Gilera Runner (Projekt gładkiego nadkola str.3)

Nom najlepszym dowodem będzie fotka:P

Chyba was rozpieszczam ale znalazłem fotki jeszcze widać nadkole, wydech itd.

jak ci się chce to wygładź nadkole mniej roboty niz robienie od początku

Tak seryjny runner SP idzie 90km/h bez problemu bo ja jechałem we dwóch na moim focusię i runnerka z jednym jechała równo z nami :confused:

wrona napisał:

jak ci się chce to wygładź nadkole mniej roboty niz robienie od początku

Właśnie mam zamiar a wtedy to co mam na to nałożyć samą szpachlę do plastiku i potem papierki i lakier? :>

[ Dodano: 05-05-2009, 09:58 ]

siwy_fact napisał:

Tak seryjny runner SP idzie 90km/h bez problemu bo ja jechałem we dwóch na moim focusię i runnerka z jednym jechała równo z nami :/

a
Mówiłem :) Dziś będzie filmik jak idzie z ZX'em. Wiadomo Runnery SP mają seryjnie gaźniki 17.5mm Dellorta :) Wyglądają tak :

ja bym ci polecił po szpachlować wgłębienia , wyszlifować i wtedy dać taki wielki kawał maty (na cale nadkole) z żywicą potem znowu cieniutko szpachle położyć wyszlifować i pomalować

zostaw tak jak jest to nadkole , bo dobrze wygląda według mnie. Wyciąga na pewno licznikowe 98km/h z gaźnikiem 17,5, ponieważ stalker nitro nakeda z takim samym gaźniku i z wydechem hebo new performer też dochodził w okolice 100km/h

http://www.youtube.com/watch?v=F_Dr2cYDLUA

96km/h :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink: :wink: :573:

ładnie pocina i dobre przyspieszenie :smiley: w ogóle bardzo ładny sqt :sunglasses:

Nowe Runny są extra :smiley: Podobają mi się nawet bardziej od Roxów, a to wielkie osiągnięcie :stuck_out_tongue:
Na Twoim miejscu nic bym w nim nie wymieniał z optyki bo możesz go tylko oszpecić :wink:

Teraz zbieram na pewno na nóżke 120zł buzetti :slight_smile: Boczną rzecz jasna i mam dylemat zamówić fajny dzwonik bo ten ma przebarawienia czy może lepiej wariator malossi multivar 2000? Ale to dopiero za jakiś miesiąc jakbym dozbierał kasę :slight_smile: Pomóżcie xD

lepiej wario.

Mi osobiśćie się średnio podobają nowe runnery. Stylistyka niespecjalnie mi podchodzi do gustu. Wole stare budy :slight_smile:
A prędkość zacna jak na (prawie) serie. Ciekawe ile z gps by wyszło :slight_smile:

Mi też nie zbyt się podoba ta nowa gilera, szczególnie przód, ale to rzecz gustu.

A mi sei bardzo podoba ta nowa gilera co piekngeo serio i to jest realno czaro na prz ma sr factory i tez leovince zx to tak samo mu idzie :smiley:

skuter fajnie się zbiera , V-max też super. Ogółem ładny skut

Ok tak jak obiecałem dostałem już nóżkę :slight_smile: Skuter prezentuje się całkiem innaczej a to porównanie z serią

A tu reszta fotek :slight_smile:

Pozdro i proszę o ocenki :lol:

Mi się bardzo podoba jest świetna nic jej juz nie trzeba tylko ryfle może jakieś ale nie takie z allegro.

Ryfle mam widac na fotkach w 1 poście. Chce teraz kupić ryfle czarne a’la metamorforis.

ma być suptelny tuning to wypoleruj ranty felg i zmień te manetki bo kojaza mi się z tanimi chinskimi skutami

Mogłeś na rantach zostawić te naklejki.