SP idzie 90km/h bez problemu bo ja jechałem we dwóch na moim focusię i runnerka z jednym jechała równo z nami
wrona napisał:
jak ci się chce to wygładź nadkole mniej roboty niz robienie od początku
Właśnie mam zamiar a wtedy to co mam na to nałożyć samą szpachlę do plastiku i potem papierki i lakier? :>
[ Dodano: 05-05-2009, 09:58 ]
asiwy_fact napisał:
Tak seryjny runner SP idzie 90km/h bez problemu bo ja jechałem we dwóch na moim focusię i runnerka z jednym jechała równo z nami :/
Mówiłem :) Dziś będzie filmik jak idzie z ZX'em. Wiadomo Runnery SP mają seryjnie gaźniki 17.5mm Dellorta :) Wyglądają tak :
ja bym ci polecił po szpachlować wgłębienia , wyszlifować i wtedy dać taki wielki kawał maty (na cale nadkole) z żywicą potem znowu cieniutko szpachle położyć wyszlifować i pomalować
zostaw tak jak jest to nadkole , bo dobrze wygląda według mnie. Wyciąga na pewno licznikowe 98km/h z gaźnikiem 17,5, ponieważ stalker nitro nakeda z takim samym gaźniku i z wydechem hebo new performer też dochodził w okolice 100km/h
ładnie pocina i dobre przyspieszenie w ogóle bardzo ładny sqt
Nowe Runny są extra Podobają mi się nawet bardziej od Roxów, a to wielkie osiągnięcie
Na Twoim miejscu nic bym w nim nie wymieniał z optyki bo możesz go tylko oszpecić
Teraz zbieram na pewno na nóżke 120zł buzetti Boczną rzecz jasna i mam dylemat zamówić fajny dzwonik bo ten ma przebarawienia czy może lepiej wariator malossi multivar 2000? Ale to dopiero za jakiś miesiąc jakbym dozbierał kasę Pomóżcie xD
lepiej wario.
Mi osobiśćie się średnio podobają nowe runnery. Stylistyka niespecjalnie mi podchodzi do gustu. Wole stare budy
A prędkość zacna jak na (prawie) serie. Ciekawe ile z gps by wyszło
Mi też nie zbyt się podoba ta nowa gilera, szczególnie przód, ale to rzecz gustu.
A mi sei bardzo podoba ta nowa gilera co piekngeo serio i to jest realno czaro na prz ma sr factory i tez leovince zx to tak samo mu idzie
skuter fajnie się zbiera , V-max też super. Ogółem ładny skut
Ok tak jak obiecałem dostałem już nóżkę Skuter prezentuje się całkiem innaczej a to porównanie z serią
A tu reszta fotek
Pozdro i proszę o ocenki :lol:
Mi się bardzo podoba jest świetna nic jej juz nie trzeba tylko ryfle może jakieś ale nie takie z allegro.
Ryfle mam widac na fotkach w 1 poście. Chce teraz kupić ryfle czarne a’la metamorforis.
ma być suptelny tuning to wypoleruj ranty felg i zmień te manetki bo kojaza mi się z tanimi chinskimi skutami
Mogłeś na rantach zostawić te naklejki.